Şimdi Ara

kandırılıyoruz (bluetooth) cihazlarıyla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün aklıma geldi bir deniyeyim dedim ve blue toothumu açmaya başladım

ve açıyorum

ve açıp kurbanımı masaya dizmeye başladım

kurbanlarım masada

antenimizi kırıyoruz

ve kırdık

ve içleri

en dip kısmını pense ve karga burnu kullanarak kırıyoruz

kırdık ve içi boş bir boruya benziyor içi dolu gibi gözüküyor fakat boş

normal yerleştirilmiş hali

ve masada kırık antenle

[simage]g50.imageshack.us/my.php?image=img0234aau6.jpg[/simage]

ve pc ye taktım

ve hala çalışıyor

antenle bluetooth parçası ile bağlantısı yoktu zaten:=)

bu yüzden kırdım yoksa kırmazdım :=)

elimdeki 100 metre bluetooth du anten süsgibi duruodu zaten şimdi biraz küçüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkmon -- 24 Ocak 2009; 19:12:44 >

• bluetooth ta anten olayını ilk defa duydum zaten :D ayrıca 100 metre değildir o 10-20 metredir.
  • anteni kırmakla iyi etmemişsiniz anten denildiğinde içinde herhangi bir metal olarak düşünmek yanlış olur yani illaki içinde demir,bakır,aliminyum gibi bir tel veya başka bişe olmaya bilir dediğiniz gibi içi boş bir boruya benziyor buda bluetooth frekanslarının yakalanmasında gerekli olan anten tipidir
    kırdığınız halde çelışıyor demişsiniz tabiki çalışır siz cihazın herhangi bir elektronik parçasını kırmamışsınız sadece bluetooth frekans gücünü arttıran antenini kırmışsınız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: forax

anteni kırmakla iyi etmemişsiniz anten denildiğinde içinde herhangi bir metal olarak düşünmek yanlış olur yani illaki içinde demir,bakır,aliminyum gibi bir tel veya başka bişe olmaya bilir dediğiniz gibi içi boş bir boruya benziyor buda bluetooth frekanslarının yakalanmasında gerekli olan anten tipidir
    kırdığınız halde çelışıyor demişsiniz tabiki çalışır siz cihazın herhangi bir elektronik parçasını kırmamışsınız sadece bluetooth frekans gücünü arttıran antenini kırmışsınız :)

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

quote:

anteni kırmakla iyi etmemişsiniz anten denildiğinde içinde herhangi bir metal olarak düşünmek yanlış olur yani illaki içinde demir,bakır,aliminyum gibi bir tel veya başka bişe olmaya bilir dediğiniz gibi içi boş bir boruya benziyor buda bluetooth frekanslarının yakalanmasında gerekli olan anten tipidir

• olsun birazz küçüldü :)
  • quote:

Yazık olmuş bluetootha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.