Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::.. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce bitirdim oyunu.. çok kısa yapmışlar bence

Kane karakterine geçince oyun daha devam eder sandım ama hemen bitti. Sonunu da beğenmedim hemen bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the breaking_point -- 12 Ağustos 2010; 1:48:16 >
  • oynarken basım dondu bekledıgım gibi cıkmadı oyunsuzluktan bitirdim
  • ilkini oynamadan oynasak bunu,çok bir şey farkeder mi?
  • sansürlü oyun da oynamam yani
  • resmı cıkıs tarıhı ne zaman oyunun ?
  • Oyunda vuruş hissi çok zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

resmı cıkıs tarıhı ne zaman oyunun ?

20 Ağustos.
  • Oyun fena değil.Lynch konuşurken bir de üşenmeyip dudaklarınıda kımıldatsaydı keşke.
  • EDIT: Hala coop oynicak kişi arıyorum. oyunu o kurcak benide davet etcek ki ben Kane olabiliim. Bu olayı uygun gören lütfen eklesin:
    GT: ExitT0ExisT

buarada spoilersız söleyiverin oyun cidden 4-5 saatmi medium-hardda oynayanlar?
  • arkadaslar daha oyun piyasaya cikmadi resmi olurak neyin pesindesiniz co op fln bir numarali ban yeme sebebi sakin olun yahu biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren.eroglu -- 12 Ağustos 2010; 16:09:13 >
  • Oyun çok kısa,o kadar oyun oynadım en kısası bu,toplamda3-4 saat gibi biter.
  • 5 saat surdu........
  • Medium da 4 saat civarı hikaye kısmı.Arcade kısmıda var birkaç saatte orası sürer.
  • Live'a bağlı olup da oyunu oynayan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum 4-5 saat süren bir oyun için kendinizi live'dan banlattınız.
  • easy de oyunu bitiriyor cogu ondan sonra oyun kisa bilmemne e korsan olunca boyle oluyor tabi
  • grafikler orta
    vuruş hissi kötü
    konusu güzel
    oynanış fena değil
    .
    .
    .
    eğlenceli

7.0 7.5 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren.eroglu

easy de oyunu bitiriyor cogu ondan sonra oyun kisa bilmemne e korsan olunca boyle oluyor tabi

orjınal olunca oyun uzuyormu auauhauha
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

quote:

easy de oyunu bitiriyor cogu ondan sonra oyun kisa bilmemne e korsan olunca boyle oluyor tabi

Orjinale para verince tabiri caizse insan oyunun b*kunu çıkarıyor.
  • Oyunu bitirdim.Oyunun en guzel yonu kisa olmasi.Biraz daha uzun olsa o efektlerden gozlerim bozulabilirdi.Puanim: 6.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

quote:

gereken cevap verilmis yinede sunu hatirlatayim cogunlukla bitirmis olmak icin bitiriliyor oyunlar xbox in korsana kucak acmasinin da etkisiyle. cut sceneler gecilir mevzudan bi sey anlasilmaz sonra oyunun kurgusundan dem vurulur fln fisman neyse uzatmayayım. oyunu begendim yine spilintercell gibi kisa bulunuyor senaryo gayet doyurucu kamera acısı oyuna cok guzel bir hava katmis. oynayin derim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.