Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::.. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani bug ki direkt restart bile yapmaniz gerekiyor once ki gecmis bir yere.
    Mesela bir yerde catisma cikiyor minibusle kacarken onlari olduruyoruz sonra asagida iki kisi acilan kapi var . O acilmadi.. Deli oldun donuyorum dolasiyorum baska yiol bulmak icin yok yok.. supelendim restart yaptim kapi acildi ..
    Oyunun ilk sahnelerinde de yine bu sekilde oyunun gidisatini etkileyen buga rastladim ordada yeniden son kayit yerinden devam ederek cozdum sorunu..\
    Dikkatli olun yani.
  • ACIL COOP OYNICAK VE LYNCH OLMAYI KABUL EDEN KIŞILERI ARIYORUM!!!

GT:ExitT0ExisT

oyunun serverları kapalı belki private match le olur
  • oyunun demosu sansürlüydü full sürüm de öyle mi acaba ?
    eğer sansürlüyse hiç bulaşmıcam yıl olmuş 2010 halen sansürlü oyun mu oynayacaz
  • up up up
  • Sansurlu evet.. Ama bitirince falan sansuru kaldirma olayi olur sanirsam.
  • Nedir bu sansür saçmalığı anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

oyun biraz garip bitiyo sonunu pek beğenmedim ama zaten çerez diye oynamıştım.

Ne ara bitirdin hocam Kaç saat sürüyor oyun?
  • hayır sadece o değil .. adamın beynini patlatıyosun yüzünün şeklini , kan efektlerini falan sansürlemişler
  • Adam ne demis sen ne demisin be hocam//
    Soran kiside biliyor kafadan vuruslarda kafada delik olusmadigini ama ne olursa olsun (vurulma efekti) sansurlu buzlama efektinden iyidir bence..
    Evet.
    Bende sansurun sacma oldugunu savunuyorum.
  • evet o küp parçaları şeklindeki buzlanma sansüründen bahsediyorum.. Çok açık söylüyorum oyunu o sahneyi görene kadar "işte budur" diyerek oynuyordum ama o sansür olayı bitirdi .. hayır yani ne gerek var
  • şu sansür olayını anlayamanlar için söylüyorum. Yurtdışında tvlerde böle reality showlar var polisin takipleri suçluları yakalaması şeklinde. arkadan amatör çekim bi cam takip eder. Oyunda bu stilde yapılmış o açıdan headshotlara sansür uygulanıo. ve diğer bütün görsel efektler bu hissi vermek için

EDIT: Hala coop oynicak kişi arıyorum. oyunu o kurcak benide davet etcek ki ben Kane olabiliim. Bu olayı uygun gören lütfen eklesin:
    GT: ExitT0ExisT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 11 Ağustos 2010; 21:10:52 >
  • Stark'ın dediğine göre oyun demodaki gibi değil, ateş ederken sansür olmuyor. Bende oynasam mı ne yapsam kararsız kaldım. Bilgisayarda oynıcam galiba bu oyunu. Benim için bir ilk olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 12 Ağustos 2010; 21:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

Hala coop oynicak kişi arıyorum. oyunu o kurcak benide davet etcek ki ben Kane olabiliim. Bu olayı uygun gören lütfen eklesin:
    GT: ExitT0ExisT

Hacı ben oynardım da fw siz konsol yok yav
  • 6 gün bekleyeydiniz de oyun released olsaydı
  • almaktan vazgeçtim yorumları okuyunca.
  • görüntüler tırtıklımı ?demodakı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

6 gün bekleyeydiniz de oyun released olsaydı

Farketmez her türlü banlanacağız. Ban dalgasında hepimizin pimini çekecekler. Aa oyunu erken oynamış diye özel bir ilgi göstermeyecekler. (Halo reach'i erken oynayanın profili banlanır ama.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Farketmez her türlü banlanacağız. Ban dalgasında hepimizin pimini çekecekler. Aa oyunu erken oynamış diye özel bir ilgi göstermeyecekler. (Halo reach'i erken oynayanın profili banlanır ama.)

bence biz bundan kaybederiyoruz nede olsa banlanıcaz diye erkenden giriyoruz ondan sonra bam banlanıyoruz ama ben bugüne kadar gününden önce takıpda oynamadım oyunu hatta gününden bir kaç gün sonra oynadım bakalım böyle deniyorum akıbetim ne olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

bence biz bundan kaybederiyoruz nede olsa banlanıcaz diye erkenden giriyoruz ondan sonra bam banlanıyoruz ama ben bugüne kadar gününden önce takıpda oynamadım oyunu hatta gününden bir kaç gün sonra oynadım bakalım böyle deniyorum akıbetim ne olcak

Çıkış tarihlerine çok dikkat eden kişiler bile banlandı. Banlanmamak için tüm bilmemneleri yapılmış güvenli oyunlar oynaman lazım. Şimdi söylemiyim banlamasınlar. O oyunları bulmak kolay değil. Bu yüzden az oyun oynuyorsun her eline geleni oynayamıyorsun FW ninde tadı kalmıyor.

• Oyunun demosunu PC de tekrar oynuyordum. Yeni farkettim, eğer cover almadan polislerin karşısına çıkarsanız 2 kişi veya daha fazlası aynı anda ateş ettiğinde ses bozuluyor bir süreliğine gidiyor. Çok iyi yapmışlar amatör kamera ve çatışma efektlerini. Çok orjinal bir oyun olmuş.

Ayrıca bu videodada görüyoruz ki Demodan çok daha farklı konsol versiyonu.http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-kills-kane-lynch/701917

Ben Xbox ta oynamaya karar verdim. 2 gün sonra oynıcam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.