Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::.. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Oyunu edineli çok olduda oynamadım daha, gerçi yine ban yicez orası ayrı konu.

Oyunda kullanılan kamera sistemine bayıldım izlediğim videolarda. Oyuna çok değişiklik katmış ama inşallah midem bulanmaz diğer arkadaşlar gibi.

Miden bulandığında ayarlardan kapatırsın o özelliği Ben 3.bölümden sonra dayanamadım kapattım

Teşekkürler. Kusarsam kaparım.

• benim fan sitesi için uğraştığım süre IO'nun oyun üstünde uğraştığı süreden kısa sanırsam
  • Hocam yapmayın multiplayerda var. Demodaki multiplayer'ı beğendim. Tek sorun friendly fire'ın açık olması. Kafasına esen birbirini vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Hocam yapmayın multiplayerda var. Demodaki multiplayer'ı beğendim. Tek sorun friendly fire'ın açık olması. Kafasına esen birbirini vuruyor.

dfghsdfgahahahashashahash multiplayerın olayı friendly fire olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: cannon fodder

oyunun demosu sansürlüydü full sürüm de öyle mi acaba ?
    eğer sansürlüyse hiç bulaşmıcam yıl olmuş 2010 halen sansürlü oyun mu oynayacaz

iyide sansür olayı orjinallik katıyo ayrıca sansürlü yerler bildiğin kane ile lynch in bilyeleri ne yapıcaksın oraları görüp...

saat 5:21 ve oyundan daha harika bir yorum

hakketten okadar küçükmü bilye olarak kastın resimlerde gördüğüm delikanlı bişeye benziyorlardı

• bitsede makinadan silsem artıkkk sıkıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Hocam yapmayın multiplayerda var. Demodaki multiplayer'ı beğendim. Tek sorun friendly fire'ın açık olması. Kafasına esen birbirini vuruyor.

dfghsdfgahahahashashahash multiplayerın olayı friendly fire olması

adasdasdadadsasdas zaaaaaaa xd xd xd xd xd

Biliyoruz ama 2sn sonra ölüyorsun gevurlar yüzünden, parayı alıyorsun saniyesinde indiriyolar kaçış şansıda yok her türlü vuruyorlar
  • Bugün oyunu oynadım ve bitirdim. Bence çok güzeldi. Hikaye gerçekten mini hikaye olmuş. Ama uzun tutmadıkları için sürekli cover al adam öldür ilerle olayı sıkmamış. 3,5 saatte ölmeden bitirdim. Grafikler kesinlikle demodaki gibi değil. PC de de demoyu oynadım ve konsol ile arasındaki en büyük fark konsolda karıncalanma efektinin fazla kullanılması, ışık oyunlarına daha fazla yer verilmesi. PC de tam aksine daha net ve daha grafiğe yönelik. Detaylandırma ise çok iyi yapılmış. Her yerde değişik objeler var. Bomboş yerlerde gezmiyorsunuz. Her yer dopdolu. Güzel olmuş.

Grafiklere puanım 8,5

Oynanabilirlik güzel. Vuruş hissi aslında güzel ama titreşimde koymaları lazımdı. Her ateş ettiğimde kumanda titreseydi eksiksiz olurdu. Oyundaki amatör çekim kamera olayı harika. Oyuna orjinallik katmış. Sallanmayı bir süre sonra dayanamayıp kapattım ama. Sansürlerde süper bir hava katmış.

Oynanabilirlik 8

Sesler güzel fakat bazı yerlerde hatalar var. Lynch ve Kane yan yana dururken bile çoğu zaman sanki Kane çok uzaktaymış gibi bağırıyor adamımız Lynch. Seslenir gibi. Dudak hareketleri hiç olmamış. Oyunu oynarken konuşmalarda çoğu zaman dudaklar kıpırdamıyor, bağırırken filan dudaklar az kıpıdıyor. Silah sesleri çok iyi.

Sesler 6

Oyuna kendimce 8 puan veriyorum. Multiplayer'ı zor ama çok güzel. Silah çeşitliliği yeterli, grafikler yeterli, efektler ve atmosfer süper. Resim çekecektim ama unuttum. Çok güzel oyundu, multiplayer'ınıda daha oynarım herhalde.

• Oyunun Review'ler düşük yalnız Xbox Magazine'den umutlanmıştım ama konu yüzünden dergiler acımasız davrandı galiba Eurogamer 4,IGN 7 vermiş yalnız Giant Bomb PS3'e 5 üzerinden bir puan daha yüksek vermiş..

Destructoid 10 vermiş 100'den..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 18 Ağustos 2010; 22:49:19 >
  • arkadaşlar iki kişi bilgisayarda ofline co-op olarak nasıl oynayabilirim klavye ve joystic olurmu
  • Max Payne 3 den sonra bide bu oyunu oynayıp zevke bitirdim. Aksiyon kamerası mantığı çok hoşuma gitti. Karakteri koştururken sanki elimizde kamera ile bizde onun peşinden yaldır yaldır koşuyoruz. Silah çeşitliliği baya fazlaydı, faklı silahları elimize aldığımızı gücüyle, tepmesiyle hissettiriyor oyun. Ayrıca neden artık böle kafa dağıtmak için oyun yapılmıyor, tutturmuşlar bir açık dünya! Onla bunla konuş görevini yap, harita aç, tüy topla falan filan.

6 saate yakın oynadım çok eğlendim valla tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 18 Kasım 2022; 2:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne müthiş bir oyundu, Konu yukarılara çıkınca nostalji yaşadım. Bir de Army of Two vardı bu tarzda bir oyun. Artık hiç yapmıyorlar böyle oyunlar...

• Arm the Homeless kullanıcısına yanıt

Merak edip baktim Army of Two pc de yok maalesef. Deneyimleme fırsatım olmayacak bu dönem.

Bu tarz oyunlardan oynamadiysaniz Vanquish i de önerebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remake'i yada 3.oyunu gelir mi acaba? Ben de beğenmiştim oyunu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.