Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::.. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben hala su gune geldik silent hill de ki karincalanma efektini tv karincalaniyor diye kac kere tvciye tamire goturmus adamim bilmiyor muydun ?
  • birinci oyundan tek değişikliği gerçekçi olsun diye yapılan sokak kameralarıyla ilerlemeyse ben bu oyuna tükürürüm arkadaş .

yahu yıl olmuş 2010 koca bi video oyunu tarihi var. hiç mi başarılı oyunların neden başarılı olduklarını, çıktığı döneme göre ne gibi yenilikler getirdiğini hiç mi araştırmaz insan arkadaş..

o değil millet coop diye atlıcak alıcak bu oyunu da . son dönemlerde bi cooptur gidiyor zaten. onun yüzünden adam gibi oyun göremez olduk..

aha bi de üstüne üstlük gittiler koca fear ı bile batırdılar şunun yüzünden.

alıcaanız olsun ergen amerikan gençlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Simdi demoyu bende oynadim../
    Grafikler catisma oncesi yani yuru kos etrafi seyret iyi.. Ortanin ustunde..
    AMa ne zaman catismaya girsek bilerek yada zorunlu olarak firma vazi efektler koymus, Ancak efekten ziyada cozunurluk dusmesi gibi bir sey olusuyor ekranda.

Valla doğru tahmin etmişsin,Eurogamer teknik bi inceleme yapmış oyun için,ne akla hizmetse oyun konsollara 60FPS yapılmış?????

60FPSden ödün vermemek için yoğun yerlerde çözünürlük 576pye düşürülüyormuş...

Neden 60FPS,neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamadım

Yiyim öyle 60 fps,yi kanka ilk oyun çok eleştrilmesine rağmen benim çok hoşuma gitmişti ama bu demodan anladığım kadarıyla bu oyun ilk oyunu aratıcak gibi gözüküyo.

• demosunu oynadım benim baya hoşuma gitti
    şimdi çıkmasını beklediğim oyunlar arasında
    ilk oyunuda pcde oynamıştım idare ederdi

oynamadan yorum yapanlara
  • Adamlar oyunu sıf pc için yapmışlar konsollarda baktım oyuna renkler felan olmamış ama pc deki oyun sanki bambaşka hani pc ye ex çıkarsalar oyunu bu kadar olur
  • senaryosu güzel olsun yeter...
  • OXM UK 9.0 verdi review'u okumak isteyen varsa:www.kane-lynch.com
  • co-op splitscreen oyun açlığımıza ilaç gibi gelecek bu oyun.
  • oyunu co-op olarak oynicak ve Lynch olmayı tercih edenler beni eklesin:
    20 saate oyunum inmiş olcak :(

GT: ExitT0ExisT
  • Benim oyun hazır ama oynayamıyacağım malum Slim konsol.
  • eee.. Diger makinalar ne oldu ki ?
  • Pinky sende 2-3 tane makina yokmuydu? Slim gelince hepsini süpürdün mü yoksa Slim kırılana kadar yedekte dursaydı Fw bi cihaz
  • oyunu co-op olarak oynayacak ve LYNCH olmayı tercih etcekler beni eklesin:

GT: ExitT0ExisT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 10 Ağustos 2010; 22:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Pinky sende 2-3 tane makina yokmuydu? Slim gelince hepsini süpürdün mü yoksa Slim kırılana kadar yedekte dursaydı Fw bi cihaz

Biri 2. kez gümledi ötekini de sattım şuan elimde sadece slim var orji takılıyorum artık.
  • Su an oynuyorum.. Oyun su OYUNSUZ gunlerde idare eder sonunu getirebilirim ama oynanista ki aktuel kamera effecti beni oldurecek.. yeminle basim dondu midem agzima geldi yarim saatte.. Devamli sanki denizde ki kayik gibi sallaniyoruz dusunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Su an oynuyorum.. Oyun su OYUNSUZ gunlerde idare eder sonunu getirebilirim ama oynanista ki aktuel kamera effecti beni oldurecek.. yeminle basim dondu midem agzima geldi yarim saatte.. Devamli sanki denizde ki kayik gibi sallaniyoruz dusunun.

balıklama gibi dalmışsın oyuna belli..
    OPTIONSDAN STEADYCAM'I ENABLE YAP.
  • Oyundan biraz resim, bu video kamera muhabbeti olduğu için biraz graip çıktı resimler ama oyunun hemen başındaki şehir görüntüsü bugüne kadar gördüğüm en canlı, en gerçekçi şehir görüntüsüydü. Kontroller falan bayağı iyi olmuş, her şekilde oynanır bu oyun, tabii önce ilk oyunu bitirmek kaydıyla. Bence olmuş oyun....
     Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::..

• Spoiler veren olursada spoiler butonunu kullansın lütfen. (:

İlk oyun mu iyi yoksa bu oyun mu ? İki oyunuda oynayanlardan yorum bekliyorum.

Gerçi iki oyunuda edindim. (:
  • İlk oyun çöp aldığı notlara bakabilirsin 2. oyun çok daha iyi.
  • Gerçi kötüde olsa iyide olsa meraktan oynayacağım. Açıklama için sağol hacı. (:
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.