Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demosunu oynama fırsatım oldu şunu söyleyim. tek kelimeyle muhteşem olmuş. aksiyon grafik herşey yerinde 1. oyundan eser yok bu tamamen değiştirmişler her şeyini kontroler harika. oyunnun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum ...
  • Demoyu nsl oynadın bize kod fln gelmedi hala? İllegal yerlerde de hala yok demosu:S
  • Bırak abi demoyu ya. Full versiyona sakladım ben kendimi.
  • Demoyu oynadım sonunda aksiyon sağlam ama yapay zeka yine odun gibi hele grafikler rezalet böyle kare kare aşırı değişik bir grafik tarzı var oyunun hiç hoşuma gitmedi tam sürümde neler olacak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Demoyu nsl oynadın bize kod fln gelmedi hala? İllegal yerlerde de hala yok demosu:S

nasıl oynuycam indirip oynadım ne kodu ne modu usb bellek attım oynadım.. 1.6 Gb demo o dediğin yerlerde yok ben news sitelerinden indirdim...
  • quote:

Demoyu oynadım sonunda aksiyon sağlam ama yapay zeka yine odun gibi hele grafikler rezalet böyle kare kare aşırı değişik bir grafik tarzı var oyunun hiç hoşuma gitmedi tam sürümde neler olacak bakalım.

o kare kare dediğin olay sansür yapıyor kanları grafik oldukça başarılı hatta diyebilirimki süper ...
  • Hayır ben sansür den bahsetmiyorum oyunun genel grafiği ofsayt komple neresini beğendin bunun anlamadım.
  • Oyunun PSN demosu PSN+ ler icin ayin 20 sindeymis..
    Daha sonra tum PSN icinse ayin 27 si diye aciklama yapildi.

Kendi yorumum ise ben sahsen oyunun cikis tarihi avrupa icin one alinmisken (17 si) bu ay bitmeden yada agustos un ilk gunu duser diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Key gelecekte oynayacaz oyunu

Demo video süper valla ben oyunu baya beğendim aksiyon sağlam,grafikler güzel ve aşırı akıcı olmuş.

http://www.gamersyde.com/stream_kane_lynch_dog_days_single_player_demo_part_1-16199_en.html

quote:

Demoyu oynadım sonunda aksiyon sağlam ama yapay zeka yine odun gibi hele grafikler rezalet böyle kare kare aşırı değişik bir grafik tarzı var oyunun hiç hoşuma gitmedi tam sürümde neler olacak bakalım.

Sadece gülüyorum. Sizin yorumunuz ciddiye alınmaz, Pinki efendi.

• Demoyu su an indiriyorum pc ye..
    Atabilirsem xbox a bakicam grafikler ne, ne degil.
  • demo yu burdab indirebilirsiniz..

http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/demos/4763-kane-lynch-2-dog-days-demo-download.html

Daha sonra usb flash belleginizi xbox a takip formatlattiktan sonra PC ye takip asagida ki programi kullanarak File den Open driver dedikten sonra otamatik usb yi gorunce ordan DATA PARTITION un icine demo yu zipten cikardiginizda cikan Content klasorunu surukle birak ile yukledikten sonra yeniden xbox usb yi takip usb den DEMO larda gordukten sonra onu MOVE derseniz ve HDD ye yuklerseniz game library de demoyu gorursunuz (COPY derseniz sorun olabiliyor bende copy yemedi move da gordu..

http://halo.gruntmods.com/Files/Xtaf_Release_GUI_Update/beta2.exe

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Key gelecekte oynayacaz oyunu

Demo video süper valla ben oyunu baya beğendim aksiyon sağlam,grafikler güzel ve aşırı akıcı olmuş.

http://www.gamersyde.com/stream_kane_lynch_dog_days_single_player_demo_part_1-16199_en.html

quote:

Sadece gülüyorum. Sizin yorumunuz ciddiye alınmaz, Pinki efendi.

Arkadaşım o video da grafikler güzel gözüküyor ama oyunu bizzat kendim oynayınca grafiklerin vasatı aşamadığına tanık oldum tam sürümü çıkınca görürsünüz aldığı puanları.

• Simdi demoyu bende oynadim../
    Grafikler catisma oncesi yani yuru kos etrafi seyret iyi.. Ortanin ustunde..
    AMa ne zaman catismaya girsek bilerek yada zorunlu olarak firma vazi efektler koymus, Ancak efekten ziyada cozunurluk dusmesi gibi bir sey olusuyor ekranda.
    Ayrica sokakta carpisirken dvd dukaninin karsisinda ki dukkanda gaz tanklari vardi bi patladi makina 2 saniye falan frame 3 lerde 5 lerde surundu..
    Ayrica demo surumunde asiri derecede tearing gordum ben. Arti AA eksikligi de hat safhada.
    Catismalar zevkli mi >?
    Resmen oyunsuzluktan kuduran ben demonun sonunu goremedim. SIKILDIM acikcasi.
    tarzina hic bir yenilik getirmeyen bir oyun olmus,. Oynayacaz baska caremiz yok ama ben sahsen full surumu icin istahlanamadim bu demo ile.
  • Dediğim gibi hocam demosu berbat tonla hata var tam sürümü bu haliyle çıkarsa vay haline 70 puandan fazla alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Simdi demoyu bende oynadim../
    AMa ne zaman catismaya girsek bilerek yada zorunlu olarak firma vazi efektler koymus, Ancak efekten ziyada cozunurluk dusmesi gibi bir sey olusuyor ekranda.

Valla doğru tahmin etmişsin,Eurogamer teknik bi inceleme yapmış oyun için,ne akla hizmetse oyun konsollara 60FPS yapılmış?????

60FPSden ödün vermemek için yoğun yerlerde çözünürlük 576pye düşürülüyormuş...

Neden 60FPS,neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Valla doğru tahmin etmişsin,Eurogamer teknik bi inceleme yapmış oyun için,ne akla hizmetse oyun konsollara 60FPS yapılmış?????

60FPSden ödün vermemek için yoğun yerlerde çözünürlük 576pye düşürülüyormuş...

Neden 60FPS,neyi kanıtlamaya çalışıyorlar anlamadım

o efektler o kamera 30 fpsyle akıcı olmaz diye düşünmüş IO ama tabi bana sorsan sabit 30fps+ 720p tercih ederdim... karakter modelleri falan kötü duruo 576p den dolayı

• quote:

Ayrica sokakta carpisirken dvd dukaninin karsisinda ki dukkanda gaz tanklari vardi bi patladi makina 2 saniye falan frame 3 lerde 5 lerde surundu..
    Ayrica demo surumunde asiri derecede tearing gordum ben. Arti AA eksikligi de hat safhada.
    Catismalar zevkli mi >?
    Resmen oyunsuzluktan kuduran ben demonun sonunu goremedim. SIKILDIM acikcasi.
    tarzina hic bir yenilik getirmeyen bir oyun olmus,. Oynayacaz baska caremiz yok ama ben sahsen full surumu icin istahlanamadim bu demo ile.

1.cisi oyunda tearing we AA problemi yok. nası bi tv de nası bi çöz. de oynuosn bilemicem
    2.csi o tüp patlaması sonucu frame düşmesi sandığın şey oyunun özellikle yaptığı bi efekt we bence harika olmuş
    İdrak edemeyenler için sölüyorum: K&L2: Dog Days in grafikleri sanki handcamle çekiliyormuş efektinde yaratılmış oyun youtubedan amatör,kalitesiz çekimli bir aksiyon filmi izliyormuşsunuz havasını verme amaçlı yapılmış
    Bunu anlamayanalr konuşmasın benide sinirlendirmesin

• İlk oyunu bir sene önce falan oynamıştım.(PC) Film gibi bir tadı vardı bi oturuşta bitirmiştim.Hele o japonyada disko bölümü baya hareketliydi. İkinci oyunda ilki kadar güzel olur umarım.En azından vidyolardan güzel gözüküyor. Demosunun videoyu youtube'a koydularsa bir izleyelim. :)
  • Yok oynanmaz bu oyun adamlar 2010 yılında ps2 çözünürlügü yapmış 576p miş kendileri oynasınlar oyunlarını 60fps ile.Zaten mafia 2 çıktıgında onu oynamaktan bu oyuna bakmaz bile kimse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.