Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi Kane & Lynch 2: Dog Days kısa süre önce duyurulmuştu ve CGI'den oluşan bir çok videosu yayımlandı. Az önce ise yeni oyun hakkında oyun içi ekran görüntüleri yayımlandı. Yapımcılar grafiksel olarak, özellikle karakter modellemeleri üzerinde durmuşlar gibi görünüyor. Kane karakterinin de epey değiştiğini söyleyebilirim. Yeni oyundan yeniden yoğun bir aksiyon içine gireceğiz.

İşte ilk resimler ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 25 Haziran 2010; 20:59:31 >

• resimlerin hiç biri gözükmüyör malesef
  • Halettim.
  • mükemmel ya...
  • İlk oyundaki resimler de şahaneydi forumda herkeas efsae olacak gibi laflar ediyordu. Grafik olarak gele gele ne geldiğini hatırlayanlar vardır umarım

Bu sefer yemezler
  • Keyne linç girişimi Cacık olmaz bu oyundan
  • ben ilk oyunu beğendim zevkli idi her şey bence grafik değil 2. side güzel olucağı kesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk oyunu madem aldım oyunu bitirim niyetli oynamıştım. Bazen sıktı bazende sarmıştı orta düzeyde bir oyundu. Grafikleri gayet iyiydi ama oynanabilirliği zayıftı ikinci oyunda inş oynanabilirliği düzeltirlerde oynarız tadına vara vara...
  • ilki kotuydu gercekden yapimcida itiraf etmisdi zaten oyunu tam bitirmemisdik diye
  • single co-op aynı ekranı bölüp oynanıyor mu oyun oynanıyorsa önce ilk oyunu oynamayı tavsiye edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

single co-op aynı ekranı bölüp oynanıyor mu oyun oynanıyorsa önce ilk oyunu oynamayı tavsiye edermisiniz.

Evet oynanıyor split oynucaksan eyer oldukça zevkli 2 yi oynamadan önce 1 i bitir derim.
  • o zaman armyi bitiriyoruz şimdi sonra bunun 1ini halledeyim
  • 1nciyi bende begenmemistim grafikler iyi sayilirdi da oynanabilirlik kotuydu...
  • Bu ve benzeri oyunların aslında atası "Freedom Fighters" oyunudur.Jeremy Soule imzalı müzikleri,harika senaryosu ve hafif şekilde verilmiş deneyim kazanma ve bunun git gide karaktere yansıması inanılmazdı.Git gide bir özgürlük savaşçısı olup,sonradan resmen direnişci başı kimliğine bürünüp oyunun sonunu getiriyordunuz.Basit takım komutları ve o zamana göre hiçte kötü olmayan yapay zekası ile efsane bir oyundur.Hala oynamamış olanlar varsa indirip denesin derim,zamanın en önde gelen yapımlarındandır ve 1CD"lik bir şaheserdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextGenCeo -- 20 Ocak 2010; 20:25:34 >
  • Demosu Xbox 360'a özel geliyor.
  • şahsi sitem olan
    www.kane-lynch.com dan k&L hakkında her türlü haberi takip edebilirsiniz. Ayrıc demo sınırlı sayıda kodla dağıtılıyor. Kodu nası alıcağınız sitemde yazıo ordan bakıp yapabilirsiniz. Demoda single playerdan bi level, onun dışında kaç tane map olucak bilmiyorum fakat bütün multiplayer modları oynanabilir olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 25 Haziran 2010; 21:29:55 >
  • youtubevari gercekcilik vaat etmişti en son yapımcılar oyun için,işleri ilginclestriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt the Witcher -- 25 Haziran 2010; 22:50:39 >
  • Şu çöp seriyi çıkartıp devam ettiresiye adam gibi bir Hitman çıkartsalardı ne olurdu sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 25 Haziran 2010; 22:16:51 >
  • İlk oyunu çok beğenmiştim ama ikinci oyun sıradan bir devam oyunu olacağa benziyor
  • İlk oyun rezaletti gerçekten ama 2. oyundan beklentilerim yüksek şangay sokaklarında çatışmak güzel olacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.