Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days ..::ANA KONU::.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ister berbat ister sahene olsun baska sansimiz yok.. En yakin tarihli TPS bu oyun..
    Deneyecez mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Valla ister berbat ister sahene olsun baska sansimiz yok.. En yakin tarihli TPS bu oyun..
    Deneyecez mecburen.

Mafia II ile aynı tarihte çıkıyor.
  • İlk oyundaki köprü bölümü uyuz etmişti beni bakalım 2 de ne çıkacak karşımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Valla ister berbat ister sahene olsun baska sansimiz yok.. En yakin tarihli TPS bu oyun..
    Deneyecez mecburen.

Mafia II ile aynı tarihte çıkıyor.

Bilgilendirme icin tesekkurler.. Ancak bazilari kizabilir ama hic HAZ etmiyorum Mafia dan.
  • Eidos bu sefer iyi iş çıkarmış gibi duruyor ilkinden daha yüksek puanlar alacaktır ama fazla yükek puanlar beklemiyorum yine de..
  • Xbox 360'a özel demo bugün çıkıyor serial almak için sitesine üye olmayı unutmayın davetiye göndermeye daha başlamadılar.
  • Demodan once Isosu dusmuyor muymus :)
    Cok gulerdim o zaman.. Kod mod milet kaldirip atardi kenara :)
  • quote:

Demodan once Isosu dusmuyor muymus :)
    Cok gulerdim o zaman.. Kod mod milet kaldirip atardi kenara :)

Crackdown 2 demosu öyle olmuştu zaten.
  • Düştü sandım
  • Key gelecekte oynayacaz oyunu

Demo video süper valla ben oyunu baya beğendim aksiyon sağlam,grafikler güzel ve aşırı akıcı olmuş.

http://www.gamersyde.com/stream_kane_lynch_dog_days_single_player_demo_part_1-16199_en.html
  • hala code alabiliyor muyuz
  • Oyunsuzluktan colde ac kalan adamin kaktuslere dalmasi gibi bende Tomb Raider Underworld a daldim.
    Red Dead dan sonra oyunsuzluk basima vurdu benim sahsen. Cok kurak gecti bu iki ay.
    Gelsede biraz yeni oyun macerasi yasasak.
  • http://www.kaneandlynch.com

cod dagıtımı devam ediyor.

acele edin...
  • Üye oldum, kod filan gelmedi?
  • karanlık bir sayfa cıkıyo
  • Karanlık değildi sayfa ama, üye oldum; e-mail geldi 2 tane, 1'i Kane & Lynch, 1'i Square Enix'ten. Aktivasyonu yaptım, 3. mail de geldi ama kod yok elimde, kodu yollamadılar.
  • bende üye oldum
  • aktivasyonda daha önceki bilgileri girmeyecek miyim
  • evet bende aktivasyonu yaptım code ne zaman gelcek bakalım
  • Doğrusu ben cok eğlenceli, bol aksiyonlu iyi bir oyun bekliyorum...Umarım espiriler havada felan ucusan yapımla karşı karşıya kalırız...Doğrusu Brutal Legend bazı oyunlardan az puan alsada o kadar eğlendiriyor ki benim içn klasikler arasına girdi bile...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.