yolda gidiyorum gece saat 20:00 civarı önümde 2007 model bi kangoo durdu benim uzunlar yanıyo ve şu lay çarptı gözüme:
Kangonun arka bagaj kapagının kısa oldugunu gördüm çünkü arabanın arka bagaj zenin döşemesinin metal kısmı alenen görülüyordu hayret ler içinde kaldım kapagın açık olacagını düşündüm ve özellikle bir daha baktım ama bagaj kapagı kaplıydı
daha öncede kango alan bi tanıdığım arabayı 6 ay kullanıp içi ısınmıyo die satmıştı inanmayan kangonun arkasında iken uzunları yaksın ve kangonun durumunu görsün :))))
deveye sormuşlar,boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş, kango da o hesap neresi düzgünki o arabanın bagaj kapağı düzgün olsun...
bagaj kapağı tek paröa olup yukarı doğru açılan modelini mi yoksa sağlı sollu iki parça olup yanlara açılan modelini mi kastediyorsun?
bizde kango vardı ama dikkat etmedim böyle bir olaya. gerçi bizdekine yan camlar bile sonradan takılmıştı, o bile düzgün takılmamıştı...
quote:
Orjinalden alıntı: Climanjaro
bagaj kapağı tek paröa olup yukarı doğru açılan modelini mi yoksa sağlı sollu iki parça olup yanlara açılan modelini mi kastediyorsun?
bizde kango vardı ama dikkat etmedim böyle bir olaya. gerçi bizdekine yan camlar bile sonradan takılmıştı, o bile düzgün takılmamıştı...
tek parça yukarı açılan kapak yani binek tip kango
quote:
Orjinalden alıntı: Emerald Dolphin
deveye sormuşlar,boynun neden eğri diye, nerem doğru ki demiş, kango da o hesap neresi düzgünki o arabanın bagaj kapağı düzgün olsun...
zuhaha çok komik yaw ordan su soğuk hava... her türlü şey girer o zamn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme