Şimdi Ara

Kangoo Sağ ayna ve bunun dışında garanti sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model kangoo sağ aynanın içindeki ısıtıcılı aynanın piyasa fiyatını bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamusa -- 2 Temmuz 2007; 23:25:56 >

• Yedek parçacı komple takıma 94 ytl dedi. Servis ise sadece aynanın kendisini 75 ytlye değiştireceğini söyledi. Muhtemelen geri kalan motorlu ve elektronik aksamı da çok daha fazlasına başkasına satacaklar!
  • Bu arada aracım hala garantide olmasına rağmen artık yetkili servise gitmeyeceğim. Hem bakımın fiyatı abartılı hem de garanti söz konusu olunca genellikle kullanıcı hatasına bağlıyorlar. Birçok Renaultta olduğunu öğrendiğim debriyaj sisteminin karşısındaki ayna denilen parçadaki hata benimkinde de var (kalkışta titreme sorunu) ve servis fazla incelemeye gerek görmeden bu sorun %99 kullanıcı hatası çıkıyor dedi ve şimdi ben bunu açıp indirirsem sana 1.500ytl masraf çıkar, en iyisi sen bunu böyle kullan dedi. Demek ki garantinin fazla bir anlamı yok. Ben özel serviste yetkili servis fiyatının altında bir fiyata üç kere bakım yaptırırım, hem 10000 beklemediğim için aracımın ömrü de uzar. Çok kızıyorum çook.
  • sade ayna camını 90ytl ye değiştirmiştim serviste.komplesi de 1500 ytl demişlerdi
  • Yedek parçacıdan komplesini alıp sadece aynasını kullanmayı düşünüyorum. Geri kalanını da ya ilerde kullanmak için saklarım ya da özel serviste ihtiyacı olan birine maliyetine göre satarım. Tabii ustam da kabul ederse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.