Şimdi Ara

Kanserlerin Nedeni = ET Ürünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kırmızı et sucuk tavuk hepsi = kanser olarak dönüyor.
    Et yararlı değil zararlıdır dünyada binbir çeşit meyve sebze varken et yemek saçmalıktır şu günden itibaren et olan hiçbir ürünü tüketmeyeceğim bamya bezelye vs vs nefret ederim ama et yerine onları yiyeceğim.
    Etden alacağım herşey sebzelerde meyvelerde var zaten yarından itibaren hayatımdan
    Ekmek ve et ürünlerini çıkartıyorum



  • İsrail de kanserden ölen sayısı çok az. Neden?

    Kendilerinin üretip dünyaya sandığı şeyleri kullanmazlar asla.

    Doğal et zarar vermez hele kanser yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuyugu00 A kullanıcısına yanıt
    Sen hiç bir aslan ya da kaplanin kanser olduğunu duydun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısmen doğru, kısmen yanlış bilgi.

    Kırmızı et, dalak, ciğer, böbrek (en basit açıklama ile kurbanda yediğimiz et) çok faydalı. Ancak sosis, salam, sucuk gibi işlenirken içine ne koyulduğu belli olmayan et ürünleri zararlı. Tavuk için de gezen tavuk (İzmir'de Damii marka satılıyor ve gayet sağlıklı, diğer şehirlerde de benzeri vardır). Bu tavuğun kilosu çok pahalı yiyemem diyen arkadaşlara da sigarayı bırakıp bu tavuğu almalarını tavsiye ederim.
  • Peki ya balik? Ne yiyecegimizi sasirdik artik ya nerden protein alicaz et yok sut yok. Biliyorum baklagillerde de protein var ama hayvansal proteinin yerini tutmaz heralde 😿



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 28 Ekim 2015; 11:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PearBear

    Peki ya balik? Ne yiyecegimizi sasirdik artik ya nerden protein alicaz et yok sut yok. Biliyorum baklagillerde de protein var ama hayvansal proteinin yerini tutmaz heralde 😿

    balıkta sıkıntı yok haftada 2 kere iyi
    et içinde gidin ayda 1 kere kuzu falan kesin 200-250 liralık dondurup buzdolabına koyun yiyin aldığınız yer köyler olsun çayırda çimende beslenenler olsun haftada 1 kere yesen 4 kişilik aileye 4 hafta yeter
    sucuk yemeyin salam sosis falan
    ayrıca ıspanakdan falanda bol bol protein alınır
  • vıtamın satan fırmalara gün dogdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece sucuk salam sosis gibi işlenmiş şeyler kanser yapar hiç mi canan karatay dinlemiyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslanların fizyolojisi ile insanların arasında dağlar taşlar kadar fark var.Hiçbir şekilde kolesterol onları etkilemiyor ve damar tıkanıklığı yaşanmıyor ama insan %100 bitkisel beslenmeye uygun olduğu için vücutta birçok kronik rahatsızlık görülüyor.Hamamböceklerini radyasyon etkilemiyor mesela ilk dünya kurulduysa nasıllardıysa hala aynılar aynı şey için geçerli değil ama radyasyon birçok sıkıntı yaratıyor.O yüzden mantıksız dediğin.


    Balıklarda fabrika vs atıkları nedeniyle aşırı metil civa birikmeye başladı ve özellikle çocuk çocukların beyin gelişimini olumsuz yönde etkiliyor.Metil civa olmasa bile diyabet riskini artırıyor balık.
    İnsanoğlunun fizyolojik olarak hayvansal gıdalara hiçbir ihtiyacı yok.Her türlü hayvansal gıda vücuda zarat veriyor, hastalıklar için zemin oluşturuyor.
    Dr.Murat Kınıkoğlunun videolarına bakabilirsiniz youtubedan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 28 Ekim 2015; 22:49:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dediğin gibi yapısal olarak farklılık gösteriyoruz. Hem etçil hem otçul olarak beslenmemizin gerekli olduğunu ağzımızdaki dişlerin yapısından görebilirsin. İhtiyacımız olmasa dişlerimiz bu şekilde evrimleşmezdi.

    Senin yukarıda söylediğin çoğu şey etin zararları değil tam tersine insanoğlunun doğaya karşı gelmesi sonucu oluşan atık maddelerdir. Soluduğumuz oksijenin oranı bile büyüme ve gelişmemizde bu kadar etken rol oynarken şehirlerdeki CO2 salınımı ortada.
    İnsan bütünüyle bir canlıdır ve insanın beyinsel evriminin, gelişiminin sebebinin eskiden yaptığı yamyamlık olduğunu söyleyen bir çok makale var. Hatta hastalıklara karşı direncimiz bile yamyamlık sayesinde ortaya çıkmış. Bu konuda ciddi araştırmalar var ve makaleleri yazan kişiler gayet ciddiler.

    Soğuk yerlerde yaşarsa kemikleri güçlü, hastalığa dirençli olur.
    Sulak yerde yaşarsa genelde uzun olur.

    Bitkisel protein ve Hayvansal proteinlerin farkı ise cabası. Hiç et yemeyen birinin kasları erir gider ya da dirençli ve güçlü bir insan olamaz.
    Ben zamanında veganlık hakkında çok araştırma yaptım ve elde ettiğim sonuçlarda insanın hem etçil hemde otçul olmasının sebebinin rastlantısal olmadığıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 28 Ekim 2015; 23:08:48 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.