Şimdi Ara

Kanuni Atv 150 Vergi Borcu (1.772TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar... 2 sene önce aldığım 14.04.2006 tarihli kanuni atv 150 yi arazide yazları kullanıyordum aklıma hiç vergi borcu falan gelmedi.

Bugunde netten bi bakıyım dedim acaba bunun borcu var mı diye.. Baktım ve ordaki 1.772 TL lik bi sürü birikmiş vergi borcunu görünce şok oldum..=S

Motoru kullanmıyorum sadece yazları oda arazide ve satmayı düşünüyorum.. Acaba AF çıkar mı ne yapmam gerek ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 27 Şubat 2009; 21:39:48 >

• T.C. den vergi Affı bekleyeceksin he

Eğer noter satışı ile satış yapmak istiyorsan mecbur vergi borcunu ödeyeceksin ama tuhaf olan 2 senede o kadar vergi nasıl oluyor sen alırken noter satışı ilemi aldın yada sıfırmı aldın
  • Borç tablosunu ekledim ama uçuk 150cc motorda 150TL vergi olur mu =S

Bende Bianchi 150de var onun 30TL ama atv 150 150 TL nasıl oluyor !!!

http://img12.imageshack.us/my.php?image=adszqop.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasad. -- 27 Şubat 2009; 21:57:12 >
  • ATV lerin vergileri yüksek hocam 2tekerlere göre. CC ile karşılaştırma yani. Cip ve binek araçlar arasındaki muhabbete benziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arasad.

Selam arkadaşlar... 2 sene önce aldığım 14.04.2006 tarihli kanuni atv 150 yi arazide yazları kullanıyordum aklıma hiç vergi borcu falan gelmedi.

Bugunde netten bi bakıyım dedim acaba bunun borcu var mı diye.. Baktım ve ordaki 1.772 TL lik bi sürü birikmiş vergi borcunu görünce şok oldum..

: ((

geçmiş olsun
  • aynısı benim başıma geldi ama 900 ytl iken uyandım duruma. hemen borcunu ödeyip makineyi trafikten düşürdüm. çok saçma bir durum. arabalardan daha pahallı vergisi.
  • Eğer takip edebilseymişsinz ki bunu alıpta az çok vergi borcu olduğunu bilmemek biraz garip ama 6 ayda bir ödeyeceğiniz para ile 3,5 yıllık vergi olarak 1.121TL ödemiş olurdunuz, şimdi çok fazla olan gecikme zammı ile ve şuanda ödeme zorunluluğun olmayan 2009 un 2. çeyreği ile toplam 1.772TL borcu var, çok yazık etmişsin, motorlu ehliyetli araç sahipleri bu konuya dikkat etmeli ve vergilerini çok geciktirmeden ödemelidir.

TAKSİT ÖDEME ZAMANLARI İSE

1. TAKSİT 31 OCAK SON GÜN
    2. TAKSİT 31 TEMMUZ SON GÜN

Yani önce vergisini ödeyip sonra kullanıyorsun, ya da önce parasını ödeyip sonra havayı kirletiyorsunda denilebilir, ödemeden kirletirsen havayı yersin cezayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.