Şimdi Ara

kanuni phantom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu yaz kanuni phantom almayı dusunuyorum dusuncelerınız yorumlarınız benım ıcın onemlı şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydin.guderer -- 2 Şubat 2013; 23:20:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydin.guderer

merhaba arkadaşlar bu yaz kanuni phantom almayı dusunuyorum dusuncelerınız yorumlarınız benım ıcın onemlı şimdiden teşekkürler

tıkla burada biraz açıklama var, 13 bg ise kötü, ybr, cbf, benim gibi 125 mh drift, tvs apache, hysong 250 gibi başka motorlara bak bence. Tabi araştır karar senin.
  • ilk motorun ise 10-15bg üstüne çıkma bu iş yavaş yavaş yapılmalı yoksa .... malum

http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/77/phantom
    Güzel estetik bir motor alınabilir
  • Bende mondial in 150 MC modeli var. 162 cm^3 ama 15 beygir. phantom ise 13 beygir. Aradaki fiyat farkı da cabası. İkise de çinli. Ben olsam o kadar param da olsa CBF 150 alırım. Yada ikinci el CBR 125 falan bakarım. Tabi siz bilirsiniz.
  • Doğru söylüyorsunuzda benım daha cok dızayn olarak hosuma gıttı gosterıslı 13 beygır dedıgınız gıbı az ama sonucta baslangıc işten eve giderken kullanıcam haftasonları vb...

Benım için malzeme motor kalıtesıde onemlı sizce cok sorun çıkartırmı kalıte olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.