|
Kanuni süleyman olmak mı aystayn olmak mı isterdin?
-
-
Tesla olmak isterdim sözlerimi ilerde edit yapıp paylaşırlardı
-
osmanlıyı abartmayı seviyoruz kanuni olmanın o dönem dışında pek bir etkisi olmazdı einstein olurdum tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 21 Eylül 2023; 17:52:39 > -
Aystayn kim?
Kanuni. -
Türkler bile sülüman diye alay ediyor; bildiğiniz tasmalı maymun köle, kıyasınız bile insan aklıyla alay etmektir, bunların büyük adam diye yutturulması belki dünya tarihinin en utanç verici olayıdır...
Einstein gibileri ortaya çıktı Osmanlı bitti
Şu an Türkiye'yi yeni Osmanlıcılık takiyesi altındaki eski tip Bizans, Roma sömürgeciliği yakıp kavuruyor. Siz yeter ki kardelen dedikleri türden yeni yetme kıro akademisyen ayağı olmamaya bakın...
Allahım öyle tipleri başa çıkarmışlar ki, hepsini uzaktan yönetiyorlar ve ekmek parası uğruna bunların ağız kokusunu çekmemiz arzulanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 21 Eylül 2023; 22:35:33 >
-
Kanuni olmak isterdim awk. Sinirsiz kadın sinirsiz para sinirsiz guc. Einstein olup ne yapacam? Ben keyif adamiyim. Yonetmeyi de severim ama insanlari yonetecek insan bulamiom
-
Jamie Dimon ya da Ray Dalio.
-
halit ergenç olmak isterdim zira dizideki kanuniyle gerçek kanuni aynı değil -
Bernie madoff
-
Babası dururken oğlunu ne yapayım? Devlette zaten bu padişahın döneminde bozulmalar başladı.
"Selam verdim rüşvet deyü almadılar" okulda bunu okuyunca Kanuni zamanı ya, kendisini çok büyük görüyoruz ya. Selamı rüşvet olur diye memurların almadığını zannediyordum. Meğer para vermezsen memurlar bu padişahın zamanında yüzüne bakmıyormuş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tesla olmak isterdim sözlerimi ilerde edit yapıp paylaşırlardı |
Aystayn kim?
Kanuni. |
Kanuni olmak isterdim awk. Sinirsiz kadın sinirsiz para sinirsiz guc. Einstein olup ne yapacam? Ben keyif adamiyim. Yonetmeyi de severim ama insanlari yonetecek insan bulamiom |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X