Şimdi Ara

Kapalı bilgisayarı açan program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapalı bilgisayarı açan ve de açtığı zaman winamptan istediğimiz şarkıyı çalan, bir nevi bilgisayarı alarmlı saat gibi kullanabileceğimiz bir program var mıdır?

• Bu işlemi bilgisayarın biosundan da yapman mümkün program aramaya gerek yok. Önce biostaki otomatik açmayı saatini girerek her gün seçeneği ile ayarla, sonra windows a geçerek denetim masasına yönel. denetim masasından zamanlanmış görevlerden winamp için oluşturacağın çalma listesini ekle ve bunu bilgisayar her açıldığı zaman olarak işaretle. bu şekilde bilgisayarın otomatik olarak açılacak ve winamp makina açılınca çalacaktır.
  • ok deniyorum, saol...
  • inndir com da var tarattınmı buluyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERKAN

inndir com da var tarattınmı buluyorsun.

anahtar kelime?
  • Benim biosumda yok o özellik nolcak !
  • Evet ben de arkadaş için istiyordum, onun biosunda da yok... yok mu programı bunun???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bilgisayar aktif değilken hangi programın çalışmasını umuyorsunuz annamadım. bu özellik anakartınızın desteğine göre ayarlanabilir ancak. bunun dışında kaldıracak bir program yok maalesef...
  • her bios ta olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnificent35

arkadaşlar bilgisayar aktif değilken hangi programın çalışmasını umuyorsunuz annamadım. bu özellik anakartınızın desteğine göre ayarlanabilir ancak. bunun dışında kaldıracak bir program yok maalesef...

+1 işletim sistemi açılmadan programlar çalışmadan hangi programin ne şekilde çalışarak bilgisayarı açmasını bekleyebilirsiniz ki, Biosun özelliğine bağlı her bios da belirlenen zamanda açılma diye bir özellikte yok
  • anakartın marka modeli ne ki böyle bir özellik yok? hazır bilgisayarların anakart biosları her tarafından kırğpılıp kuşa çevrilmiş ancak onlarda bile var.
  • Abicim benim şimdiye kadar kullandığm tüm bioslarda vardı award. fox ne biliyim hemen hepsinde otomatik power yani açılma diye bir seçenek vardı. işlemi aklımda kaldığı kadar tekrar edeceğim ama illa olmaz dersen diğer arkadaşlara danışırsın. Bilgisayarı açıyoruz dele basıyoruz karşımıza bios çıkıyr. bios seçeneklerinden power manangemet zart zurt diye bir seçenek çıkıyor klawye yön tuşlarıyla üzerine gelerek enterliyoruz. enterledikten sonra tarih marih anlatan bir sürü yer var orda bir yeri aktif etmen gerekiyor sonra otomatik açılma saati çıkıyor karşına ve saat kaça istersen otomatik açmayı ayarlayabilirsin. tabi seçeneklerde bir sefer her saat başı veya her gün vs seçenekleri var onlardan hangisini istiyosan onu tıkla mesela öğrencisin dersleri kaçırmak istemiyorsun her gün saat yeti gibi ayarla. ondan sonra da diğer işlemi uygula yani vindows görev yöneticisi winamp şeklinde. internet cafeden yazdığım için anca bu kadar oldu adım hıdır elimden gelen budur Selamlar

• valla o özellik yoksa yapabileceğin hiçbirşey yok. ya da şöyle birşey yapabilirsin; bilgisayarı kapamazsın, stand by yaparsın, görev zamanlaması ile yine winamp dosyası yüklersin, ayar olarak da bu görevi gerçekleştirmek için bilgisayarı stand by konumundan çıkar ayarı var, onu tıklarsın.
  • Herkese teşekkür olay hallolmuştur, arkadaşın bilgisayarında da varmış ama telefonda konuşurken o menüyü gözden kaçırmış...
  • ben pcyi açtırdım da zamnlanmış görevlerde sorun var ayarları yaptıktan tamam diyorum hata eriyor yetkim yokmuş
    ayrıca winamp şarkıları otomatik çalıştırabilir mi genelde wiamp açar play deriz ya!
  • neden olyle çöalışan programlar ve virüsler war bunu soylıyım program adını tam olarak bilmiom ama o tipte çalışan cernobil virüsü war istedigi zaman açıo istesigi zaman kapatıo bilgisayar kapalı olsa bile açılıo kendi kenbdine :d programda wardır araştırmak lazım ama sonuçta biosla ilgili kesin bu ole bi ozelik yok ise bios uptade ile yeni sürümlerin de büyük ihtimalle wardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

ben pcyi açtırdım da zamnlanmış görevlerde sorun var ayarları yaptıktan tamam diyorum hata eriyor yetkim yokmuş
    ayrıca winamp şarkıları otomatik çalıştırabilir mi genelde wiamp açar play deriz ya!

çalıştırabilirsin neden olmasın hiç bir sorun olmaz çünkü o liste winamp formatında onu açtıgın anda direk winamp açılıo sorun olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_55 -- 17 Ağustos 2006; 15:42:16 >
  • Auto Power&Shut down diye bir program var ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyacağına eminim...İstediğin zaman açabilir,İstediğin şarkı ile açılmasını sağlayabilir vs...

İndirmek içn tıkla
  • hocam ben çalıştıramadım

quote:

Orjinalden alıntı: ShimariK

Auto Power&Shut down diye bir program var ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyacağına eminim...İstediğin zaman açabilir,İstediğin şarkı ile açılmasını sağlayabilir vs...

İndirmek içn tıkla

• quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

hocam ben çalıştıramadım

quote:

Orjinalden alıntı: ShimariK

Auto Power&Shut down diye bir program var ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyacağına eminim...İstediğin zaman açabilir,İstediğin şarkı ile açılmasını sağlayabilir vs...

İndirmek içn tıkla

Nası çalıştırmadın hata falanmı verdi? Eğer olmazsa uppload ederim haber ver...Pm atabilirsin..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.