Şimdi Ara

kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jirachimaniac -- 16 Ağustos 2007; 18:41:55 >

• Burası Harry Potter bölümü mü

• ya ben dün order phonixe gittim süperdi yaw esrar dairesinde ölüm yiyenler ve D.O (Dombledorenin ordusu) savaşıyolardı sonra zümrüdüanka yoldaşlığındaki
    kişiler geldi sirus ölmüştü sonra peki diğerlerinde kimler ölcek dombledore ölecekmiş galiba başka ölecek kişi varmı
  • harry oluyomu bide türkcesi nezamn cıkar bilgin varmı ????????
  • kimler ölüyo ve ron ile giinny evleniyomu nide hermonie ile ron evleniyolarmı bunlar öle yazıyodu bi ara nette

uluhan:mesajı ne zman gönderdiğimize bak aynı anda ama benmki senden yukarıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 16 Ağustos 2007; 18:42:50 >
  • yha kitaptaki olayları biliorum aşağı yukarı ama ingcesinin ilk yüz sayfasını okudum biras kastı
    şey sanki voldi öldükten sonra harry dumbledore la görüşüo fln die bişi duymuştum bu durumda dumbi ölmemiş mi oluo bu sorumu cvplasan yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemon-yugioh

ya ben dün order phonixe gittim süperdi yaw esrar dairesinde ölüm yiyenler ve D.O (Dombledorenin ordusu) savaşıyolardı sonra zümrüdüanka yoldaşlığındaki
    kişiler geldi sirus ölmüştü sonra peki diğerlerinde kimler ölcek dombledore ölecekmiş galiba başka ölecek kişi varmı

voldemort, malfoy'un arkadası goyle, ikizlerden george, lupin, tonks, dobby ve snape ölüo

harry ölmüo,, türkce sanırım 1bcuk ay flan snra gelio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TECHNOGAME KAPANDI MI ??
    9 yıl önce açıldı
    Kapandı
    17 yıl önce açıldı
    Silkroad Açılıp Kapanıyor ..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke

harry oluyomu bide türkcesi nezamn cıkar bilgin varmı ????????

türkçesi ekim ayında çıkçak sevin okyay öle açıklama yapmıştı bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

kimler ölüyo ve ron ile giinny evleniyomu nide hermonie ile ron evleniyolarmı bunlar öle yazıyodu bi ara nette

harry + ginny
    ron + hermione evlenio
  • quote:

Orjinalden alıntı: jirachimaniac

quote:

Orjinalden alıntı: jedi41

kimler ölüyo ve ron ile giinny evleniyomu nide hermonie ile ron evleniyolarmı bunlar öle yazıyodu bi ara nette

harry + ginny
    ron + hermione evlenio

dumbi ölmemiş mi onu cvplasan bi

bi de bunların çoluk çocukları oluo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.