Şimdi Ara

Kapanma sorunu - olasılıkların çoğu denendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba
    forumda araştırdığıma göre genelde kapanma sorunlarının fanlardan veya psulardan kaynaklandığı söyleniyor benim sorunum ilginç ben pcyi yeni topladım ve 2 hafta sorunsuz çalıştı sonra durup dururken açılırken direkt kapanıyor sanki elektrikler gidiyor.PC başka bir yerde test ettim elektrik ile ilgili bir sorun yok psu dan olabilir diye kendi pcdeki psu taktım aynı kapanmayı gene yapıyor ram değiştirdim olmadı sonra ramin slotunu değiştirdim 1 hafta sorunsuz çalıştı ama sonra tekrar kapandı şimdi pc inceliyorum nedeni ne olabilir bir şey dikkatimi çekti ben termal macun kullanmadım acaba ondan olabilirmi ? en son anakartı değiştirecem ama anakart değiştirmek herşeyi yeniden yüklemek demek bir sürü lisanlı program yüklü makinede anakartı sizce değiştirmemin faydası olurmu termal macunu bugün deneyecem görüşlerinizi bekliyorum ilginiz için şimdiden tşklerrrrrr....

• termal macundan sorum...işlemcin çok ısınıyor ve kendini kapatıyor...mutlaka termal macun kullanın...
  • sppedfan programını yükledim orda 56 C gösteriyor. bu tehlikeli bir değermi noramli kaç olması gerek?

resimdeki gibi
    Resim için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret__2006 -- 23 Temmuz 2007; 19:38:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fikret__2006

sppedfan programını yükledim orda 56 C gösteriyor. bu tehlikeli bir değermi noramli kaç olması gerek?

resimdeki gibi
    Resim için tıklayın

bir resim çalışmıyor.
    ikinci olarak 56 derece yük altında değilse tehlikeli bir değerdir.
    60 derece çok tehlikeli olan bir sınırdır.
    bilgilerinize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.