Şimdi Ara

Kapıdan Elektrik Çarpıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çözümü basit çoraplarınzı çıkarıp toprağa (çime) basın bu sayede yüklenmiş olduğunuz statik elektiriği toprak alıp,aynı zamanda bedensel ve ruhsal yorgunluk hissinede iyi gelir. Deşarz olurken yaşam enerjisiyle de yüklenmiş olursunuz, tabi önce toprağı bulmak lazım.
  • elinizi toprağa betona ovalayın
  • Hocam merhaba gecenlerde punto evo 1.3 vardi arkadasin 1 gun bende durdu her ibiste elektrik carpti , ufak kardesimde yanimdaydi onu da carpiyordu.

Ben de anlam verememistim demekki bitek ben yasamamisim bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

symbolün kapısına elim değdiğinde elime elektrik çarpıyor fabianın kapısına değince çarpmıyor bu neyle ilgili araçlamı benlemi hiç bir arabada olmuyor sadece symbolde oluyor ?

Bu kadar tesadüf olmaz, iş yerinde kullandığımız 2015 model beyaz loganda herseferinde çarpıyor, kendi arabamda hiç olmuyor boyadamı sıkıntı var acaba.

• Araç dan inmeden parmağınızı çakmaklığın iç kenarına sokun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

symbolün kapısına elim değdiğinde elime elektrik çarpıyor fabianın kapısına değince çarpmıyor bu neyle ilgili araçlamı benlemi hiç bir arabada olmuyor sadece symbolde oluyor ?

Bu kadar tesadüf olmaz, iş yerinde kullandığımız 2015 model beyaz loganda herseferinde çarpıyor, kendi arabamda hiç olmuyor boyadamı sıkıntı var acaba.

Allahallaa renoda bisey var yada kapida boyada

• Symbol' e has durum degil, cla 200 her gun sabah aksam hoplatiyo😀😀

• Valla ben bugün çoraplarımı çıkarıp yarım saat toprakta yürüdüm.Yürüdükten sonra iki üç defa denememe rağmen çarpılma olmadı.İnşallah elektiriği boşaltmışımdır.Aksi takdirde hoplatıyor valla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.