Şimdi Ara

kapılarım kilitli kaldı açamıyorum.. acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar 2005 model peugeot partner im var ve sabah arabamı yıkarken anahtarı kontağın üzerinde bıraktım ve kapılar kilitlenmişti açamadım acil yardım edermisiniz..

• Birkeresinde partnerin arka kelebek camından birbirinin ucuna eklenmiş bisiklet telini anahtarın kapı açma butonuna bastırarak açmıştırk. Ama bu durumda anahtarın ulaşılabilir konumda olması gerekiyor. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eragon1214

iyi günler arkadaşlar 2005 model peugeot partner im var ve sabah arabamı yıkarken anahtarı kontağın üzerinde bıraktım ve kapılar kilitlenmişti açamadım acil yardım edermisiniz..

çilingir çağır yada servisi ara sor en ucuz cam hangisi diye o camı kır
  • Kelebek camını kırın bence.

yada hocam arka camlar yana doğru açılıyordu benim bildiğim zorlayarak açılabilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 5 Haziran 2013; 16:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Kelebek camını kırın bence.

yada hocam arka camlar yana doğru açılıyordu benim bildiğim zorlayarak açılabilir mi acaba

partnerlerde kelebek cam yok yan tarafa da açılmıyor :S
  • Hocam bi seferinde Albeada anahtarı dışardan takıp (kontağa) şöför camını kapatmıştım otomatik sayesinde. Tam kapandı kapı kitlendi. Bende yeni uyanmıştım o yüzden öyle bi salaklık yapmıştım

Uzun yoldaydım kaldık öyle. Sonra bi çöp teli buldum kapıyı kanırttım üstten ordan teli salladım cam açma tuşuna dokundum açtım camı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eragon1214

iyi günler arkadaşlar 2005 model peugeot partner im var ve sabah arabamı yıkarken anahtarı kontağın üzerinde bıraktım ve kapılar kilitlenmişti açamadım acil yardım edermisiniz..

aferin arkadaşım :))

sorun çözümü çilingirci çağırıp açtırmak zorlama falan yapma araca kapıları bozarsın daha masraf açar

araya çilingirci sıkışmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: husegundogdu

Kelebek camını kırın bence.

Bazı araçlarda kelebek camı daha pahalı olabiliyor.Tecrübeyle sabit
  • Evet hocam bencede Bi fiyat araştırılmalı önce
  • Hocam yedek anahtarı yok mu bu meretin?
  • arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler olay çözüldü cama falan gerek kalmadı sanayiden bi usta geldi merkezi kilit tuşuna bastı (nasıl becerdiyse :) ) olay çözüldü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.