Bildirim
kapılarım kilitli kaldı açamıyorum.. acil yardımm
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Birkeresinde partnerin arka kelebek camından birbirinin ucuna eklenmiş bisiklet telini anahtarın kapı açma butonuna bastırarak açmıştırk. Ama bu durumda anahtarın ulaşılabilir konumda olması gerekiyor. kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: eragon1214
iyi günler arkadaşlar 2005 model peugeot partner im var ve sabah arabamı yıkarken anahtarı kontağın üzerinde bıraktım ve kapılar kilitlenmişti açamadım acil yardım edermisiniz..
çilingir çağır yada servisi ara sor en ucuz cam hangisi diye o camı kır -
Kelebek camını kırın bence.
yada hocam arka camlar yana doğru açılıyordu benim bildiğim zorlayarak açılabilir mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrarengizhus -- 5 Haziran 2013; 16:29:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: husegundogdu
yada hocam arka camlar yana doğru açılıyordu benim bildiğim zorlayarak açılabilir mi acaba
partnerlerde kelebek cam yok yan tarafa da açılmıyor :S -
Hocam bi seferinde Albeada anahtarı dışardan takıp (kontağa) şöför camını kapatmıştım otomatik sayesinde. Tam kapandı kapı kitlendi. Bende yeni uyanmıştım o yüzden öyle bi salaklık yapmıştım
Uzun yoldaydım kaldık öyle. Sonra bi çöp teli buldum kapıyı kanırttım üstten ordan teli salladım cam açma tuşuna dokundum açtım camı. -
quote:
Orijinalden alıntı: eragon1214
iyi günler arkadaşlar 2005 model peugeot partner im var ve sabah arabamı yıkarken anahtarı kontağın üzerinde bıraktım ve kapılar kilitlenmişti açamadım acil yardım edermisiniz..
aferin arkadaşım :))
sorun çözümü çilingirci çağırıp açtırmak zorlama falan yapma araca kapıları bozarsın daha masraf açar
araya çilingirci sıkışmış -
quote:
Orijinalden alıntı: husegundogdu
Bazı araçlarda kelebek camı daha pahalı olabiliyor.Tecrübeyle sabit -
Evet hocam bencede Bi fiyat araştırılmalı önce -
Hocam yedek anahtarı yok mu bu meretin? -
arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkürler olay çözüldü cama falan gerek kalmadı sanayiden bi usta geldi merkezi kilit tuşuna bastı (nasıl becerdiyse :) ) olay çözüldü..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X