Bildirim
Kapının önündeki kedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eppek var mı kanka? -
quote:
Orijinalden alıntı: durgun_cocuk
eppek var mı kanka?
yok kanka -
Yönlendirilmiş olabilir. Zemin katta mı oturuyosunuz? -
ayakkabıları bekliyo demek. ücreti süt olarak ödersin -
olum alsana la içeri -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
Yönlendirilmiş olabilir. Zemin katta mı oturuyosunuz?
hayır hocam 4.kattayız -
çıkar sırtına vur -
quote:
Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin
olum alsana la içeri
çok fazla tüy döküyo -
alırsan büyük sevap alırsın. bari bi süt koy sev, baksana pos pofuk
Edit: hamile gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 2 Ağustos 2013; 23:01:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: çukulatasatanadam
quote:
Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin
olum alsana la içeri
çok fazla tüy döküyo
bi zahmet temizle hey allahım
-
quote:
Orijinalden alıntı: C Vitamine
alırsan büyük sevap alırsın. bari bi süt koy sev, baksana pos pofuk
Edit: hamile gibi
sordum şimdi apartmanın kedisiymiş apartmandakiler besliyomuş sokakta apartmana girmiş kısırlaştırmışlar ondan öyle duruyo galiba bilmiyorum -
YEMEĞİNİ SUYUNU VER İŞTE YAZIK HAYVANA -
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
YEMEĞİNİ SUYUNU VER İŞTE YAZIK HAYVANA
verdim hocam artık bende besliyorum hayvanı -
Sizin paspası beğenmiş galiba keyfide yerinde. -
senin ayakkabıları kokladı heralde ağzı yüzü kaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin komşular bizde de olsa keşke. mahalledeki köpeklerle ilgileniyorum diye sadece ezan okunuyorken ulumalarını bahane ederek 10 kişi birleşip zehirletmişlerdi tüm köpekleri.. ah ah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 2 Ağustos 2013; 23:46:43 > -
quote:
sizin komşular bizde de olsa keşke. mahalledeki köpeklerle ilgileniyorum diye sadece ezan okunuyorken ulumalarını bahane ederek 10 kişi birleşip zehirletmişlerdi tüm köpekleri.. ah ah.
arayıp belediyeyi toplatmak varken bunu yaptılarsa vebali çok büyüktür -
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
quote:
arayıp belediyeyi toplatmak varken bunu yaptılarsa vebali çok büyüktür
abi kimseye zararı olmayan dili olmayan hayvandan rahatsız olmak nedir? onu kim yarattı? zabıtayı arayıp öldürtmüşler. 2 dakika ceviklemesini duydum sadece aşağı indiğimde yoklardı. geçen bir köpek daha besliyordum onlardan biri burda besleme yoksa zabıtayı ararım demişti. bunu diyende 70 yaşında kadın. gönlünde yokki merhamet. çocuklarına da geçiyor bu yaptıkları bi kaç sefer denk geldim taşlıyorlar köpekleri. insan diyemiyorum malesef.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Inverness
quote:
arayıp belediyeyi toplatmak varken bunu yaptılarsa vebali çok büyüktür
abi kimseye zararı olmayan dili olmayan hayvandan rahatsız olmak nedir? onu kim yarattı? zabıtayı arayıp öldürtmüşler. 2 dakika ceviklemesini duydum sadece aşağı indiğimde yoklardı. geçen bir köpek daha besliyordum onlardan biri burda besleme yoksa zabıtayı ararım demişti. bunu diyende 70 yaşında kadın. gönlünde yokki merhamet. çocuklarına da geçiyor bu yaptıkları bi kaç sefer denk geldim taşlıyorlar köpekleri. insan diyemiyorum malesef.
Yaptıkları yanlarına kar kalmaz mutlaka. Biz bi karıncayı incıtemezken neler yapıyor millet. Yazıklar olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X