Şimdi Ara

Apartman Önüne Park

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Apartmanımın önünde apartman arazisine bağlı bir araç genişliğinde boşluk var. O kısmı müteahhit otopark olarak belediyeye işlettirmiş. Bazen park edilen kısmın önüne araçlar park edebiliyor. Görseldeki gibi park yapılmaz levhası da var. Otopark önüne park edilmesi halinde aracı çektirebilir miyim? Ayrıca grili kısımlar kaldırım. Park yeri olduğu için apartmanımın önünde kaldırım yok. Direkt yükseltilmiş apartman parkına çıkıyor. Apartman Önüne Park

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Normalde hakkındır çektirmek ancak tanıdığın yoksa asla trafik polisi gelip işlem yapmaz, tecrübeyle sabit.

Ben polisi arıyorum ve yolu kapatacak şekilde park etmiş sahibini arayıp haber edin diyorum 5dk sonra araba yok oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Ben yaya yoluna park eden aracı trafik polisine şikayet ettiğimde bile yaklaşık 1 saat izleyebildim. Tek bir trafik polisi geçmedi.

• Lustrouss L kullanıcısına yanıt

hocam arayip uyarin diye rica edin

• Devlet işi salla başı al maaşı , kim işini düzgün yapıyor ki

• Bir yerde daha okudum forumda olabilir 45 dakika faln daha uzun durursa ancak zar zor çektiriyordun emin değilim bu olayın doğruluğundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camına park yasak yaz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GrandTiger kullanıcısına yanıt
    Hahaha, o kadar da sorun değil. Zaten Apartman duvarının üstünde park yapılmaz yazıyor.

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Valla bize gelse araba hemen çekiliyor da biz arayınca gelmeye tenezzül bile etmiyorlar ekip gönderiyorum dedikleri halde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.