* Kapınızın gözetleme deliğinden bakmanıza artık gerek yok!:90 TL+KDV
Kapı Gözü Kamerasını çıkardığınız merceğin yerine monte edin. Kameranın kablosunu herhangi bir tv'ye bağlayın, size sadece AV tuşuna basıp seyretmek kalıyor.
Zil çaldığında TV'nizden kapının önünde kimin olduğunu yerinizden kalkmadan görebilirsiniz. Teknik Özellikler:
Balık gözlü lensli kamerayı kapılarınızda kullanmak istiyorsanız kapınıızn dürbününü söktürüp,bu kamerayı monte ettirmeniz gerekmektedir.
Balık gözü kamera kablolu ve yüksek çözünürlüklü bir kamera çeşididir.
Resim Sensor: 1/3 Cmos Lens Açısı: 175 Derece (Balık Gozu) Renk Sistemi: PAL/NTSC Yatay Resim Kalitesi: 480TV Lines Auto Iris Lens: VIDEO/DC Minimum Aydınlatma: 0.1Lux/F1.2 Video cıkışı: 1.0V(P-P)75 Enerji: DC 12V
geçen müşterinin biri anahtarlık kamera istedi, kasada problem olmuş bi kaç kere. 2 tane sipariş geçtim fiyatı güzeldi, pek umudum yoktu aletten aslını söylemek gerekirse ama görüntü kalitesini görünce gerçketn şaşırdım. Üzerindeki kamera bu yukarıdakinden daha küçük minnacık bişi ama kalite süperdi.
Akşam sana çektiğim görüntüleri atarım bakarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme