Şimdi Ara

Kaporta şeffaf koruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracımın tüm kaportasını şeffaf koruma yapmayı düşünüyorum.

Dikkat etmem gereken nokta(lar) nelerdir?
    Kullanılan malzemede neye dikkat etmem gerekiyor?
    Bağcılar-İstanbul bölgesine yakınında bir yer önerebilirmisiniz?

tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

çok teşekkürler. iyi bayramlar.

• Bizim aracımızda mevcut yıllar önce yapılmıştı. Bence yaptırmayın hocam yani en kalitelisini tercih etseniz bile araç güneşte çok kalıyorsa o kaplamanın rengi sararmaya başlıyor ve bariz belli oluyor ayrıca ilerde söktürdüğünüz de arabanın o bölgesinin rengi daha koyu kalıyor. Bunlar olumsuz yanları. Çok uzun yol yapıyorsanız da taşlar genelde plaka bölgesine geliyor bizim araç için öyle en azından. Kaputta bu zamana kadar gördüğüm 3-4 iz var onlarda büyük taşlardı herhalde ki iz bırakmış kaplamanın üstüne.
    Sonuç olarak yaptırırken işçiliğinin ve malzeme kalitesinin iyi olmasına dikkat edin solma yaptığında söktürüp yeniden yaptıracak kadar rahatısız edebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli yerde yaptirirsaniz asla solma falan olmaz.Ben yaklasik 5 senedir Izmit Ziebart'ta yaptiriyorum.3 araba yaptirdik orada,biri beyazdi digerleri metalik renkti.Su an kullandigim aracimda on tampon,on kaput ve on camurluklarda Ziebart'in Z-Shield'in korumasi var.Mutlaka ve mutlaka yaptirin.Kesinlikle tavsiye ederim.Hem tas izlerinden korur hem kus pisliklerinden.Komple yaptirmayi dusunurseniz arabanizin boyasi yeni gibi kalir.Yaptiricaginiz yeri iyi arastirmanizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Kaliteli yerde yaptirirsaniz asla solma falan olmaz.Ben yaklasik 5 senedir Izmit Ziebart'ta yaptiriyorum.3 araba yaptirdik orada,biri beyazdi digerleri metalik renkti.Su an kullandigim aracimda on tampon,on kaput ve on camurluklarda Ziebart'in Z-Shield'in korumasi var.Mutlaka ve mutlaka yaptirin.Kesinlikle tavsiye ederim.Hem tas izlerinden korur hem kus pisliklerinden.Komple yaptirmayi dusunurseniz arabanizin boyasi yeni gibi kalir.Yaptiricaginiz yeri iyi arastirmanizi tavsiye ederim.

Fiyat ne oluyor acaba bu çaplı bir kaplama için ?

• Exxcrea kullanıcısına yanıt
    Soyle soyliyim hocam,boya koruma+deri koltuk koruma+bahsettigim seffaf film koruma 1300'e maloldu bize.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BOYA KORUMA SONRASI YAĞMUR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.