Şimdi Ara

Kaporta temizlemek için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir araç aldım.Kaporta üstüne yapıştırılmış etiketmi diyim logolardan vardı.bende sevmediğim için çıkardım fakat yapışkan kısımları kaportada kaldı.Arabaya zarar vermemek için ellemedim.Kendim halledebilirim diye düşünüyorum.arabam metalik gri.Hangi malzemeleri kullanabilirim.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• İstanbul Karaköy perşembe pazarında 10 TL'ye debonder diye bir ilaç var.Benim arabamın ön kaputuna 3-4 tüp japon yapıştırıcısı boşaltmışlardı.Asetondan tutunda her türlü şeyi denemiş çıkartamıştım ama ilaç boyaya hiçbir zarar vermeden çıkardı.

Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

İstanbul Karaköy perşembe pazarında 10 TL'ye debonder diye bir ilaç var.Benim arabamın ön kaputuna 3-4 tüp japon yapıştırıcısı boşaltmışlardı.Asetondan tutunda her türlü şeyi denemiş çıkartamıştım ama ilaç boyaya hiçbir zarar vermeden çıkardı.

Tavsiye ederim.

bu kadarda insafsızlık olurmu yaa artık çizği geçtik japon yapıştırıcısımı sürüyorlar... pes valla.

@esesemre
    yapışkan izlerini gaz yağıyla da çıkarabilirsin.
  • boya temizleme sıvılaeı var tıpkı cila gibi kullanılıyor süngerle oval cizgilerle uyguluyorsun reçine zift vb. ağır leke ve kirleri temizliyor parlaklıkda veriyor
  • Teşekkür ederim tavsiyeler için.Fırsatım olunca gaz yağını bi deniyim bakalım.ne anlıyolar şu zımbırtıları yapıştırmaktan anlamıyorum yaw.yapıştırması kolay tabi.ama onları sökmesini hiç düşünmüyolar.sonuçta adi şeyler bi kaç sene geçince deforme oluyolar arabayıda kötü gösteriyolar.sonucu yazıcam kentaur binbaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.