Şimdi Ara

Arabada Ki Küçük Göçükleri Düzeltmek İçin Basit Bir Araç (İçerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar arabamın arka kapısının altında avuç içi buyuklugunde bı gocuk vardı.Nasıl eskı halıne dondururum dıye dusundum durdum? Aklıma kucuk cam vakumu geldı.
    Hemen bir tane aldım gocuk olan kısmı bezle ve elımle ıyıce temızledım vakum ıyı tutsun dıye bıraz tukruk surdum uzerıne, ve göcuk kısma yapıstırdım cektıgım zaman gocuk duzeldı vakum gayet ıyı bır iş cıkardı.Çok sevındım ne yalan soylıyım:)) paylasmak ıstedım benım durumumda olan bırı varsa yardımcı olabılmek adına..

buyurun o teknoloji harıkası aletın fotosunuda koydum

Arabada Ki Küçük Göçükleri Düzeltmek İçin Basit Bir Araç (İçerde)

• bunu nasıl düşündün helal olsun
  • olayda bu zaten. bunların boy olanları ve camcılarda kullanılan tipte profesyonelleri olsa çoğu göcüğü kademe kademe düzeltebiliriz. Kaportadan ayrılmaması ilginç geldi. Bunlar o kadar güçlü yapışmıyor sanıyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

olayda bu zaten. bunların boy olanları ve camcılarda kullanılan tipte profesyonelleri olsa çoğu göcüğü kademe kademe düzeltebiliriz. Kaportadan ayrılmaması ilginç geldi. Bunlar o kadar güçlü yapışmıyor sanıyordum.

Zaten takatler uç kısımlar açıldı tutmaz diye korktum bende ama dip trafi gayet sağlam tuttu içersinde 3-4 tane çizgi seklinde halka vardı onlarında etkisi oldu sanırım aracında bu tür bi sıkıntı olanlar deneye bilir umarım sizinde isinize yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende kaputtaki küçük bir göçük için bu işlemi kullanacağım fakat bende navigasyonu cama sabitlemek için kullanılan araçtan var onunla denedim ama olmadı.

Aynı işi görür mü o da yoksa sizinkinden mi alayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Hocam bende kaputtaki küçük bir göçük için bu işlemi kullanacağım fakat bende navigasyonu cama sabitlemek için kullanılan araçtan var onunla denedim ama olmadı.

Daha güçlü bir vantuz ile deneyebilirsiniz ama genelde kaput göçükleri nokta şeklinde ve derin oluyor düzelmeyebilir. Bu genelde daha geniş alanlı göçüklerde iş yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam teşekkür ederim daha güçlü vantuzla denerim bir de.
  • Benim bir arkadaşın civicinin tavanında ufak bi göçük var aklımıza geldi bu, ama nasıl okadar güçlü bi vantuz bulacaz diyip vazgeçmiştik demekki denemek lazımmış

• quote:

Hocam bende kaputtaki küçük bir göçük için bu işlemi kullanacağım fakat bende navigasyonu cama sabitlemek için kullanılan araçtan var onunla denedim ama olmadı.

hocam benım denedıgım gocuk bahsettıgım gıbı avuc ıc buyuklugunde oldugu ıcın kucuk göcuklere gore daha kolay eskı halıne dondu kucuk goçuklere cekme gucu yuksek vakum gerek
  • Nerede bulabiliriz bu vakumlardan ?

• tükürüklü olan değil de bunların büyüğü var saplı birşey. İçi biraz derin bir çukur, yüzeye bastırıp kulbu çeviriyorsun sonra da istediğin kadar aban.
  • Başlıktaki "ki" yanlış kullanılmış.
    Bitişik yazılmalı...

• quote:

10 20 liraya sadece araçlarda göçük düzeltmek için yapılmış vakumlar var.. biraz araştırırsanız rahatlıkla bulanabilir..
  • Nerelerde satılır hocam o vakumlar ?
  • bak burda 12tl miş..

http://www.bitenekadar.com/pops-a-dent-arac-kaporta-duzeltme-seti-17447-firsat-urun

video su da var.. ben yine altta linkini paylaşıyım göremezsen...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qzPW-GdjPQI#!

@OnurD7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 9 Haziran 2013; 17:36:28 >

• Teşekkürler sipariş verdim. Gelince izlenimlerimi paylaşırım.

• servisler kullanıyor büyük olanlarını. tetik gibi bir mekanizması var iyice vakumluyor sonra çekiyorsunuz.
    Ayrıca hep denemek istediğim parfüm, saç spreyi (soğuk yanıcı sprey) ve alev kombinasyonunu merak etmiyor değilim. . Geniş yüzeylerde işe yarıyor ama boyaya zarar verir mi bilemiyorum
  • şu tarz yapanlarda var önce ısıtıp sonra sprey ile

tuvalet pompası da duruma göre işe yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 9 Haziran 2013; 18:34:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.