Hayırlı forumlar, yaklaşık 3 ay önce araca seramik kaplama yaptırdım. İlk teslim aldığımda bir sorun yoktu ama 1.5 ay sonra araçta lekelenmeler fark ettim ve yaptırdığım yere götürdüm. O kısımı tekrardan düzelttiler ve aldığımda düzgündü hatta fotoğraflarını da çektim. Ancak yine bu lekelerden birinin geri geldiğini fark ettim. Yine götürsem yine düzelttiklerini söyleyip verecekler bi süre sonra yine aynı sorun olacak diye düşünüyorum. Sizce buradaki sorun nedir ve neyle çıkar? Seramik kaplama işleminden önce bu sorun yoktu, izopropil alkolle sildim onunla da çıkmadı. Seramik kaplamayı arabadan çıkarttırıp, düz boya koruma uygulaması mı yaptırayım? Faydası olacaksa öyle yaptırmak istiyorum bu seramik kaplama işinden soğudum. Tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler Lekelenme daha çok boyalı parçalarda var, diğer bölgelerde fark etmedim. Araç 2018 Toyota Yaris. Aracın ilk hali, düzelmiş hali ve son halinin fotoğraflarını da sırasıyla ekliyorum. Son halinde araç çok temiz olmadığı için halkayla lekeyi belirttim. ![]() ![]() ![]() |
Bildirim