Bulunduğum konumda, 2 yıldır sadece vodafone 4g tek diş olarak sinyal veriyor, dolayısıyla vodafone kullanmak durumundayım. Verdiği hızda 1 mgbts civarında. Çok az çekiyor. Diğer operatörler EDGE olarak hizmet veriyor, Defalarca müşteri hizmetlerine kayıt açıldı ama malesef çözüm yok. Kendi çapımda şebekeyi biraz daha güçlendirmem mümkünmü? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekst79 -- 8 Kasım 2022; 17:22:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kapsama Alanı Sorunu Çözümü?
-
-
Aynı durum Turkcell ile Ankara'nın göbeğinde ana cadde üzerindeki evimde de var. Tek diş 4G çekiyor. Hız desen yerlerde, arayanlar bazen ulaşamıyorlar. Kaç kere talep oluşturdum, sorun yok diye ertelediler.
İşin garip tarafı evim haricinde hiç bir yerde sorun yok.
İşin özü baz istasyonu yatırımı yapmazlar, hele hele vodafone ise.
Şebeke güçlendirme yöntemi varsa ben de öğrenmek isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 8 Kasım 2022; 12:9:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sürekli araştırıyorum, kendi imkanlarımla azda olsa güçlendirebileceğim bir cihaz vb varmı diye. Bulursak haberleşelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birde bulunduğum bölgede 3g ‘de çekmiyor, yoksa burda oldukça 4g’den 3g’ye alır kullanırım, sadece 4g ve EDGE.
mobil sinyal güçlendirici diye aratırsanız çıkan sistemleri inceleyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam kadir bey teşekkür ederim
Rica ederim
Kadir bey inceleme yaptım, 4-5 bin liraya devasa kablolu antenli güçlendiriciler var aliexprexte, benim sorun yaşadığım bölge askeri bir yer, kafamıza göre bu devasa güçlendiricileri koydurmazlar, acaba sizin bildiğiniz daha minimal çözümler var mı?
Askeriye ise çözüm olacağını sanmıyorum, anteni daha iyi bir telefona geçersiniz ancak o da ne kadar etkiler meçhul
Huawei b535 LTE modem alın hocam içine ister data hattı alın ister normal hat takın , wovifi kullanarak veya modeme taktiginiz hattın internetini bence rahat kullanırsınız. Çünkü modemin çekim gücü daha güçlü
Vowifi
wi-fi kullanımı kamu kurumlarında yasak, çalışanlar kablosuz olarak bağlanamıyor, wi-fi yi kullanabilsek zaten sorun kökten çözülecek;) tayin olup gidene kadar bu sorunu yaşamaya devam edeceğiz sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- babamın üzerine olan hattı kendi üzerime alma
- ses to ses nedir
- vodafone yeni hat ücreti
- telefonda 3 kere dıt dıt dıt sesi gelip kapanması
- vodafone telesekreter yönlendirme numarası
- e sim nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- wifi araması nedir
- turkcell ekrana gelen bildirimi kapatma
- hat takılı ama şebeke yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X