Arkadaşlar ben kaptan olmak istiyorum ama ingilizce yeterlilik sınavı varmış...Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?Ben kaptanlık okumak istiyorum ama bu sınavlar nasıl bilmiyorum.Bu sınavlar yazılı mı sözlü mü?Geçmek için kaç puan gerekli...Mesala KTÜ denizcilik ulaştırma ve yönetme mühendisliğinde şöyle bir ibare var:İngilizce eğitim için yeterli dil becerisine sahip olma (500 TOEFL / 6 IELTS puan almış olma),
Be ne demek?
Çok iyi bir ingilizce mi lazım nasıl? Yoksa biraz kötü de olsa olur mu zaten üniversitede öğrenmiyeceğiz mi?Peki ben bu ingilizce sınavına nasıl hazırlanabilirim...Kaynak var mı?
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler...
Kaptan arkadaşlar veya bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi lütfen?Benim için çok önemli...İngilizcenin çok iyi olması gerekiyorsa hiç uğraşmayayım hedef değiştireyim...
quote:
Orijinalden alıntı: Seytokral
Arkadaşlar ben kaptan olmak istiyorum ama ingilizce yeterlilik sınavı varmış...Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?Ben kaptanlık okumak istiyorum ama bu sınavlar nasıl bilmiyorum.Bu sınavlar yazılı mı sözlü mü?Geçmek için kaç puan gerekli...Mesala KTÜ denizcilik ulaştırma ve yönetme mühendisliğinde şöyle bir ibare var:İngilizce eğitim için yeterli dil becerisine sahip olma (500 TOEFL / 6 IELTS puan almış olma),
Be ne demek?
Çok iyi bir ingilizce mi lazım nasıl? Yoksa biraz kötü de olsa olur mu zaten üniversitede öğrenmiyeceğiz mi?Peki ben bu ingilizce sınavına nasıl hazırlanabilirim...Kaynak var mı?
Toefl'da iyi bir puan çıkarmak için iyi bir inglizce kursunda 15 kur tamamlaman gerekir buda tahminen 2 yıl gibi bir süre,tabi bu anlattıklarım ingilizce bilginin sadece tense'lerden oluştuğunu varsayıyorum temelin yoksa dil kursu şart.
quote:
Orijinalden alıntı: Seytokral
Be ne demek?
o madde hazırlık sınıfını atlaman ıcın yoksa 1 sene hazırlık okursun ,zaten okul bıtınce stajından sonra gırecegın yeterlılık sınavında 7 dersın 1 tanesı de denızcılık ıngılızcesı olacaktır,lıse mezunu bırının ıelts den 6.0 alması zor toefl da zor bı sınav ondan da sanırım 70 e fılan denk gelıyor o okuldakı prof. soksan onların bıle alacagını sanmıyorumyoksa denızcılık pıyasasının alayı 70 ın altında alır bugun hepsını toefl sınavına soksan