quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyuHemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve oturAlıntıları Göster Bişey mi kaçırdım ki :)
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyuHemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve oturAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KöfteSuyu Hemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve otur
quote:Orijinalden alıntı: S-Rquote:Orjinalden alıntı: KöfteSuyu Hemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve otur Alıntıları Göster Bana da verdi
quote:Orijinalden alıntı: S-Rquote:Orjinalden alıntı: KöfteSuyu Hemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve otur Alıntıları Göster baban parka gitmene izinmi verdi?
quote:Orijinalden alıntı: Panamalı Hastababan parka gitmene izinmi verdi?Alıntıları Göster Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008
quote:Orijinalden alıntı: Panamalı Hastababan parka gitmene izinmi verdi?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Mac2cryme baban parka gitmene izinmi verdi?
quote:Orijinalden alıntı: LANCHESTERKatılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilriz
quote:Orijinalden alıntı: AcreaMquote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilrizAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilriz
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyuHemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve oturAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KöfteSuyu Hemen arıyorum hastaneyi sakin ol ve otur Ambulans yoldaymış. Biraz daha dayan arkadaşım az kaldı geçecek hepsi.
quote:Orijinalden alıntı: AcreaMquote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilrizAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilriz
quote:Orijinalden alıntı: Dragonbornquote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilriz Alıntıları Göster ne izni
quote:Orijinalden alıntı: Dragonbornquote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: eXXeCooL^ Katılım zamanı: 3 Ağustos 2008 Hadi hayırlı olsun kapmıssın izni Onun dilinden konusmaya calısıyorum urkutmezseniz onu dha kolay inceliyebilriz Alıntıları Göster Doktor Müdahele Etmeyin Kendi Haline Bırakın dedi
quote:Orijinalden alıntı: TiredWarriorDoktor Müdahele Etmeyin Kendi Haline Bırakın dediAlıntıları Göster yazık ya elemana...
quote:Orijinalden alıntı: Mirableizin kim ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MirabLe izin kim ? Sanırım bi kız