Şimdi Ara

Karneyi Almadım Sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hem okulun uzak olması hem de hasta olmam nedeniyle karne almaya gitmedim.almasam sorun olur mu?üşeniyorum gitmeye ailem sorun çıkarmaz 9.sınıftada galiba yetişmemişti karneler çarşamba günü dağıtılmıştı onda da almadım bi sorun olmamıştı ama aradan zaman filan geçti herhangi bir sorun çıkar mı?notlarımı filan biliyorum hep zaten.aileme de ya almak istemiyorum diyeceğim yada yalan söyleyip ertelendi diye oyalayacağım.

• alıp uçak yapınca ne değişiyor alma
  • ben hiç gününde almadım,rahat ol hiç bişey olmaz
  • Hiç almasanda birşey olmaz ki. Sonuçta e-okul var artık. Karne tamamen hamallık bence. Sınıf geçme ile ilgili bilgileride eokula geçirip karne olayını iptal etmeleri lazım aslında. O kadar okul o kadar ağaç israfı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harami

Sorun olur; "...yeni kabul edilen yasa teklifi ile karne, onur, teşekkür-takdir belgesi almaya gelmeyen öğrencilere 1 haftalık okuldan uzaklaştırma karar alınacaktır. Özel durum belgelenirse bu sonuç yaşanmayacaktır. Bu durum kolej, sanat ve spor liselerinde geçerli değildir." diyor.

he ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş benim bi arkadaş vardı o da almamıştı 1 hafta sonra okuldan attılar
  • Alsaydın Keşke Hastaymışın Zaten Sobayı Yakardın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir arkadas vardı oda senın gıbı almamazlık etti müdür sonra bunun evını bastı kafasına kürekle vurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snekz23 -- 20 Ocak 2012; 12:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

quote:

Sorun olur; "...yeni kabul edilen yasa teklifi ile karne, onur, teşekkür-takdir belgesi almaya gelmeyen öğrencilere 1 haftalık okuldan uzaklaştırma karar alınacaktır. Özel durum belgelenirse bu sonuç yaşanmayacaktır. Bu durum kolej, sanat ve spor liselerinde geçerli değildir." diyor.

he ya

okul açılınca alsam olur mu bide 12.sınıfın uzaklaştırmanın çok koyacağını zannetmiyorum.uzaklaştırmada devamsızlık işler mi?bide harbi almassam böyle mi olur ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

quote:

he ya

okul açılınca alsam olur mu bide 12.sınıfın uzaklaştırmanın çok koyacağını zannetmiyorum.uzaklaştırmada devamsızlık işler mi?bide harbi almassam böyle mi olur ya?

ya olmaz bişey abartıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

quote:

he ya

dayım müdür bir şey olmaz diyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

• ben lisedeyken hiç karne almadım. şuan nedir bilemem ama sorun olacağını zannetmiyorum.
  • sınıfta kaldın
  • bence de bişey olmaz dediğim gibi 12.sınıfım sınavda okulun adını duyurmak var elime bakıyorlar şu an bide devamsızlığı son 3 güne kadar geçmişler sinir oldum ya 14,5 oldu 5 günde rapor kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekz23

bir arkadas vardı oda senın gıbı almamazlık etti müdür sonra bunun evını bastı kafasına kürekle vurdu

hahahahahahaha
  • başlık sakat
  • Bir şey olmaz. Senin gibi en az 10 kişi çıkar. Hepsine de bir şey yapacak değiller ya.
  • Ben de almadım,problem?
  • Bizim dayı oğlu da almamıştı karneyi iki gün sonra evinde ölü bulduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben liseye başladığımdan beri almıyorum aile e-okuldan bakıyor sorun yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.