Şimdi Ara

Kapuska Tarihin En Kötü Yemeği Seçildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapuska genelde Karısı Fatma Ayşe Merve Emine Zeynep Hatica olan insanların evinde pişiyor. Karınız Victoria Helena Katy Marry felan olsa her gün hamburger pizza san sebastiyan cheesecake felan yersiniz. hayatınız muhteşem olur. Malesef Coğrafya kaderdir. Türk kızlarının vizyonu ancak kapuska olur...

habertürk
    Dünyanın en kötü yemekleri seçildi! Bir lezzetimiz listede
    https://www.haberturk.com/dunyanin-en-kotu-yemekleri-secildi-3755623

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OttomanTurks -- 14 Ocak 2025; 16:58:46 >

• Anam yapardı, bayılırım...

• kapuskayı sevilmez mi ya? üzerine bol pul biber döküp de yemek var.   

• Kapuskayı sevmeyen insan sevmez.

Kapuska kırmızı çizgimdir.

• Kapuskayi askerde yiyen falan sevmiyor ya. Babam mesela Sarikamis'ta yapmis acemilik mi neyse bilmiyorum da oradan hep bir kapuska muhabbeti var :) mis gibi yemek bence, lahana her turlu pistikten sonra dolmasi molmasi 10 numara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok severim üzerine pul biber kara biber miss..

• Sakatat dışında her yemeği yerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel oluyor ben seviyorum acılı daha güzel suyuda çok iyi

• por favor kullanıcısına yanıt

uykuluk yedin mi hiç? bu da sakatatlar grubuna girer. yemediysen hemen ye   çok lezzetlidir.

tavsiyem mangal. olmadı ızgara ama ızgara hiç denemedim. tavası da var. lakin bu üçünün de gideri var. o derece lezzetli yani. kasaba nadir gelir ve geldiğinde de biter zaten. aslında gelmeden de biter. muhtemelen klendisine ayırır.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 14 Ocak 2025; 19:16:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykoatmaca

uykuluk yedin mi hiç? bu da sakatatlar grubuna girer. yemediysen hemen ye   çok lezzetlidir.

tavsiyem mangal. olmadı ızgara ama ızgara hiç denemedim. tavası da var. lakin bu üçünün de gideri var. o derece lezzetli yani. kasaba nadir gelir ve geldiğinde de biter zaten. aslında gelmeden de biter. muhtemelen klendisine ayırır.  

Asla yemem. Mis gibi yemekler varken neden hayvanın bilmem neresini yiyeyim ?

Mesela kokoreç. Seven çok sever. Afiyet olsun. Ama hayvan bilmem kaç sene içine zıçmış. Sonra da yok şöyle temizlenmiş de vsvs. İstediğin kadar yıka. Zaten malum kendine has bir kokusu var. Yiyecek şey kalmadı da o pis şeyi yiyecekmişim.

• Kabuska sevilmez mi yahu. Kıymalı kabuska yemeği çok leziz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Maklube yemekten migdesi pilavla doldu

• Kapuska gayet lezzetli bir yemektir. Aynı şekilde, pek sevilmeyen pırasayı da oldukça lezzetli buluyorum.

• Kapusta yemeğini ruslarda ukraynalılarda çok yapar neden en kötü seçilmiş ki

• Coğrafya kaderse de hapishane değildir, Victoria Helena Katy Marry seni bekler.

Kapuska, pırasa, pişmiş soğan vb şeyleri istesem de yiyemem, ğırtlaktan geri dönüyo  

• Kapuskayı para versen bile yemem.

• Açık diyim çok şaşırdım. Kapuska çok lezzetlidir. Haberi gerçekçi bulmuyorum.

• Kapuska anca yanında pilav falan olursa yenir yaa kendi başına yiyemem

• Kimsenin doğru bilgi aktarmak gibi bir derdi kalmadı sanırım.

• Hayatımda ağzıma sürmedim ancak eşim bayılır ama benim evimde asla pişmez çünkü pişerken yaydığı kokusunu hiç sevmem bu yüzden annesinde pişirir eve getirip yerler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.