Şimdi Ara

KAR YAĞARKEN SİLECEKLERİ KALDIRMALI MI KALDIRMAMALI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Vallaha ben kaldırıyorum. Yağışın ardından donan silecekler yanlışlıkla çalıştırılırsa camı da çizer, kendisi de kırılır.

Kullandığım araç stop edildikten sonra, eğer silecek kolunu en alta getirdiğinizde silecekleri servis konumuna alıyor, yani en yukarı kaldırıp orada tutuyor. Ben o şekilde bırakıyorum
  • Kaldırıyorum ben de, çok yağarsa silecekler altta mahsur kalıyor ve onu oradan çıkartana kadar eliniz donuyor.
  • Kaldir tabiki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben silecekleri kaldırıyorum.Sileceklerin cama yapışıp buz tutmasından daha kulanışlı oluyor
  • 50 araç içinde bir ben kaldırınca garip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Vallaha ben kaldırıyorum. Yağışın ardından donan silecekler yanlışlıkla çalıştırılırsa camı da çizer, kendisi de kırılır.

Kullandığım araç stop edildikten sonra, eğer silecek kolunu en alta getirdiğinizde silecekleri servis konumuna alıyor, yani en yukarı kaldırıp orada tutuyor. Ben o şekilde bırakıyorum

VAG grubu araç, benimde aynı şekilde orada bırakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben arabaya kış lastiği takmadım bu sene.O yüzden kar yağdığında kullanmıyorum arabayı,hem kendimin hem başkalarının hayatını tehlikeye atmıyorum.Kar başlıcağı zamanda silicekleri çıkarıp eve koyuyorum.Devir ekonomi devri.

• Ben kaldırmıyorum, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurumda yaşasanız haklısınız diyeceğim ama istanbulda oldukça gereksiz.

• Sokun eve goturun etrafta silecek hirsizlari dolasiyor.Sabah uyandiginizda sileceginizi goremezseniz butun isinizden gucunuzden olursunuz.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Soğukta demiyor kar yağışından bahsediyor.
  • Avrupada kari kisi bol bir yerde yasiyorum kar yagiyor diye silecek kaldiran kimseyi gormedim

• Ankara'da hiç yaşamadım böyle bi durum hatta çoğu zaman kaldırmam kuvvetli bi rüzgarda zarar görebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agorian

Avrupada kari kisi bol bir yerde yasiyorum kar yagiyor diye silecek kaldiran kimseyi gormedim

Orda asgari ücret kaç para haberin varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ankara'da -20 derece soğukta bile bir kez sileceklerim donup cama yapışmadı, bence bunu zamanında biri uydurdu, herkeste amacını bilmeden uyguluyor.

Daha önce Nevşehir kışında bizim eski aracın silecekler donmuştu ve silecek motorunu çalıştırınca mekanik arızaya sebep vermişti. Nadiren de olsa olabiliyor.
  • Ben servis konumuna getirip öyle bırakıyorum. Komple havaya kaldırmıyorum yani.

Altta olması gereken yerde kaldığında kaput ile cam aralığına dolup donan kar yüzünden 15-20 dakika uğraştığımı bilirim. Ama servis konumunda camdaki karı atıp kurtarıyorum sileceği, henüz cama yapıştığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 22 Ocak 2016; 18:56:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAG grubu araçlar şanslı, diğer araçlarda onlardaki lüks yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

VAG grubu araçlar şanslı, diğer araçlarda onlardaki lüks yok maalesef.

HER ŞEYİ PREMIUM GÖZÜNÜ SEVDİĞİM
  • geçen gün poyrazla beraber kar yağdı. silecekleri kaldırdım. kaldırmayanların silecekleri cama yapıştı. ben kaldırıyorum silecekleri. ama size kalmış kaldırıp kaldırmamak ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.