Şimdi Ara

Kara Kule Serisinin Sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2-3-4-5 civarı tamam ama, bu Gilead'ın Düşüşü ilk kitap mı? Çünkü burda olmayan 6-7. kitaplar falanda var, onlardan biri çıkmasın şimdi.

• Selamlar

linkten listeye ulaşabilirsin. Karakule Serisi kitaplarının yanında numaraları yazmaktadır. Numara yazmayanlar kara kule ile ilgili çizgi ramanlardır.

http://www.ilknokta.com/frpbk/44/1/Kara-Kule.html
  • Kara Kule: Silahşor (The Gunslinger)
    Kara Kule II: Üç'ün Çekilişi (The Drawing of the Three)
    Kara Kule III: Çorak Topraklar (The Waste Lands)
    Kara Kule IV: Büyücü ve Cam Küre (Wizard and Glass)
    Kara Kule V: Calla'nın Kurtları (Wolves of The Calla)
    Kara Kule VI: Susannah'nın Şarkısı (Song of Susannah)
    Kara Kule VII: Kule (The Dark Tower)
    Kara Kule VIII: Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr (The Wind Through the Keyhole)

Kaynak:Wikipedia

Ben seriyi 7 kitap sanıyordum.8. kitabın varlığını bu sayede öğrenmiş oldum.Ama baktığım kitap sitelerinde satışı yoktu.

Edit: Gilead'ın Düşüşü çizgi roman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGercek -- 7 Haziran 2012; 13:56:24 >
  • tüm seriyi ikinci elde normal ederinin 1/4une almıştım. arastır sende bulurusun
  • Stephen King ile tanışmak adına kara kuleyi okuyayım dedim ve internetten 2. el kitabı aldım. yanlış da başlamayalım bu serinin ilk kitabı değil mi,

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

Stephen King ile tanışmak adına kara kuleyi okuyayım dedim ve internetten 2. el kitabı aldım. yanlış da başlamayalım bu serinin ilk kitabı değil mi,

Hocam pek bi bilgim yok ama galiba bu değil ilk kitabı Silahşor diye biliyorum ben ama tam emın değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Stephen King ile tanışmak adına kara kuleyi okuyayım dedim ve internetten 2. el kitabı aldım. yanlış da başlamayalım bu serinin ilk kitabı değil mi,

Hocam pek bi bilgim yok ama galiba bu değil ilk kitabı Silahşor diye biliyorum ben ama tam emın değilim

Evet hocam doğru biliyorsunuz, ilk kitap silahşör. Ama sanırım arkadaşın aldığı kitapta silahşör.Kapak tasarımı farklı.D&R'ın sitesindeki silahşörde bu kitabın görseli var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski basımlarla günümüz basımlarının kapağı bir olmayınca acaba yanlış mı aldım diye düşündüm, biigilendirmeler için teşekkürler
  • Serinin ÇR olarak da çıktı malum..Peki normal olarak okumadan sadece çizgi romanını okumayı tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Serinin ÇR olarak da çıktı malum..Peki normal olarak okumadan sadece çizgi romanını okumayı tavsiye eder misiniz ?

Hayır. Önce kitapları okumalısın.

• Aynı değiller yani..Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebulba2001

Selamlar

linkten listeye ulaşabilirsin. Karakule Serisi kitaplarının yanında numaraları yazmaktadır. Numara yazmayanlar kara kule ile ilgili çizgi ramanlardır.

http://www.ilknokta.com/frpbk/44/1/Kara-Kule.html

+1
  • en son cikan Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr icin 4. ve 5. kitaplar arasinda geciyor deniliyor.
    Ben su anda 4. kitabi bitirdim, sizce bundan sonra 5 e mi baslayayim yoksa Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr a mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EGercek

quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

quote:

Evet hocam doğru biliyorsunuz, ilk kitap silahşör. Ama sanırım arkadaşın aldığı kitapta silahşör.Kapak tasarımı farklı.D&R'ın sitesindeki silahşörde bu kitabın görseli var.

İlk basımda kitabın adı kara kule diye geçiyor.Yani kitap doğru.Silahşor Diğer baskılarda 1. kitabın adı Silahşor olarak değiştiriliyor

• Boş beleş bir arkadaş tarafından bu serinin bitişi ile ilgili spoiler yedim daha da okumam
  • Stephen King'in birkaç filmini izlemiş hiç kitabını okumamuş biri olarak 'Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr'ı sipariş ettim.
    Okuduğumdan bir şey anlar mıyım? İptal edip ilk kitabı mı sipariş edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

Stephen King'in birkaç filmini izlemiş hiç kitabını okumamuş biri olarak 'Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr'ı sipariş ettim.

bence ilk kitaptan başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramses87

Stephen King'in birkaç filmini izlemiş hiç kitabını okumamuş biri olarak 'Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgâr'ı sipariş ettim.

Ben seriyi okumadım ama bildiğim kadarıyla Anahtar Deliğinden Sızan Rüzgar 4. kitap ile 5. kitap arasındaki olayları anlattığından filmi ortasında açıp izlemek gibi olur.
  • Teşekkürler, siparişi iptal edip Kara Kule: Silahşor'ü sipariş ettim. Beğenirsem gerisini sipariş vereceğim
  • iztuzu kullanıcısına yanıt
    bazı kitaplarda ilk kitap olduğu için silahşor yazmıyor. Bu ilk kitap bildiğm kadarıyla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.