Şimdi Ara

KARABASAN OLAYI.. [CİDDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
19.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana ilk basta 2 gece ardı ardına geldi
    Sonra bikac hafta sonra 1 gecede 5 dakika içinde 3 kere geldim sonra bidaha geldi sma uzundur uğramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Dua ile alakası yok, bu tamamen bilimsel bir olaydır, forumda defalarca konuşuldu, lütfen cahilliği bırakın biraz araştırın ya, çok mu zor???

Cins misin arkadaşım dua etmek insanı ruhen rahatlatır ne cahilliği asıl cahil sen ve senin gibi sapkın düşüncelerde olanlar dua etmek bile artık cahilce davranış oldu bakalım daha neler göreceğiz.

Karabasan olayına gelince bana bi kere oldu telefonum baş ucumda titriyormuş gibi ses gelmeye başladı dedim bakim kim arıyor tabi uykuya dalma aşamasındaydım dönemedim o tarafa bi süre öle kaldım hareketsiz ama baskı vs olmadı sonra yine o sesi duydum ve parmağımı oynattım daha sonrada komple düzeldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 8 Aralık 2011; 23:13:20 >

• Gardaş milyonlarca adam getirin benim kadar karabasan olanı yoktur.Ünvde yıllarında arkadaşlarla iddaaya girerdim sürekli karabasan oluyorum diye ...

dediğiniz gibi gözümü açıyorum la bağır bağır ses çıkmıyo oynatamıyom bi tarafımı Aslında bağırıken ,Atıyorum (UFUUUK UFUUUK ) diye bağırdığımı hatırlıyorum fakat onlar ıhhh mıhhh diye seslerin çıktığını söylüyorlar:))

Sebebini nasıl olduğunu söylim size cin kuş ördek fizik matematikle alakası yok Sırt üstü yattın mı oluyor bir şekilde.
    Afedersiniz iddaya girmediğim müddetçe g.t korkusundan sırt üstü yatamıyorum ve olmuyor.
    Ama sırt üstü yattığım gibi olan oluyor.Allah kimseye o anı yaşatmasın.Tahminime göre toprağın altı (kabir) de öyledir.Allah affetsin..:))))
  • Bizi fatal error gibi birseye sokuyor karabasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Gardaş milyonlarca adam getirin benim kadar karabasan olanı yoktur.Ünvde yıllarında arkadaşlarla iddaaya girerdim sürekli karabasan oluyorum diye ...

dediğiniz gibi gözümü açıyorum la bağır bağır ses çıkmıyo oynatamıyom bi tarafımı Aslında bağırıken ,Atıyorum (UFUUUK UFUUUK ) diye bağırdığımı hatırlıyorum fakat onlar ıhhh mıhhh diye seslerin çıktığını söylüyorlar:))

Sebebini nasıl olduğunu söylim size cin kuş ördek fizik matematikle alakası yok Sırt üstü yattın mı oluyor bir şekilde.
    Afedersiniz iddaya girmediğim müddetçe g.t korkusundan sırt üstü yatamıyorum ve olmuyor.
    Ama sırt üstü yattığım gibi olan oluyor.Allah kimseye o anı yaşatmasın.Tahminime göre toprağın altı (kabir) de öyledir.Allah affetsin..:))))

5 senedir aktif karabasanlarla uğraşıyorum dostum senden daha çok tecrübem var ayrıca

• Uyku felci denilir. Karabasan uydurma denir. Eskiden ben de bu görüşteydim, ama eskiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

Gardaş milyonlarca adam getirin benim kadar karabasan olanı yoktur.Ünvde yıllarında arkadaşlarla iddaaya girerdim sürekli karabasan oluyorum diye ...

5 senedir aktif karabasanlarla uğraşıyorum dostum senden daha çok tecrübem var ayrıca

Benim Uğraştıklarım PASİF gardaşş :))))

• Burda allah cin kuran falan diycekler. Eger inancın varsa ciddiye al. Gercekten faydası dokunur. Cunki kendi beyninin yarattığı bi durum sonucta. Bana da oluyodu bi aralar lucid rüya görme olayına cok takmıştım ondan dolayı. Simdi gecti.

Sana önerilerim, sırt üstü kesinlikle uyuma. Uyku felcinin (yani karabasan) yüzde 70'i sırt Üstü yatmaktır. Normalde uyuduğun saatlerden farkli saatlerde uyuma. Eger uykun düzenli degilse düzene sok.
    Farkli yerlerde yatma, uyuyakalma. Efendi efendi yatağına yat uyu.
    En önemlisi, uyku felcinin başladığını anladığında bunun cinle periyle alakası olmadığını, korkulacak bi seyin olmadığını kendine hatırlat. Emin ol dua okumaktan daha cok yardımcı olur.
  • 3 kulvallah + 1 elham = full protection, %100 chance to block spells
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi

Uyku felci denilir. Karabasan uydurma denir. Eskiden ben de bu görüşteydim, ama eskiden.

neden nolduki. Oglum harbi tırsıyom gitcem annemle babamın arasına girip yatcam olan o olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

quote:

Orijinalden alıntı: tassa

halk arasında karabasan denilen olay geçici süreli uyku felcidir.dinle kitapla alakası yok

ne alaka ?
    karabasan denen olay benim başımada geldi.üzerime ağırlık çöktü gözüm acık ama hicbir yerimi kıpırdatamadım bağıracam bağıramıyorum en sonunda besmele cektim kendime geldim bi anda neymiş uyku felci fln uyku felci besmele cekincemi gecio bi şekilde besmele kötülüğü uzaklaştırıo

besmele çekiyon diye gitmiyor.o şey nasıl olsa 1-2 dk içinde geçecek sende besmele çekiyon dua okuyon o sırada 1-2 dk geçmiş oluyor ve kaybolmuş oluyor.sende dua okudum diye gitti sanıyon.

bir daha olduğu zaman ana avrat küfür etmeye başla bak o zaman gene gidecek.

bana göre söylediğin sözler , okuduğun dualar kişinin içtenliğine göre , inancına göre değişir. Kişi dua okuyunca gidiceğine inanıyorsa gidebilir. Hele 1-2 defa dua okuduktan sonra gittiyse ( belki gitmesinin nedeni dua değilgir ) artık kurtulmanın yolunu duada arıyacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: david_caruso

Kilitlenme olayından kurtuldum ve elimi kaldırarak karabasana has...tir lan! dedim. Ciddiyim. Daha sonra uyandığımda " vay be karabasana bile sövdük anasını satim " demiştim

.

:D :D seviyorum bizim türk milletini ya :D

• Uykuya dalarken sıçrayarak uyanan varmı?

Karabasanda Uyurken uyanıyorsunuz Beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçiyor ama beden felci devam ediyor uyanıyorsunuz bilinciniz açılıyor ama felç geçmiyor, kendimden hatırlıyorum korkudan bildiğim bütün duaları defalarca okumuştum kendi bedeninize hapsolmuş gibi hiçbir tarafınızı oynatamazken halisülasyanlar görmeye başlıyorsunuz birinin nefesini ensenizde hissediyorsunuz vücudunuzda üstünüzde ceset varmış gibi bir baskı, bu ve benzeri birçok sanrı görüyorsunuz bu 30 saniye hatta 1-2 dakika sürebiliyor ve 5 saat süren vaka bile olmuş, 30 saniye bile sürse ses çıkaramamak serçe parmağınızı göz kapaklarınızı bile oynatamamak, uyanmak isteyip uyanamamak ve görülen halüsülasyonlar duyulan sesler... kalbinizin sesi sizi en iyi korku filmi efektinden bile 10 kat fazla korkutuyor, birde bu durumdan çıkarken kalbiniz heyecandan deli gibi çarpmaya başlıyor yavaş yavaş nefesinizi hissetmeye başlayınca nefes almayı hissetmenin güzelliğini anlıyorsunuz. Okuduğum ve benimde başıma gelen birçok karabasan olayında arkadaşlarınız ailenizin yanında kanepede koltukta uykuya dalarken felç gerçekleşiyor ailenizin televizyonun seslerini duyuyorsunuz hatta onları gördüğünüzü konuştuğunuzu seslendiğinizi sanıyorsunuz ama kıpırdayamıyorsunuz kötü olan siz yanınızdaki bilincinizle görüp birşeyler söylerken kurtar beni diye yalvarırken onlar sizi uyuyor sanıyor ve ses çıkarmamaya çalışıyorlar, Karabasan hakkında sayfalarca yazı yazılsada bunu sadece yaşayan tecrübe eden anlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza_88

uyku felci arkadaşım.
    tamamen biyolojik bi olay.
    dinle allahla alakası yok.

Bilader dinle alakası yoktur evet ama edilen dualar arkadaşların zihnini acıyor kafasını rahatlatıyor manevi acıdan insan kendini güvende hissediyor yani bi nevi piskolojik tedavi Herkesin kendi düşüncesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: david_caruso

Yazılmış mesajları okumadım ama bildiklerimi bilim ve din olarak 2 ye ayırarak anlatayım. Uzun olabilir ama okumanızı tavsiye ederim.

Karabasan olayının bilim şöyle açıklar;

Biz bilmesek bile derinlerde herkesin korkuları vardır. Beyin bu korkuları dışa vurmak zorundadır. İşte buda rüya yolu ile gerçekleşir.
    Beynimiz rüya sırasında vücudumuza geçici felç yaratır. Eğer bu geçici felç olmasaydı rüyada yuvarlanırken gerçek hayatta da yuvarlanıp yataktan aşağı uçardık.
    Bu karabasan rüyalarında bağırdığımızda ses çıkmaması, el kol haraket ettirememiz bu felç yüzündendir. Karabasan ise bilinç altımızda saklı korkuların açığa çıkmasıdır.

Din ise şöyle açıklar;

Karabasan olarak adlandırılan varlıklar cinlerdir. Genellikle uzun pardesülü şapkalı siyah ve heybetli olarak gözükürler. Aynadan veya camdan gelip giderler.
    Haraket edemeyişimiz, sesimizin çıkmaması cinlerin yaydığı yüksek enerji yüzündendir. Bir nevi bizi kilitlerler.
    Hepimiz biliyoruz ki cinler bizden daha fazla enerjiye ve enerjiyi kullanma bilgisine sahiptirler.

Gelelim bu karabasan olayından kurtulmaya:

Her iki durumda da (din ve bilim) karabasan durumundan çıkmak için içimizden bunun bir rüya olduğunu sürekli tekrar ederken, enerjimizi bir noktada toplamalıyız.
    Örneğin sağ yumruğumuzu sıkabiliriz. Ama sıkarken vucüdumuzdaki tüm enerjinin sağ yumruğumuza doğru aktığını hayal edelim. Anında uyanıyorsunuz.

Sebebi ise;
    Bilime göre: Rüyada olduğumuzu anladığımız için beyin rüyayı sonlandırıyor.
    Dine göre: Enerjimizi tek noktada topladığımız için cinlerin bizi kilitlemek için yaydığı enerjiden daha fazla enerji yayıyoruz. Bu şekilde kilitlenme olayı ortadan kalkıyor.

Benim bir karabasan olayımı anlatayım;

Pardesülü şapkalı siyah bi varlık görmüştüm. Kilitlenmiş haldeydim. Sağ çaprazımda 1 metre ilerimde duruyodu bu varlık. Daha sonra enerjimi tek noktada topladım yukarda anlattığım şekilde.
    Kilitlenme olayından kurtuldum ve elimi kaldırarak karabasana has...tir lan! dedim. Ciddiyim. Daha sonra uyandığımda " vay be karabasana bile sövdük anasını satim " demiştim

(Ç)alıntı değildir. Bilgilendiyseniz ne mutlu bana.

Edit: Lütfen konuyu din-bilim kavgasına çevirmeyin. Din ve bilim tamamen farklı şeylerdir. Biri bilgiye dayanırken biri inanca dayalıdır. Bu 2 sini karşılaştırmak saçmalıktır.

Kardesim iyi hosta keske cin demeseydin
    İsin yoksa uyu simdik
    Elin almanyasinda ezanda okunmuyorki

• olur oyle sirt ustu yatma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadecefatih

bi kez banada olmuştu, nefesim kesilmişti uykuda birden ama hareket falan edebiliyordum fakat resmen boğazıma birisi çöktü çırpınıyorum yatakta. Besmele çekip dua falan etmiştim geçmişti ama gerçekten nefesim kesilmişti sebebi belkide başka bişe bilmiyorum

aslında uyku felcidir.Sen zamanını dua ederek geçirmişin o ayrı.Etmesende geçerdi .
  • Tecrube etmeden nasil bisey oldugunu bilemeyiz. Allah Muhafaza. Biyolojik bir durumda olsa insanin basina gelmesi korkutucu bisi. Ben duz yatamam zaten bu yuzden hic basima gelmedi.
  • Dua din laylaylom dalgami geciyorsunuz anlamadimki. Hadi tamam sizin beyniniz yikanmis ama baska insanlara karisamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrologDoktor

Dua din laylaylom dalgami geciyorsunuz anlamadimki. Hadi tamam sizin beyniniz yikanmis ama baska insanlara karisamazsiniz.

/>
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.