Şimdi Ara

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi )

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2012)
Giriş

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

@Magical Zero

Bilinç altına işlemiş o yüzden beynin öyle bir olay yaratmıştır hocam .
    Benimde gördüğüm bir rüya var ama şimdi yaşı küçük arkadaşlarda var yazmıyim gerçekten insanın psikolojisini bozucak türden ve rahatsız edicek cinsten .

Yani şöyle diyim Şeytanı , Cinleri gördüm diyelim ama yani bu benim beynimin bir ürünüydü, 7-8 yaşındaki bir çocuğa göre baya ağırdı ve hala ağır gelmekte .

Evet bencede böle rüyaların karabasanla alakası yok.Benimde rüyamda ağladığım olurdu.Annemler şaşırımış.Hatta bir keresinde kalktığımda yanaklarım salya sümük olmuştuk hala gözümden yaş akıyordu.Onun haricinde geçen gün teyzemin oğlunun evinde kaldım.Sbah uyandığımızda yengem "Seni bir ara salonda gördüm ama bebek gürültüsü yüzünden geri yatak odasına gittin herhalde bebk çok ağlıyor" dedi.Ben şaşırdım kendi kendime "Ulan ben buraya ne zaman geldim diyorum".Bir keresindede annem söylemişti.Benim yatağım pencereye yakındır genellikle salonda çekyatta yatarım.Annem dedi "bir ara pencereye gittin aşağı bakıp gelip geri yattın" dedi.Şaştım kaldım!

• anket sonucu oyle demıyor baya bi ınanan varmış
    yanlız nerden böle bi konu actım kım yatacak sımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orjinalden alıntı: Revue

quote:

Valla ben kendımı gordum ama gozlerı kırmızı olarak Yorum yok valla.

Enteresan bende yarı karanlık bir ortamda görmüştüm kendimi o şekil...

Ooo ben hemde kackez gordum ayrıca tek bana gorunuyordu aıleme gorunmuyordu(ust uste defalarca gordugum ruya bu iste)ben bu ruyarı ust uste 100 den fazla gordugumu(ust uste dıyorum bakın) dıye hatırlıyorum ama bana biraz imkansız geliyor ondan dolayı 20 dedim

:D Gözlerinin rengimi kırmızıydı ben hafif loş ışık saçarken gördüm... :D

• Banada 1 yıl önce MagicalZero arkadaşımıza olanlar oluyordu.Rüyada olduğumu biliyordum.Işınlanıyordum bazı yerlere.Ama bir varlık vardı.Çok güçlü garip bişidi istediğim herşeyi yapar ama onu yenemezdim.Şu ana kadarda gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum o olaydan sonra.
  • Uykumda öyle garip bir dünyaya gidiyordumki o sıralar, artık uyumak istemiyordum.Ama şu sıralar yaşamıyorum şükürler olsunki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 28 Haziran 2008; 2:11:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

quote:

@Magical Zero

Benimde gördüğüm bir rüya var ama şimdi yaşı küçük arkadaşlarda var yazmıyim gerçekten insanın psikolojisini bozucak türden ve rahatsız edicek cinsten .

Yani şöyle diyim Şeytanı , Cinleri gördüm diyelim ama yani bu benim beynimin bir ürünüydü, 7-8 yaşındaki bir çocuğa göre baya ağırdı ve hala ağır gelmekte .

Evet bencede böle rüyaların karabasanla alakası yok.Benimde rüyamda ağladığım olurdu.Annemler şaşırımış.Hatta bir keresinde kalktığımda yanaklarım salya sümük olmuştuk hala gözümden yaş akıyordu.Onun haricinde geçen gün teyzemin oğlunun evinde kaldım.Sbah uyandığımızda yengem "Seni bir ara salonda gördüm ama bebek gürültüsü yüzünden geri yatak odasına gittin herhalde bebk çok ağlıyor" dedi.Ben şaşırdım kendi kendime "Ulan ben buraya ne zaman geldim diyorum".Bir keresindede annem söylemişti.Benim yatağım pencereye yakındır genellikle salonda çekyatta yatarım.Annem dedi "bir ara pencereye gittin aşağı bakıp gelip geri yattın" dedi.Şaştım kaldım!

Oluyor öyle ya.Ben balkon kapısı acık yatarken balkona dogru gitmisim.Babam görmüs ve kurtarmıs yoksa ...
    Aslında her ne kadar kötü rüyarlarda olsa iyilerde va.Sahsen 4 süper dövüscüyü yenmem,hava da ucmam(bu manyaktı valla yerdekı arabalara bakıyordum) ne güzel seyler ya.Film resmen film.

• quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Üstte arkadaşlar rüyalarını kontrol edebilme deneyimlerini paylaşmış.
    Kişinin rüyada olduğunun farkına varması ve olayları, mekanları kendi istediği biçimde şekillendirebilmesine Lucid Dream deniliyor. Astral Seyahat rüya sırasında yaşanan bir deneyim değildir. Tamamen konsantrasyon meselesi. Henüz bilimsel açıklaması yok. Metafizik bir konu. Biraz derine inseniz kafayı yersiniz.

Ben bayağı bi denedim basardım da yaklaşık 1 ayda yaptığım araştırmalar ve uygulamalar sonucunda 3 defa bu olayı gerçekleştirebildim(İstemdışı olanlar hariç )
  • quote:

quote:

quote:

@Magical Zero

Oluyor öyle ya.Ben balkon kapısı acık yatarken balkona dogru gitmisim.Babam görmüs ve kurtarmıs yoksa ...
    Aslında her ne kadar kötü rüyarlarda olsa iyilerde va.Sahsen 4 süper dövüscüyü yenmem,hava da ucmam(bu manyaktı valla yerdekı arabalara bakıyordum) ne güzel seyler ya.Film resmen film.

Ben senaryo yazan birisiyim yani senaristliğe - yönetmenliği severim .

Dünyalar savaşı 2 , wanted gibi bir kaç film çektim senaryoları değiştirerek .
    Ve bir çok yeni senaryo yazıp başrolde oynadım
    Çok zevk alıyorum bazen kalbim küt küt atıyor adrenalin tavan yapıyor ve bunu ciddi ciddi yaşıyorum yani yatağı sıkıyorum felen uyandığımda yorulmuş bir halde oluyorum .

• bikere bir rüya görmüştüm ama karabasan falan yoktu... salonda uyurken bi anda balkonun camından tıkırdı gelmişti, bi baktım simsiyah giyinmiş bir hırsız camı kırmaya çalışıyor... bende sırtüstü yatıyorum ve yüzyüzeyiz...hemen yan tarafta benim kuzen var,oturuyordu ama arkası dönük,ve hiç birşey duymuyordu... sesimi çıkartamıyordum,hareket edemiyordum...hırsız camı kırdı içeri girdi,üstüme atlarken o ara da rüyadan uyanmıstım...

küçükken görmüştüm bu rüyayı, epey korkmuştum
  • çok yorgunken oluyo genelde bilincin açılıyo fakat uyanmak istemiyosun birden çırpınırsanız uyanırsınız
  • Yalnız baya kişi kabus görücek sanırım bu gece
  • quote:

quote:

quote:

@Magical Zero

Evet rüyaların hepsi kötü olucak diye bir kural yok.Mesela ben geçen hafta aşık olduğum kızı(adı Yağmur) 4 gün üst üste rüyamda gördüm.Her zamanda samimi bir şekilde bir işle meşgul oluyorduk.Örneğin birinde bilgisayarda bir şey öğretiyorum.Mesela ferrari kullandığım bir rüyam vardı oda süperdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben kendımı gordum ama gozlerı kırmızı olarak Yorum yok valla.

Enteresan bende yarı karanlık bir ortamda görmüştüm kendimi o şekil...

Ooo ben hemde kackez gordum ayrıca tek bana gorunuyordu aıleme gorunmuyordu(ust uste defalarca gordugum ruya bu iste)ben bu ruyarı ust uste 100 den fazla gordugumu(ust uste dıyorum bakın) dıye hatırlıyorum ama bana biraz imkansız geliyor ondan dolayı 20 dedim

:D Gözlerinin rengimi kırmızıydı ben hafif loş ışık saçarken gördüm... :D

Hocam kalbim biraz hızlı attı benım yanlız ya.En cok korktugum rüyamdır ve en cok gordugumdur.Sımdı ben karsımda kendımı goruyordum tek bana gorunuyordu ama gozu kırmızıydı.Mesala odadayız tv izliyoruz o da orda ama tek ben gorebılıyorum.Ailem göremiyor.Zaten isi onlarla degil benle(gülsem mi)Onu görünce hicbirsey yapamıyorum kacamıyorum ses cıkmıyor.Aslında bu istedigim zaman uyanma bu ruyalardan sonra cıktı sanırsam.Bu ruyaları gormemek lazımdı gormemem lazımdı cunku yatmaktan korkar olmustum.Onu gorcegımı bılıyorum.Düsünsenize yatacaksınız ve o ruyayı gorcegınızı bılıyorsunuz.Belki de sırf bu rüyayla mücadale ettim diye istedigim zaman uyanabılıyorum.Ve 3 yıldır bu ruyayı 1 kez bile görmedim.Ama 1 kez bile görsem heral cok kötü olurum.Keske bana o ruyada zarar verse.Vursa falan.Ama karsımda duruyor ve dayanılmaz bir acı veriyor.Ayrıca duvarın ıcınden kapının icinden geciyor.Öyle hayalet film izlemek le dealakası yok.Yani cok film izlemek hic alakası yok.Hatta bu ruyayı gordugum zamanlar 1 tane bıle ızlememısımdır.

• quote:

Yalnız baya kişi kabus görücek sanırım bu gece

Sabahçıyız O yonden bı sorunum yok
  • quote:

quote:

quote:

@Magical Zero

evet...bikeresinde bende gözlerim kapalı bir şekilde kalkıp buzdolabını açıp bakınmışım...sesten annem uyanmış, gelmiş bakmış benim gözler kapalı ürkmüş biraz, sonra kapıyı kapatıp yatağıma gitmişim

• quote:

kabus seansını kaçırdık
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Üstte arkadaşlar rüyalarını kontrol edebilme deneyimlerini paylaşmış.
    Kişinin rüyada olduğunun farkına varması ve olayları, mekanları kendi istediği biçimde şekillendirebilmesine Lucid Dream deniliyor. Astral Seyahat rüya sırasında yaşanan bir deneyim değildir. Tamamen konsantrasyon meselesi. Henüz bilimsel açıklaması yok. Metafizik bir konu. Biraz derine inseniz kafayı yersiniz.

Ben bayağı bi denedim basardım da yaklaşık 1 ayda yaptığım araştırmalar ve uygulamalar sonucunda 3 defa bu olayı gerçekleştirebildim(İstemdışı olanlar hariç )

ben bu olayı şarkı dinleyerek başardım.İlk başta şarkı başlıyor rüyamda.Şarkının türüne bağlı şeyler görüyordum.Ardından şarkı bitince bomboş bir oda geliyor.Sanki bir dünya yaratıyormuşcasına birşeyler yapardım

• Rüyada sex yapmak gibi bir durum var.Onuda yaşadım.Monica Belluci'ya benzer esmer bir kadındı.Kalktığımda neye uğradığımı şaşırmıştım.(Admin arkadaşlar lütfen kızmayın terbiyesiz bir kelime yok görüldüğü gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 28 Haziran 2008; 2:19:33 >
  • Bu karabasan kesinlikle bilimsel bir şey.

Zamanında gecede 3-4 defa yaşadıgımı bilirim. kesinlikle dogru ama kullandıgım ilaçlar ve uyku durumumla ve gün içinde yaptıklarımla ilgili. mesela aşırı kafein yüklenmesi olunca böyle bir durum oluşuyor
  • quote:

Aman o kırmızı gözlü gelmesinde.Ha bir de sunu diyeyim.Kendimi görüyorum rüyamda ya bu cok ilginc ya.(aslında kilolo musun yakısıklı mısın diye bakıcaksın )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.