Şimdi Ara

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi )

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2012)
Giriş

Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero

quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Üstte arkadaşlar rüyalarını kontrol edebilme deneyimlerini paylaşmış.
    Kişinin rüyada olduğunun farkına varması ve olayları, mekanları kendi istediği biçimde şekillendirebilmesine Lucid Dream deniliyor. Astral Seyahat rüya sırasında yaşanan bir deneyim değildir. Tamamen konsantrasyon meselesi. Henüz bilimsel açıklaması yok. Metafizik bir konu. Biraz derine inseniz kafayı yersiniz.

Ben bayağı bi denedim basardım da yaklaşık 1 ayda yaptığım araştırmalar ve uygulamalar sonucunda 3 defa bu olayı gerçekleştirebildim(İstemdışı olanlar hariç )

ben bu olayı şarkı dinleyerek başardım.İlk başta şarkı başlıyor rüyamda.Şarkının türüne bağlı şeyler görüyordum.Ardından şarkı bitince bomboş bir oda geliyor.Sanki bir dünya yaratıyormuşcasına birşeyler yapardım

Ben bu olayı yaşadım ama çok saçma ve iğrenç rüyalarda.Birinde arabada adam eziyordum birinde fareler arasındayıdım.Uyanmak için dua ederdim.Falza başıma gelmedi ama.

• quote:

Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero

quote:

quote:

Kişinin rüyada olduğunun farkına varması ve olayları, mekanları kendi istediği biçimde şekillendirebilmesine Lucid Dream deniliyor. Astral Seyahat rüya sırasında yaşanan bir deneyim değildir. Tamamen konsantrasyon meselesi. Henüz bilimsel açıklaması yok. Metafizik bir konu. Biraz derine inseniz kafayı yersiniz.

Ben bayağı bi denedim basardım da yaklaşık 1 ayda yaptığım araştırmalar ve uygulamalar sonucunda 3 defa bu olayı gerçekleştirebildim(İstemdışı olanlar hariç )

ben bu olayı şarkı dinleyerek başardım.İlk başta şarkı başlıyor rüyamda.Şarkının türüne bağlı şeyler görüyordum.Ardından şarkı bitince bomboş bir oda geliyor.Sanki bir dünya yaratıyormuşcasına birşeyler yapardım

Ouda sanırım astral seyahat kategorisine sokabiliriz.Fakat astral seyahat yani reel de metafizik bir şekilde dolaşmaktadır.Örnek verirsek atıyorum Mahmut astral seyhat yaparak Nalan ın evine gidiyor olan biteni görüyor ama karısamıyorBen bu konuda çok araştırma yaptım gerek ınternet gerek kıtap ama tek edınemedığım bilgi baska metafizik durumda insanlarlada karşılaşılabilnir mi?

Edit:Uyanırken Boşluktan düşüp birden bire aniden uyandıysanız farketmeden astral yolculuğa çıkmış olabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaVen eviL -- 28 Haziran 2008; 2:24:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Revue

Edit: İlk önce neyin sebep olduğunu bulsunlar...

çok bilimsel olmayacak ama açıklamaya çalışayım. şimdi sen uyuduğun ve rüya gördüğün bir anda rüyanda koşuyorken gerçekte koşmuyorsun değil mi? ya da rüyanda hareket ettiğin kadar seri hareketler yapmıyorsun sadece belki bir yandan diğerine dönüyorsun. işte rüyandaki hareketleri yapıyormuş gibi hissetmeni sağlayan ama gerçekte yapmanı engelleyen bir kontrol sistemin var. uyku felci dediğimiz olayda bu beynin uyandığı halde bu sistem açılmıyor. sen bağırdığını zannediyorsun ama bağırmıyorsun.

bilimsel olarakta buna yakın bir açıklaması var ve sebebi belli.

not: bildiğim kadarıyla viki de şahıslar tarafından dolduruluyor.

• Sohbet için teşekkürler herkese

İyi geceler , Tatlı uykular.
    Bu tavuğun uyku vakti geldi artık
  • Benede artık konuyu kapatalım
    İyi geceler
  • hacı alakasız ama senle aynı ismi kullanıyoruz benimde adım ugur
    quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Sizlere birsey sormak istiyorum.İstediginiz zaman uykunuzdan uyanabılıyor musunuz?Ben sahsen boyle bir sey yapabiliyorum ve bunun bir yetenek olmadıgını baska ınsanlarında yapabıldıgını dusunuyorum.Fikirleriniz nedir acaba?

Rüyamda kalkıp gezebiliyorum , nesnelere dokunabiliyorum , hiç gitmediğim yerlere gidiyorum ,izlemediğim filmleri görüyorum ve doğruluk payı yüksek oluyor.

Rüyada olduğumunda farkına varıyorum mesela şöyle dediğim çok olur sabahlar " uğur rüyadasın artık kalkman gerekli"

• quote:

işin kötü tarafı iyi bir rüya görünce istemeyerek de olsada yine uyanıyorum.3 4 yıl önce biyerde rüyanı kontrol etmeni sağlayan gözlük çıkarmışlar diye okuuştum.Bu konuda bilgisi olan varmı

• Sizin gene iyimiş. Ben acayip derin uyuyorum heralde rüya filan görmüyorum yada görüyorum fakat hiç birşey hatırlamıyorum.Tek hatırladığım kapkara bir ekran. Rüya görmeme diye bir olay var mı? Bende onu merak ediyorum.
  • İlk resimdeki çıplak hatunmu karabasan dediğiniz? Gelirse bana yollayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Sizin gene iyimiş. Ben acayip derin uyuyorum heralde rüya filan görmüyorum yada görüyorum fakat hiç birşey hatırlamıyorum.Tek hatırladığım kapkara bir ekran. Rüya görmeme diye bir olay var mı? Bende onu merak ediyorum.

senin ekrankoruyucu eski model sanırım hocam yeni birşeyler yükle düzelir o
  • quote:

Ouda sanırım astral seyahat kategorisine sokabiliriz.Fakat astral seyahat yani reel de metafizik bir şekilde dolaşmaktadır.Örnek verirsek atıyorum Mahmut astral seyhat yaparak Nalan ın evine gidiyor olan biteni görüyor ama karısamıyorBen bu konuda çok araştırma yaptım gerek ınternet gerek kıtap ama tek edınemedığım bilgi baska metafizik durumda insanlarlada karşılaşılabilnir mi?

Edit:Uyanırken Boşluktan düşüp birden bire aniden uyandıysanız farketmeden astral yolculuğa çıkmış olabılırsınız

Astraldeyken başka astral yaşayan insanları görebiliyormuşuk. Ama yine bir etkileşimde bulunma durumu yok. Ancak gerçek hayattaki gibi kötü niyetli kişilerin korkutma yoluyla zarar vermeye çalıştıklarını okumuştum. Başka bir kaynakta da kötü niyetli kişilerin astrale çıkamadıklarını okumuştum. Yani hırsızlık yapmak için en uygun evi astrale çıkarak tespit etmek imkansızdır gibi şeyler yazıyordu.

Önemli - Önemli - Önemli
    Ayrıca Lucid dream olayına kendini fazla kaptıranların çok yorgunluk çektiğini okumuştum. Normalde beyin uyku sırasınca kendince bir takım çalışmalar yapar. Bilgileri gözden geçirir, şöyle bir defrag yapar filan. Ama biz Lucid sırasında da beynimizi uyanık olduğumuz zamanki gibi kullandığımız için beyin 24 saat hiç durmadan, dinlenmeden çalışıyor. Kendi kendine yapması gereken bazı işleri yapamıyor. Bu yüzden fiziki yorgunluk olmasa da zihinsel olarak aşırı bir yorgunluk hali ortaya çıkıyormuş. İlgilenenlere duyurulur.

Ayrıca bir rüya başladığı zaman bugün lucid görmek istemiyorum deme şansımız yok. Hatta bunu yapsak bile beynimizi yine kontrol etmiş oluyoruz ki bu da lucid dream'e girer.

• Rüya görmeme diye bir olay yok. Derin uyuyanlar geç kalktıkları zaman REM evresini çoktan geçmiş oldukları için gördükleri çoğu rüyayı hatırlayamazlar. Uykusu çok hassas olanların, kısa aralıklarla uyanıp hemen tekrar uyuyanların REM'i yakalama şansı daha fazla olduğu için daha çok rüya hatırlarlar. Normalde gördüğümüz olayların üstünden geçen zaman hatırlamamızı nasıl zorlaştırıyorsa aynı durum rüyalar için de geçerlidir. Rüyayı gördükten hemen sonra uyanmamız onu hatırlama şansımızı yükseltir.

REM rüyaların en çok görüldüğü evredir. Açılımı: Rapid Eye Movement.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 28 Haziran 2008; 3:05:43 >
  • est-tim--- hocam yapma ya gece gece ayıp oluyor haaa
    edit:yanlış anlaşılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzgunner23 -- 28 Haziran 2008; 3:18:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony00

hocam yapma ya gece gece ayıp oluyor haaa

Gecesimi kaldı saate bakarmısın
  • siz siz olun sırtüstü yatmayın lütfen!!!
  • benim sorum rüya olduğunu anladığınız anda uyanmamak için neler yapıyorsunuz yada yapabiliyormusunuz ?Bazen uyanmak istemiyorumda
  • bu gece degısık seler olacak ban oyle gelıyo bu konuyu actım dıyemı allahım ya ınsallah bıse olmazda yarın burda yıne anlatırım neler oldugunu sımdı yatmaya calıscam hadı ıyı geceler..
    bi allahtan korkuyorum
  • sırtüstü yatma kardeş...iyi geceler
  • Evet sırt üstü yatmak Astral Seyahat için en uygun pozisyon. Bu işi bilmediğimiz için bilinçsizce astrale çıkıyoruz ve dönüşümüz çok ani olduğu için bir yerlerden düşme hissine kapılıyoruz. Düşme olayı tamamen gerçektir. Yani hislerimizde yanılmıyoruz. Şimdilik bu kadarını söyleyim. Gerisi gerçekten çok derin konular. Hatta biraz fazla detaya girdiğimi söyleyebilirim. Bu işe meraklı olup da bu tür olaylara dinsel yorumlar katanlar cidden fazla araştırıp üstüne gitmesinler. Kendileri için en iyisi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 28 Haziran 2008; 3:35:02 >
  • 1 Haftayı Atlatayım Başka birşey istemiyorum.Herşey üst üste geldi.Ve Hayatımda yaşamadım anlattınız olayları.Ve yaşamakta istemiyorum.Bir keresinde Bilimsel bi projeyi almıs kacıyordum Rüyamda.Peşimde Bir sürü asker ellerinde zincirle vuruorlar arkadan değmior hiç biri.Biraz yavaşlasam değicek.Ama koşamıorum.Koşmak istiyorum ama koşamıyorum.Anlatınız olay bu mudur ? Buysa sorun yok acı cekmemiştim ama strese girmiştim rüyada :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.