Şimdi Ara

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi )

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2012)
Giriş
  • Rüyalarımda çoğu zaman ne istersem yapabilirim ve nasıl olsa rüyadayım neden olmasın derim kendi kendime..

Ancak her zaman değil elbette.. Haftada 3-4 kez oluyor ve inanılmaz keyifli birşey..

O kadar keyifli ki bu yüzden 1 dersten devamsızlıktan kalmıştım.. Ders sabahın 8 indeydi ve ben kalkmak istemiyordum..

Hatta şöyle dediğimi çok iyi hatırlıyorum "Şimdi kalkmazsam devamsızlık ilerde sorun olacak.. Amaaan kalkılmaz ki şimdi, daha sonra hep giderim olur biter"..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

Türkiyede ncü bir kitap olarak bilinen bir kitapdan alıntı yapıcam ( R.g.g.t : Ruhsal güçleri geliştirme teknikleri Ergun CANDAN tarafından yazılmıştır )

Olayın başında ve sonunda hissedilen temel duygular, bir boşluğa doğru düşüş ve felç olma hissidir. Bu iki duyguyu herkes yaşamıştır, özellikle uykuya geçiş anlarında bir boşluğa düşüş duygusu ve arkasından gelen müthiş bir korku hepimiz için tanıdıktır. Hatta bazen hareket etmek isteriz ama bir türlü edemeyiz, sanki elimiz ayağımız bağlanmıştır.... Bir güç bizi engellemektedir... Yani bedenimiz benliğimizi dinlememektedir. Bunun sebebi astral bedenimizin fizik bedenimizle olan irtibamızın o anda zayıflamış olmasıdır.

Halk arasında genellikle bu tür hareketsiz kalma durumlarına kara basan geldi insanı etkisiz bıraktı gibi yorumlar yapılmaktaysa da, bu olayların kara basanlarla falan hiç bir ilgisi ve alakası yoktur.

kitabı alıp okumak lazım,
    yani ruh bedenimiz fiziksel bedenle uzalaşıyo öyleyse , yani bi anlmada ruh uyuyo ama beden uyumuyo diyebilirmiyiz?

• tam tersi bedenin uyuyor ama bilincin ( zihnin ) uyanık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Rüyalarımda çoğu zaman ne istersem yapabilirim ve nasıl olsa rüyadayım neden olmasın derim kendi kendime..

Ancak her zaman değil elbette.. Haftada 3-4 kez oluyor ve inanılmaz keyifli birşey..

O kadar keyifli ki bu yüzden 1 dersten devamsızlıktan kalmıştım.. Ders sabahın 8 indeydi ve ben kalkmak istemiyordum..

Hatta şöyle dediğimi çok iyi hatırlıyorum "Şimdi kalkmazsam devamsızlık ilerde sorun olacak.. Amaaan kalkılmaz ki şimdi, daha sonra hep giderim olur biter"..

arkadaşım sen rüyadayken ülkenin sorunlarını bile ele alırsın yani

• Arkadaşlar bende gördüm.

2.dünya savaşında savaşıyordum.Peşimde alman askerleri vardı ama herşey acı veriyordu hani korkunç rüyada sadece korkarsınız ya ama bunda acı da vardı.alman askerler beni kolumu felan keser çok büyük acılar çekiyodum.en sonunda silah dayayıp sıkcakları an uyandım işte
  • quote:

Rüyalarımda çoğu zaman ne istersem yapabilirim ve nasıl olsa rüyadayım neden olmasın derim kendi kendime..

Böyle bir şeyin yaşandığından eminmisiniz ;
    Fiziksel varlıkları daha doğrusu beyini uyaran bir ihtiyaç / uyarı olduğunda vucüt devreye girer ve otomatik olarak uyanırsınız çünkü.rneğin susama hissiyle rüyanızı kontrol ederken su içmeyi düşündüğünüzde bir bardak su gelir nünüze ve siz o bardağı tutmaya kalktıgınızda uyanı verirsiniz.

Ek olarak lucid dream gerçekleştirebilen arkadaşlar önemli bir uyarı ;
    Kesinlikle ama keslinlikle uçma atlama vs gibi istemlerinizi rüyada yaşamak istediğinizde kendi odanızdan ve evinizden / bilindik ortamlarda denemeyin ( rüyanızda ).

Lucid i gerçekleştirebilen bir çok insan normal düzen / uyku düzenini karıştırabilir ( arada sırada ) keza uçayım derken kendinizi balkondan / camdan aşağıya atmış olursunuz.

• benim olayım başka gece rüyamda diyrlimki üstümde kot pantolon var ve su içmeye gidiyorum sonra uyandığımda bunu hatırlamıyorum 1 2 hafta sonra aynen bu olayı yaşıyorum ve o rüyayıda hatırlıyorum nasıl birşeydir bu?
  • mantıken acıklaması vardır uyku sorunu hastalık vs felan ama karabasan dıye bırsey yok bence halusulasyon gıbı bırseydır o tamamen psıkolejı öle bırseyın varlıgına ınanan bırı gece neolursa olsun o sanar, halbuku gece yatmadan fatıha nas suresı felak suresı okusa hem sevaba gırer hemde böle batıl seylere ınanmaz ben ınanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 28 Haziran 2008; 11:18:23 >
  • dün gece garip bi kac olay oldu anlatmak istiyorum.. bunlar tesadufmu ınanın bılmıyorum.
    bu konuyu actıkta yarım saat sonra bi üst katta oturan arkadasım msnden sana bişe anlatacam dedi bende korkuncsa anlatma dedim her neyse sonucta basladı anlatmaya. cok uzun konustuk özetini gecmem gerekirse ben oncekı gece saat 4 gibi duvarlara vuruyomusum duvara surtuyomusum ayrıca benım sesimi de duymus hatta bunu babası bıle duymus gelmıs ne o ses demıs!! bende saat 3.30 gibi yatmıstım yanı ayakta degıldım kaldıkı ayakta olsam da boyle sacma ısler neden yapıyım. bana numaramı cekıyo korkutmayacamı calısıyo bılmıyorum tam bunları bana anlatırken almanyada bi kız arkadasım var msn den konusuyoz onlada dedım ona ki burda garip olaylar oluyo sonra 1 dakka sonra ugur dedi efendim dedim dediki sen burda garip olaylar oluyo dediğin sırada dısardan bagırma sesi geldi dedi.. ben daha da bi tırsmaya basladım bunları sızı korkutmak ıcın soylemıyorum sadece dun gece baya bı korktum amaa ruya falan gormedım karabasanda yoktu guzel bı uyudum.. yatmadan once 3 gulhuvallahı 1 elhem okudum bunu demeden gecemem tabi

• quote:

Orjinalden alıntı: qburix

benim olayım başka gece rüyamda diyrlimki üstümde kot pantolon var ve su içmeye gidiyorum sonra uyandığımda bunu hatırlamıyorum 1 2 hafta sonra aynen bu olayı yaşıyorum ve o rüyayıda hatırlıyorum nasıl birşeydir bu?

deja-vu
  • Karabasana inanmam, o uyku felci...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

quote:

Böyle bir şeyin yaşandığından eminmisiniz ;
    Fiziksel varlıkları daha doğrusu beyini uyaran bir ihtiyaç / uyarı olduğunda vucüt devreye girer ve otomatik olarak uyanırsınız çünkü.rneğin susama hissiyle rüyanızı kontrol ederken su içmeyi düşündüğünüzde bir bardak su gelir nünüze ve siz o bardağı tutmaya kalktıgınızda uyanı verirsiniz.

Ek olarak lucid dream gerçekleştirebilen arkadaşlar önemli bir uyarı ;
    Kesinlikle ama keslinlikle uçma atlama vs gibi istemlerinizi rüyada yaşamak istediğinizde kendi odanızdan ve evinizden / bilindik ortamlarda denemeyin ( rüyanızda ).

Lucid i gerçekleştirebilen bir çok insan normal düzen / uyku düzenini karıştırabilir ( arada sırada ) keza uçayım derken kendinizi balkondan / camdan aşağıya atmış olursunuz.

Birkez yaşansa emin olmama ihtimali olabilir de bu yğzden kız arkadaşımla nasıl kavgalar ediyoruz bir bilsen..

Yok efendim ben niye uyanmak bilmiyormuşum, o saate kadar uyunur muymuş falan..

Ancak ne uykuda konuştuğumdan ne de hareket ettiğimden söz etmedi..

Arada horlarsam çok pis geçiriyor ama..

• bana hiç böyle bir lucid olayı başıma gelmedi genelde biryerden atladıgımda direk yere cakılırım ama bana da söyle garip bir olay oldu
    Bir gün rüyamda bizim okulun ordayız ve burger king var yemek yiyoruz orda ve birden kürtce sesler geliyor ve bomba sesi patlıyor hemen yanımızda biz sagır oluyoruz gecici bir sure (2 kişiyiz bu arada) sonra ellerinde taramalı tüfeklerle herkese taramaya baslıyorlar.biz arkalardan falan atlıyoruz ama catısmanın içinddeyim resmen ondan sonra bir araba bulup atlıyoruz içine bakıyoruz pkk lılar yok ortada fbı fln gelip bizi alıyorlar(evet yanlıs okumazdınız fbı) sonra onların arabada gıderken baska bir araba bize carpıyor fbı lar ölüyor ve de arkadasım ben ise arabadan cıkıyorum araba patlıyor ve rüya burada bitiyor.daha da ilginci ertesi gün aksam bu rüyanın devamını gördüm
    devamı şöyle;ben ordan en yakın hastaneye gidiyorum sürünerek tedavi oluyorum ve beni ordan hapse tıkıyolar ben bir gece ordan kacmayı basarıyorum ve arkadasımı aramaya koyuluyorum bu arada mezarının basına gidiyorum ve arkamdan bir el omzuma dokunuyor,dönüp bakıyorum bizim arkadas irkiliyorum hemen.beni oldurdun diye bogmaya kalkıyor ve uyanıyorum.
    size hiç sey oldu mu birde ;ben simdi ruyamda bir kız görüyorum veya hiç tanımadıgım birini öpüyorum ertesi sabah kalktıgımda içimde bir mutsuzluk oluyor yemek yemiyorum cok kalbim kırık oluyor yani ruyamdakı kıza asık oluyorum resmen tipini de hatırlıyorum yolda görsem aha bu kız dicem 1 hafta ask ızdırabı cekiyorum hiç böyle hissetmiyorum gercek hayatta
    daha ne hikayeler var bende ama anlatmama hepsini ilerde senaryo yazarsam elimde biraz malzeme kalsın

• up
  • banada belli bi dönem çok olmuştu uyku felci.14 yaşındayken işte o dönemler sürekli oluyordu.Gece nin vakti çok ilginç rüyalar görüyodum ve ağlayarak ve bağırarak kalkıyordum.Annem lerde yanıma gelip ne gördün diyolardı.Bn bilmiyorum diyodum.Ya aslında ne gördüğümü biliyorum aklımda ama açıklayamıyodum yani.Garip bişi....
  • Bir keresinde benide resim kovalamıştı çok çok büyük bir arma gibiydi içinde silahlar tanklar adamlar uçaklar falan vardı kovalıyodu bir merdivenden çıkıp salıncağa bindiğimde uyanmıştım çok gerçekçiydi yeni taşındığımızda olmuştu ama artık görmüyorum görsem bile siyah bir ekran oluyor
  • Arkadaşlar bu durumu daha net açıklar mısınız ? Yani karabasan geldiğinde ne oluyor size karabasan geldiğini nasıl anlıyorsunuz ? Çünkü ben çok çok nadir görürüm kabus falan hiç karabasanla da görüşmedim.
    Ben hep rüyamın içinde rüya görüyorum , ilginç bi durum ama öyle , mesela en son gördüğümde gece ıssız bi yerde beni kovalıyor ve en sonuna beni bi köşeye sıkıştırıyorlar ben de kendi kendime rüyamda "tamam artık bu kadar atraksiyon yeter rüyadan uyanma vakti geldi" diyorum ve rüyamda köşede sıkıştıgımda kendime dürtüyorum ve rüyamda gördüğüm rüyadan uyanıyorum (uyanıyorum derken normalde uyanmıyorum rüyamda gördüğüm rüyadan uyanıyorum yani hala rüyadayım ) .Çok acayip birşey.
    Ama öyle çok kötü kabus görüp korktugum çok nadir olmuştur seneler önce.
    Sürekli kötü rüya , kabus görüyorsanız en azından yatmadan önce Allah'a dua edin rahat uyuyayım diye , hem psikolojik olarak da rahatlarsınız.

• ya bana niye hiç olmuyo böyle kabus karabasan falan?? sıkıldım masal tadında rüyalardan
  • Çok yorgun olduğumda uyurken biyerden düşer gibi olurum , sonra bacağım seğirerek uyanırım

Uyku Felcimi , Karabasan ' mı artık 4-5 yaşımdaken uyanıp bişey söyleyemezdim , yada uyanık sanardım öyle bişey sanırım
  • tüm mesajları okudum gece giremedim ama korkudan
    ,

Bana şöyle bişey olur ayda bir

bi yerden düşerim uyandığımda yatağa sırtüstü yapışmış parmaklarımla yatağı kavramış bir garip blurum kendimi

bide bii bana ateş eder tam kurşun bana gelirken hııı diyip uyanırım bu nedir???

bide lucid , astral ve karabasanı en iyi anlaşılcak şekilde açıklarmısınız biraz anladım ama ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.