Şimdi Ara

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git

karabasana inanıyomusunuz ?? (rüyalar, ruh beden ilişkisi )

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2012)
Giriş
  • upppppppppppppp
  • ben dün geceki muhabetten sonra korkunc bisi görmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

Sizlere birsey sormak istiyorum.İstediginiz zaman uykunuzdan uyanabılıyor musunuz?Ben sahsen boyle bir sey yapabiliyorum ve bunun bir yetenek olmadıgını baska ınsanlarında yapabıldıgını dusunuyorum.Fikirleriniz nedir acaba?

Rüyamda kalkıp gezebiliyorum , nesnelere dokunabiliyorum , hiç gitmediğim yerlere gidiyorum ,izlemediğim filmleri görüyorum ve doğruluk payı yüksek oluyor.

Rüyada olduğumunda farkına varıyorum mesela şöyle dediğim çok olur sabahlar " uğur rüyadasın artık kalkman gerekli"

Rüyada oldugumu hatta ruyanın ıcınde ruya gordugumu bıle hatırlıyorum.Ama ne bileyim mesala ruyamda susuyorum hadı uyanayım su ıceyım sonra uyuyayım diyorum kalkıyorum ve sonra tekrar yatıyorum.Böylece kötü rüyalar gorunce hemen uyanırım.Ya da sonunu gormek ıstemedıgım bir rüyadan.Bana garip geldide rüyadan ıstedıgın zaman uyanabılme ondan sordum

Bu bir yetenek bende yapabiliyorum ve ismi lucid rüya

• quote:

Orjinalden alıntı: knotaqram34

bana hiç böyle bir lucid olayı başıma gelmedi genelde biryerden atladıgımda direk yere cakılırım ama bana da söyle garip bir olay oldu
    Bir gün rüyamda bizim okulun ordayız ve burger king var yemek yiyoruz orda ve birden kürtce sesler geliyor ve bomba sesi patlıyor hemen yanımızda biz sagır oluyoruz gecici bir sure (2 kişiyiz bu arada) sonra ellerinde taramalı tüfeklerle herkese taramaya baslıyorlar.biz arkalardan falan atlıyoruz ama catısmanın içinddeyim resmen ondan sonra bir araba bulup atlıyoruz içine bakıyoruz pkk lılar yok ortada fbı fln gelip bizi alıyorlar(evet yanlıs okumazdınız fbı) sonra onların arabada gıderken baska bir araba bize carpıyor fbı lar ölüyor ve de arkadasım ben ise arabadan cıkıyorum araba patlıyor ve rüya burada bitiyor.daha da ilginci ertesi gün aksam bu rüyanın devamını gördüm
    devamı şöyle;ben ordan en yakın hastaneye gidiyorum sürünerek tedavi oluyorum ve beni ordan hapse tıkıyolar ben bir gece ordan kacmayı basarıyorum ve arkadasımı aramaya koyuluyorum bu arada mezarının basına gidiyorum ve arkamdan bir el omzuma dokunuyor,dönüp bakıyorum bizim arkadas irkiliyorum hemen.beni oldurdun diye bogmaya kalkıyor ve uyanıyorum.
    size hiç sey oldu mu birde ;ben simdi ruyamda bir kız görüyorum veya hiç tanımadıgım birini öpüyorum ertesi sabah kalktıgımda içimde bir mutsuzluk oluyor yemek yemiyorum cok kalbim kırık oluyor yani ruyamdakı kıza asık oluyorum resmen tipini de hatırlıyorum yolda görsem aha bu kız dicem 1 hafta ask ızdırabı cekiyorum hiç böyle hissetmiyorum gercek hayatta
    daha ne hikayeler var bende ama anlatmama hepsini ilerde senaryo yazarsam elimde biraz malzeme kalsın

benimkini yapabilen var mı

• uppppppppp
  • hortt..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

tüm mesajları okudum gece giremedim ama korkudan
    ,

Bana şöyle bişey olur ayda bir

bi yerden düşerim uyandığımda yatağa sırtüstü yapışmış parmaklarımla yatağı kavramış bir garip blurum kendimi

bide bii bana ateş eder tam kurşun bana gelirken hııı diyip uyanırım bu nedir???

bide lucid , astral ve karabasanı en iyi anlaşılcak şekilde açıklarmısınız biraz anladım ama ...

cevaplarmısınız??

bide ben bi kere sevgilimin olduğu bi rüya görüyodum sonra birden uyandım hadi len dedim hemen kapadım gözümü devam ettirmeye çalıştım 2 saat sonra uyandım bu lucid dream midir=

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: --_AgiT_--

bana da bu olay olmustu ısteyenler buna karabasan ısteyenlerde uykufelcı yada fızyolojık felc dıyebılır sonu degısmıyor herkeste aynı olaylar

bu olaylar 1 hafta boyunca tekrar edıyordu her gece sureklı oluyordu ama 1 gece cok farklı oldu bırden odamın kapısı acıldı ve yanıma bır seyın hızla geldıgını hıssettım gozlerım kapalıydı ama bunun farkındaydım bırden gogsumde bır baskı hıssettım ve dılım sankı bı anda agzıma sıgmayacak kadar buyudu ve nefes alamıyordum konusmaya calısıyordum olmuyordu sadece ıkınma gıbı bırseyleroluyordu kımıldamaya calısıyordum olmuyordu bırakın bacaklarımı goz kapaklarımı bıle oynatamıyordum

bunun nedenı ne olabılır dınsel bırsey degıl dıyen arkadaslara tek sorum var bende bu olaylar basıma gelene kadar ınanmıyordum ama neden herkeste aynı sey bu bır hastalık mı ? yoksa yıne dınsel bır boyut mu var herkeste gerceklesen sey aynı

Ne yani peki ben inanmıyorum diye mi başıma geliyor bunlar?

sen benım yazdıgımdan bnu anlıyorsan sana bravo derım bensadece ben onceden ınanmamama regmen bu olayın ardından ınanmaya basladım

yanı bunu karabasana ınanmayan arkadaslar ıcn soledım

bu ara ınanmaktan kastım karabasana falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --_AgiT_-- -- 29 Haziran 2008; 19:53:37 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.