Şimdi Ara

KARABÜK MAKİNE - DÜZCE MAKİNE Nasıldır ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Karabük veya Düzce makine hakkında bilgi sahibi olan veya orda okuyan varsa bilgi verebilir mi .....Bunlardan birine gitmek yerine mezuna mı kalayım ??

• düzce ve karabük şehir olarak fazla gelişmemiş, karabük öğrenci için pahalıymış sanırım safranboludan kaynaklı ama neyse bende aynı durumda sayılırım mezuna bırakıcam en azından daha iyi bir sonuç ümit ediyorum hakkında hayırlısı
  • johhn J kullanıcısına yanıt
    Sağol seninde hakkında hayırlısı..Bende duydum pahalı olduğunu şuan karar aşamasındayım .Aslında mezuna kalmak istiyorum ama korkuyorumda yapabilirmiyim diye.Annem felan da git diyor ikisinden birine çok kararsızım.Sen nasıl halletmeyi düşünüyorsun dersleri,yapamadığın soruları ??
  • Duzce.mekan cok.kotu egitimde ayni sekilde
    Pekk bisey bekleme.derim.sonucta dusuk universite ismini bilen.pek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende Kıbrıs düşünüyorum ama Pahalı OLDUĞUNU duydum mecbur buraları yazacağım Karabük kötü değil bence ☺️ Düzce sonradan şehir olmuş çok bi bilgim yok ama 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polatkc P kullanıcısına yanıt
    Karabüklüsün herhalde İşte kararsızım biraz araştırdım Karabük Makineyi ama hem pahalı hemde eğitimi iyi değil diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fccan

Arkadaşlar Karabük veya Düzce makine hakkında bilgi sahibi olan veya orda okuyan varsa bilgi verebilir mi .....Bunlardan birine gitmek yerine mezuna mı kalayım ??

Puan kac hocam mf4

Duzce makinede imkan yok anlasmali.universite degil hicbir sirketle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ makine vs YTÜ makine
    geçen yıl açıldı
    İTÜ İŞLETME VS MAKİNA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam ankaralıyım bende Ankara'dan gidicem yani ne kadar zor olucak sen duşun burdan oraya gitmek ama tanıtımlarda iyiydi ya 😀

• faydeemusic kullanıcısına yanıt
    y-mf4 280 puan 134bin..Karabük makine nasıldır peki ?
  • fccan kullanıcısına yanıt
    ben konuları dershane kapancak bazıları için kötü ama benim için iyi zaman kaybım çok oluyodu git gel falan . mezuna kalmamda da en büyük neden ilerideki hayatım için bir yıl pek bi kayıp değil gibi benim fikrim
  • johhn J kullanıcısına yanıt
    Benimde çok verim aldığım söylenemez ama işte korkuyorum bir yandan da yapabilir miyim diye.Ailemde git bu sene mezuna kalınca çalışmazsın boşlarsın bide anlamadığın konuları soruları ne yapacaksın diye söylüyor.Ne yapıcam hiç bilmiyorum bunaldım ya
  • Konu hakkında bilgi sahibi olanların cevaplarını bekliyorum lütfen...
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

Arkadaşlar Karabük veya Düzce makine hakkında bilgi sahibi olan veya orda okuyan varsa bilgi verebilir mi .....Bunlardan birine gitmek yerine mezuna mı kalayım ??

Puan kac hocam mf4

Anlasmali olup olmadigini nerden ogreniyoruz hocam

• Dershane vakit kaybı zamanı doğru kullanabilirseniz çok iyi ve verimli çalışabilirsiniz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anodora

quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

Puan kac hocam mf4

Anlasmali olup olmadigini nerden ogreniyoruz hocam

Fuarda sormustum ben
    Arayarak da ogrenebilirsin

• up
  • upppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.