< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
marmara makine
-
-
ben de marmara makine düsünüyordum ama makine mühendisi yakınlarımla görüştüm ve makinenin yeteri kadar zor oldugu ve ciddi çalışma istedigini söyledi. sosyalligi vs. pek düsünme derim
-
makine mühendisliğinde sosyalliği unut
-
tamam da hocam yks gibi sabah 8 aksam 1 e kadar cslismma herhalde. sosyallik olur bence bir sekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ortalama olarak gunde birkac saat cikardiktan sonra sosyalleserim bunun ne gibi bir zarari olacak ki?
o kadar da değil la şimdi, günde yarım saat yurtta arkadaşlarla çay içebiliyosun :))))
-
hocam o kadar mi ya cidden? marmarada farkli bolumden insanlarla tanisip bir sekilde uni hayati da istiyorum ben.
bilgisayar müh, çok yorar mı?
-
bana bircok kisi tarafından söyleneni söyledim hocam. ama öyle günde bir iki saat calismakla olmaz gibi makmuh
-
marmarayı çok bilmiyorum ama bizden daha rahat olacağına eminim. yarım saat değil de 1.5 saat çay içersin sen de :)
şaka bi yana, eğer akademik devam etmek gibi bi hedefin yoksa 2.5 civarı bi ortalama çok rahat yeter. yani günde 3-4 saat baksan kurtarır. ama benim gibi master+doktora hedefin varsa o zaman işler çok sakata biner. en az 3 ort civarı yapman lazım iyi bi yerde master yapmak için.
-
odtü bilgisayarda ve itü bilgisayarda arkadaşlarım var. ikisi de benim kadar ders çalışıyor diyebilirim, ama arada büyük bi fark var. benim 3.12 ortalamam varken birinin 3.7 diğerinin 3.6 ortalaması var. ve o aradaki 0.5 inanılmaz bi fark eğer ortalamalar 3 üstüyse. yani 2 ort ile 3 ort arasındaki fark ile 3.12 ile 3.6 arasındaki farkı kıyaslayamazsın. 3.12-3.6 arasındaki fark değer açısından 2-3 arasındaki farkın 2-3 katı eder en az.
-
sağ olun :)
-
Peki hocam İTÜ mak ile YTÜ mak karşılaştırırsanız.
itü makina yıldız makinadan daha iyidir tabi, ama çok daha iyi midir, değildir. hani itüye gitsen tabii ki de daha iyi olur ancak öyle aman aman bi fark yoktur, derslerine iyi çalışırsan, kulüplerde iyi işler yaparsan ve stajlarını verimli geçirirsen iyi bi itü mezunundan farkın olmaz.
-
O açıdan değil zorluk açısından sordum. Hani YTÜ mak ile İTÜ bm karşılaştırmışsınız ya ortalamalar ile falan.
ortalamalar aynı. bizim birincimiz 3.5 tu, itü birincisi de 3.5.
hani şöyle bi fark olabilir, bizim birincimiz itüde olsaydı 3.5 yapabilir miydi, emin değilim. yine 3.3 3.4 yapardı en az ama. hani arada bi fark vardır muhtemelen ama ufaktır o fark. ikisi de insanın ömrünü emiyor. itü makinada olup da aşşa yukarı aynı durumda olduğum bi arkadaşım var, onun 3.05 ortalaması var benim de 3.12. yani yıldız çok çok çok ufak biraz daha kolay olabilir ama ihmal edilebilecek bi farktır.
-
Anladım hocam teşekkür ediyorum.
Makinayı 500 kere düşün sonra pisman olma ihtimalin cok yuksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxınsakalı -- 5 Ağustos 2021; 23:5:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X