Şimdi Ara

Karabük Safranbolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Karabük Safranbolu nasıl bir yer gelişmiş mi orada mimarlık okuyacağım da Karabük Üniversite'si nasıl bilenler cevaplasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende karabuk mimarlik dostum ayrica karabukluyum sor istedigini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası nasıl gelişme durumu nasıl e kayıt yapılabiliyor mu hiç gitmedim Pahalı bir yer mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E kayit yapiliyo üninin sitesinde yaziyor zaten safranbolu guzel elit bi yer ogrenciye gore biraz pahali ama abartilan kadar da degil sehir kucuk ama guzeldir idare eder uni nin durumunu pek bilmiyorum

• Hocam pek buyuk degil.1 tane sinema var.Ama filmler hemen geliyo.Guzel cafeler var.yobaz comar cok gormezsin.Merkeze 15 dk dolmus ogrenci 2.5 sehir ici 1.45di galiba.Mimarlik fakultesi eski carsiya giderken eski bir bina var orasiydi ama merkeze tasinmis olabilir.Merkezde 2 avm var.Mavi,koton,collins,unlu yemek yerleri,vatan teknosa vs var.Evler yurtlar pahalidir.Universite merkezdeyse 100.yilda kalirsin orasi karabukten bagimsiz tam ogrenci mekani.Ama alti pek saglam degil deprem olursa gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

Hocam pek buyuk degil.1 tane sinema var.Ama filmler hemen geliyo.Guzel cafeler var.yobaz comar cok gormezsin.Merkeze 15 dk dolmus ogrenci 2.5 sehir ici 1.45di galiba.Mimarlik fakultesi eski carsiya giderken eski bir bina var orasiydi ama merkeze tasinmis olabilir.Merkezde 2 avm var.Mavi,koton,collins,unlu yemek yerleri,vatan teknosa vs var.Evler yurtlar pahalidir.Universite merkezdeyse 100.yilda kalirsin orasi karabukten bagimsiz tam ogrenci mekani.Ama alti pek saglam degil deprem olursa gecmis olsun

Bende karabüklüyüm arkadaşa tamamen katılıyorum bi sorun olursa sorabilirsin

• acd78 A kullanıcısına yanıt
    Bu arada amasraya 1 ankaraya 2.5 istanbula 5 saat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Sivas - Erzurum - Düzce TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:17:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.