Şimdi Ara

Karabük Üniversitesi Genel Bilgi Konusu- İlklerin Üniversitesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
7
Favori
28.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam eyv 100 bindeki adam şöyleydi diyosunda eskidende 2 milyon öğrenci bi sinıava katılmıyodu . Gittiçek zorlaşıyo ve artık İstanbulda devlet üniversitesinde sağlam bi üniversitede okumak sağlam bi çalışmayla olur .Biz size bu puanları aldık orayı beğenirmiyiz demiyoruz .Artık girdik gibi bişey usta .Sadece kendimiz ortamımızı kursak adam akıllı takılabilirmiyiz .Ben önceliği dersten yana tutma taraftarıyım .Lisede yattım zaten . Çok aşırı beklentimiz yok arkadaş olsun gerisi boş illa bişeyler oluşur fikrindeyim zaten öncelikte derslerden yana . Akademik bir ilerleme modundayım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: for4ever

Hocam eyv 100 bindeki adam şöyleydi diyosunda eskidende 2 milyon öğrenci bi sinıava katılmıyodu . Gittiçek zorlaşıyo ve artık İstanbulda devlet üniversitesinde sağlam bi üniversitede okumak sağlam bi çalışmayla olur .Biz size bu puanları aldık orayı beğenirmiyiz demiyoruz .Artık girdik gibi bişey usta .Sadece kendimiz ortamımızı kursak adam akıllı takılabilirmiyiz .Ben önceliği dersten yana tutma taraftarıyım .Lisede yattım zaten . Çok aşırı beklentimiz yok arkadaş olsun gerisi boş illa bişeyler oluşur fikrindeyim zaten öncelikte derslerden yana . Akademik bir ilerleme modundayım :D

Kardeşim ben genel olarak yazdım o yazıyı. Zaten biz okula geldik hazırlıkta ki hocalarımız çalışmadınız düştünüz Karabük'e demişlerdi haklılar. Bu iş böyle bir iş. Zaten öğrenci milleti şehir odaklı tercih yapar. Türkiye'nin en iyi üniversitesini kur Erzurum'a bak bakalım puanları ne. Milletin derdi okumak değil. Ortamım olsun derdinde. Bende diyorum ki kardeşim öyleyse gelmeyecen Karabük'e. Burası standart bir anadolu kenti. İstanbul performansı niye bekliyorsun. Daha 90'larda il olmuş. Bu halde olması bile başarıdır. Üniversitesi ise yapılan bir istatislik sonucu 2003'den sonra kurulan üniversiteler arasında en iyisi 1.ci sırada. Artık sektör çok zorlanacak. Hükümet sırf herkesi üniversiteli yapalım, her şehire üniversite kuralım ki öğrenci oranın ekonomisini canlandırsın bize oy olarak dönsün mantığıyla kurulduğundan eğitim kalitesi yerlerde ve çok mezun çıkacak. Bilmem bilir misiniz İstanbul'da her semte özel üniversite kurulur oldu. Yani sektör çok kızışacak üstüne teknoloji fakülteleri ve teknik öğretmenlerin mühendis olabilmesini katarsanız mesleğin geleceğini kötü görüyorum. Millet KPSS'ye güveniyor ama bakan ne dedi İlerde devlete personel bile almıyabiliriz dedi. Bu sene KPSS'de 87 gibi yüksek puan yapıp atanamama korkusu yaşayanlar var. Biliyorum içinizi karartıyorum ama durum bu. Bir risk aldınız en son şikayet etmeniz gereken şey şehir. Zaten okuyacağın 5 yıl sen önündeki ömüre bakacaksın. Zaman su gibi geçiyor. Bu yüzden size diyorum ki bu kadar mezunun arasından sıyrılacak işler yapın. Bingöl mezunu adam da mühendis ünvanı alacak sende Kocaeli mezunuda. Her ne kadar sen Bingöl mezununu rakip olarak görmezsen işveren görecek ve sana rest çekecek. Çünkü o işte çok daha ucuza çalışacak adamlar hep bulabilecek. Ne demişti bakan her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kaide yok. İşinizi garantiye alın. Sen arkadaş çevreni kur gerisi gelir. Her istediğinizi yapabilirsiniz. İster içki için karı kız ortamına girin istersenizde ders çalışın size kalmış iş. Bu üniversitede tübitakda dereceye girmiş adam da var bir iş yapmayın karabük'e söven adam da var. Siz hangisi olacaksınız ona karar verin.

• Bak dediğin şeylerde haklısın ki yeri ve zamanında gerektiği gibi yaşamak önemli diye düşünüyorum. Ders vakti ders eğlence vakti eğlence .Akademik olarak okulda sorun yoksa gerisi boş zaten .Teşekkürler usta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

arkadaşlar bende tercihlere karabük bilgisayar müh. yazdım %80 orası gelecek.Çevre-şehir ve konaklama-yurtlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?Sizce karabük bilg. müh'mü yoksa kütahya dumlupınar bilg. müh mü?

Sıralamanız kaç hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Karabük bilgisayar (ing) yazdım. 1. ve 2. öğretim olarak tabiki. Başka bilgisayar mühendisliği yazan varmı tanışalım gidince orda aval aval takılmayalım tanıdık olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lnvictus

quote:

arkadaşlar bende tercihlere karabük bilgisayar müh. yazdım %80 orası gelecek.Çevre-şehir ve konaklama-yurtlar hakkında bilgi verebilirmisiniz?Sizce karabük bilg. müh'mü yoksa kütahya dumlupınar bilg. müh mü?

Sıralamanız kaç hocam

152 bin, neden sordunuz?
  • quote:

Bende Karabük bilgisayar (ing) yazdım. 1. ve 2. öğretim olarak tabiki. Başka bilgisayar mühendisliği yazan varmı tanışalım gidince orda aval aval takılmayalım tanıdık olsun :D

ben varım, eğer çıkarsa tanışırız
  • quote:

quote:

quote:

Sıralamanız kaç hocam

152 bin, neden sordunuz?

Bende yazdım aynı yerleri sınıf arkadaşı olabiliriz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sıralamanız kaç hocam

152 bin, neden sordunuz?

iyyimiş, DH'den en az 5-6 kişi var sanırım orayı yazan, herkesle tanışırsak güzel olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıralamanız kaç hocam

152 bin, neden sordunuz?

iyyimiş, DH'den en az 5-6 kişi var sanırım orayı yazan, herkesle tanışırsak güzel olur

Şu sonuçlar açıklansın kazananlar toplaşır. Gerginlikten balatalar sıyrıldı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıralamanız kaç hocam

152 bin, neden sordunuz?

Şu sonuçlar açıklansın kazananlar toplaşır. Gerginlikten balatalar sıyrıldı

aynen, grup varmı bilmiyorum ama yoksada kurarız karabük bilg. müh. okuyanlar diye

• güzel olur ya buradan birileriyle tanışmak .Sonuçlar açıklansın.Tutarsa direk gidicem yurt ayarlamaya bakıcam .Tavsiye edilir sonuçların açıklandığı ilk hafta yurt aramak .Kuzen söyledi banada
  • Okulun bi imzası varsa ekleyebilceğimiz bide ona bakmak gerekecek
  • quote:

Bende Karabük bilgisayar (ing) yazdım. 1. ve 2. öğretim olarak tabiki. Başka bilgisayar mühendisliği yazan varmı tanışalım gidince orda aval aval takılmayalım tanıdık olsun :D

Bende en sona yazdim bakalim, haberdar ederim seni

• Kimler Kazandı bakalım arkadaşlar.
  • Allah kurtarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasta Siempre Comandante

Kimler Kazandı bakalım arkadaşlar.

karabük 2.öğretim ingilizce bilg. müh kazandım
    kazanan herkes konuya yazarsa grup falan oluşturalım
  • elektrik elektronik müh. 2.öğretim (Türkçe )
  • Cehenneme hoş geldiniz.
  • karabuk üniv. mekatronik muh. kazandım şey sorucaktım şehirde fitness merkezi vardır umarım ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.