Şimdi Ara

Karaca Çaydanlık tekrar satışta 49.95 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
16.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı hala göndermedi. İptal de etmiyor. Ne yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH'ye başvuru yaptım.
  • 15TL çek önermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

THH'ye başvuru yaptım.
    Basvuru klavuzu var mi?

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Merhaba Rensjem,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • macargil M kullanıcısına yanıt
    Merhaba macargil,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Merhaba nasiledekkinasilola,

n11.com
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba biyikliadam,

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Siparisim iptal edildi kac gunlerdir cekte yuklenmedi. Zorla siparisi iptal ettirip kiytirik cekide yuklemiyorsunuz ya yaziklar olsun. Yarin ilk isim sikayet var ve thh ye gitmek olacak. Firma mesajlara cevap bile vermiyor. N11 benim icin bitmistir.

• kargo 25 i bekleyelim bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba biyikliadam,

n11.com
    Aynı şekilde benimde kargom gönderilmedi hala bekliyorum. Malasef N11 sitesini olumsuz olarak etkiliyor satıcının keyfi davranışları siz gereğini yapmazsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARISMATIC

Ah hb olacakki adam gibi mağaza yine geçen çocuga bir ayakkabı arıyorum 30 tl heryerde 60 70 arası tabii uyanık instreet ucuz girip fiyatı müşteri çekecek.. 30 tlye aldım 6 gün paket hazırlanıyor sonrası hb aradı bunlar temin edemiyor çek verelim 10 tl dedi kızdım felan ama hbnin müşteri hizmetleride baya kibar neyse ok dedik. Akabinde hemen bir şikayet var 50 tl çeki yapıştırdılar. İllaki instetreetten acisini cikartmistır hb.. hb gibi müşterisine sahip çıkanı yok.

Alıntıları Göster
    N11 bana karaca mağazası çeki önerdi.
    Saçmalığa bakar mısınız. 15 gün beni oyalayan firmadan tekrar alışveriş yapmak için güya 15 lira indirim yapacak.
    Afedersiniz N11 ama bu, müşteriyi enayi yerine koymaktır.
    Mağdur müşterinin gönlünü almak istiyorsanız yapmanız gereken;
    Ya alt limitsiz çek yüklersin, ya da firmadan bir üst model çaydanlık göndermesini istersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 N kullanıcısına yanıt
    beni müşteri hizmetleriniz aradı , yine 15 tl karaca’da kullanmak üzere teklif etti , kabul etmediğini tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyleyince siz bilirsiniz dedi , size iletişim bilgilerimizi verince ne değişecek
    açıklar mısınız n11 !?

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Tatar 55,

n11.com
  • Neolayım N kullanıcısına yanıt
    Merhaba Neolayım,

n11.com
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Merhaba 111222333hhh,

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

THH'ye başvuru yaptım.
    Başvuru e devlet üzerindenmi oluyor bende yapacağım yollamadılar ürünü

• Bunu bilerek yapıyorlar. 15tl çeki kullanabilecegin uygun fiyata ürünü yok. 5 liralık çerez tabağına 30tl yazmışlar. Sen alınca 15liraya düşecek.

• N11'den bende aldım hiçbir hareket yok firmadan cevap bile yok. Hepsiburadadan alıp eline ulaşan bile var. N11 buna bir çözüm bulmalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.