Şimdi Ara

Karaca Çaydanlık tekrar satışta 49.95 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
16.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsiburada bile ise çözüm buldu . siz 5. Sınıf esnafı koruyun bakalım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada sağolsun karaca'da stok yok diye başka satıcıdan 179 tl'lik çaydanlığı alıp gönderdi. Faturada 179 tl yazıyo. N11 foss. Zaten çek kampanyası yok bişeyi yok (50/5 , 150/10 gibi çeklerle çocuk kandırırlar anca) Gittigidiyor varken N11e girmiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Mart 2019; 9:41:40 >
  • Son durum nedir arkadaşlar. En geç 25 Marta kadar kaegolanır yazıyor. Yarını da bekleyelim bakalım ne olacak? Ürünü eline ulaşan var mı?

• Uğraşamam bu yavv...larla iptal ettim 25 gündür para n11 leş sitesinde kaldı bidaha bir şey almam burdan / n11 üyeliğimi Hesabım üyeliği sil kısmından sildim tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 26 Mart 2019; 0:40:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticaret bakanlığına şikayette bulunacağım ortak şikayette buluncaklara bilgilerimi verebilirim. N 11 ve karacanın yaptığını yanlarına kalmamalı !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: macargil

Son durum nedir arkadaşlar. En geç 25 Marta kadar kaegolanır yazıyor. Yarını da bekleyelim bakalım ne olacak? Ürünü eline ulaşan var mı?
    Aradılar siz iptal edin yoksa 15 gün daha paranıza el koyacağız anlamına gelen 15 gün sonra otomatik iptal olacak dediler. Dalga geçiyor N11 bunlardan iğne bile almam bundan sonra !!!! N 11 mi .....
  • Ürünler ulaştıu arkadaşlar sorun yok.
  • dün kargolanması gerekirdi ama kargo yapılmadı akşamda söyle bir mail geldi
    Mağaza, siparişi zamanında kargolamadı.
    Dilerseniz ürünü iptal edebilirsiniz veya kargolanması için bekleyebilirsiniz
  • Ne ürün geldi ne arayıp soran var. N11 de böylelikle parayı işletti. Daha bunlardan n11 den alışveriş yapmam. Gg ve hepsiburada daha iyi hizmet veriyor. Thh başvuruda bulunacagım cuma ya kadar kargolanmazsa

• Benim siparişide n11 otomatik iptal etti ama mağazaya puan veremiyorum bu nasıl iş anlamadım karacanın yaptığı yine yanına kar kaldı.

• hakem heyetine dilekçe verirsek n11'imi yoksa cookplus e ticaret a.ş.yimi vereceğiz
  • Siparişi silip, mağaza puanını düşürdük diye mesaj atmışlar..

Puan yerinde duruyor..

Neden 1 ay sipariş bekleyen müşteriye yorum hakkı tanınmıyor?
  • Slm arkadaşlar sırf bu konu için üye oldum siteye. Bende n11 Karaca çaydanlık sipariş eden mağdurlardanım ben siparişimi 16.03 de verdim ve 17 gündür ne ürün geldi ne param iade edildi,N11 e ve Karaca ya sorduğumda klasik bahane ürün tedariğinde sıkıntı oluştu bahanesiyle siparişimi iptal etmem istendi ben ısrarla ürün veya ürünün muadilini istedim kabul görmedi bende öyle bekliyorum ne olacak diye. Görüyorumki sitede daha önce satışa konup alamayan birçok arkadaş var, madem ürünün tedariğinde sıkıntı var neden 16.03 de satışa koyuyorsun,ve bunu sürekli yapıyorsun.
    N11 ve Karaca ikilisinin forumdaki ve şikayet var sitesindeki şikayetlere göre bunu sürekli yaptığı ortada ,benim düşüncem amaç 49 tl ye ürün filan satmak deil arkadaşlar amaç insanları yaa N11 de 49 tlye çaydanlık satılmış hemde Karaca tüh tüh nasılda kaçırdık neyse üye olmuşken başka şeylerde bakalım kendimize moduna sokmak..Yemezler yavrum yemezlerr..Amaç ürün satmak olsa zaten canını yediğimin heryerini öptüğümün Karaca sında çaydanlık mı bitti muadilini bari yolla müşteriye dimii olmazzzzz yollamazzz
    Yollamazsan bende Şikayetvar a ve buraya şikayeti yapıştırırım böylee...
    Bide ağır abi iplemem ayaklarına yatmazlarmıı bu tüketici bunun peşini bırakmaz.
    Bu arada N11 deki Karaca satış mağazası öz ve öz Karacanın kendisidir ,işi okadar azıtmışlarki oranın bizimle alkası yok diyebilecek kadar vatandaşı saf zannediyorlar.. Ahhh bunlar Amerikada veya Avrupada yapacaklar nasıl öttürürler bunları..
    N11 ve Karaca satış ediniminden kaçarak resmen tüketici haklarını çiğniyor,bu konuda hukuken neler yapılabiri onu tartışalım bundan sonra.
    Daha sonra Karacanın hangi ürünleri dandik hangi ürünleri orta seviye onları bilahere konuşuruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moliere55 -- 2 Nisan 2019; 17:41:39 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.