Şimdi Ara

Karaca Çaydanlık tekrar satışta 49.95 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
16.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba bakkal34,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    hocam pm. deyip duracağınıza açıkça yazın neler olup bitiyor herkes görsün

diğer arkadaşların da dediği gibi ,satıcının iptal etme hakkı saçmadan da öte bir uygulama
    oh ne ala işine geldiğinde onayla ,gelmediğinde reddet

şimdi gelip mağaza puanı düşüyor falan demeyin ,bize ne o mağazanın puanından falan
    hiç değilse mağdur edilenlere puan ,çek vs. verilmeli ve mağaza bunu 3 defadan fazla yapmışsa mağazası kapatılmalı ,diğer türlüsü hikaye
    satacağa ürünün fiyatını doğru yazamayanların e-satışta ne işleri var ,ali okullular dolu galiba satış sitelerinde
  • Beni aradılar da noldu . ilgileneceğiz magazayla ilgili aksiyon aldik vs ile geçti sonuç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Beni aradılar da noldu . ilgileneceğiz magazayla ilgili aksiyon aldik vs ile geçti sonuç yok
    Kesinlikle sonuç yok çıkacağını da sanmıyorum, konu kapatılmasın. Konu ile ilgili toplu şikayet yapalım. N11 ve Karaca firması ile ilgili

Adamlar insanları aptal yerine koydu bir kere değil hemde hem N11 hem de Karaca ...

Kendi adıma konuyu gereken en üst seviyeye taşıyacağım, tüketici hakem heyeti ile kalmayacağım. Tükeiici hakem heyeti şikayeti ile paranızı aldınız mı iş bitiyor 17,60 tl mektup, pul masrafı ödeyip kurtuluyorlar. Zaten kaç kişi şikayet edecek deyip böyle saçmalıklara devam edip ucuz reklam peşinde koşuyorlar , insanları aptal yerine koyuyorlar !!!

Şikayet etmeyen kupona kanan kişinin kendine saygısı yoktur, aptal yerine konmayı hak ediyordur !!!

• feaeless kesinlikle size katılıyorum.

Hesabımı şimdi kontrol ettim. Yurt içi kargo ile 25 Marta kadar gönderilecek diyor. Bekleyelim bakalım ne olacak?

• N11 aradı 15 TL mağazada geçerli çek hariç bir işlem yapamıyoruz diyor. Herkesi ararlar yine. Bende iptal etmiyorum dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

N11 aradı 15 TL mağazada geçerli çek hariç bir işlem yapamıyoruz diyor. Herkesi ararlar yine. Bende iptal etmiyorum dedim
    Çeki ben de kabul etmedim. 20 gün yüzlerce insanın parasını zaptedip kullanan firma daha mantıklı bir çözüm bulmalı.

Şaşıyorum milyonlarca lira reklam şirketlerine para döken firmalar neden haklı olan müşterisinin memnuniyeti için 3 kuruş maddi zarara girmeyi göze almaz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Kesinlikle sonuç yok çıkacağını da sanmıyorum, konu kapatılmasın. Konu ile ilgili toplu şikayet yapalım. N11 ve Karaca firması ile ilgili

Adamlar insanları aptal yerine koydu bir kere değil hemde hem N11 hem de Karaca ...

Kendi adıma konuyu gereken en üst seviyeye taşıyacağım, tüketici hakem heyeti ile kalmayacağım. Tükeiici hakem heyeti şikayeti ile paranızı aldınız mı iş bitiyor 17,60 tl mektup, pul masrafı ödeyip kurtuluyorlar. Zaten kaç kişi şikayet edecek deyip böyle saçmalıklara devam edip ucuz reklam peşinde koşuyorlar , insanları aptal yerine koyuyorlar !!!

Şikayet etmeyen kupona kanan kişinin kendine saygısı yoktur, aptal yerine konmayı hak ediyordur !!!

Alıntıları Göster
    TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
    Kanun No. 6502

Satıştan kaçınma

MADDE 6 ? (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

(2) Hizmet sağlamaktan haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

(3) Ticari veya mesleki amaçlarla hareket edenler; aksine bir teamül, ticari örf veya adet ya da haklı bir sebep yoksa; bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin, kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı, ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınması şartına bağlayamaz.

(4) Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle görevlidir.

Ceza hükümleri

MADDE 77 (1) Bu Kanunun 4 üncü, 6 ncı, 7 nci, 18 inci, 19 uncu, 20 nci, 21 inci, 23 üncü, 26 ncı, 30 uncu, 33 üncü, 35 inci, 48 inci, 49 uncu, 51 inci, 52 nci, 54 üncü ve 57 nci maddelerinde belirtilen yükümlülüklere aykırı hareket edenler hakkında aykırılığı tespit edilen her bir işlem veya sözleşme için iki yüz Türk Lirası idari para cezası uygulanır

Bu maddelere göre ticaret bakanlığına başvuru yapilabilir. İldeki ilçedeki ticaret müdürlüğüne sormak lazım . Ben de ekran görüntüsü var . yalnız benim pili göndermediler .

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN
    Kanun No. 6502

Satıştan kaçınma

MADDE 6 ? (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

(2) Hizmet sağlamaktan haklı bir sebep olmaksızın kaçınılamaz.

(3) Ticari veya mesleki amaçlarla hareket edenler; aksine bir teamül, ticari örf veya adet ya da haklı bir sebep yoksa; bir mal veya hizmetin satışını o mal veya hizmetin, kendisi tarafından belirlenen miktar, sayı, ebat gibi koşullara ya da başka bir mal veya hizmetin satın alınması şartına bağlayamaz.

(4) Bakanlık ve belediyeler, bu madde hükümlerinin uygulanması ve izlenmesine ilişkin işleri yürütmekle görevlidir.

Ceza hükümleri

MADDE 77 (1) Bu Kanunun 4 üncü, 6 ncı, 7 nci, 18 inci, 19 uncu, 20 nci, 21 inci, 23 üncü, 26 ncı, 30 uncu, 33 üncü, 35 inci, 48 inci, 49 uncu, 51 inci, 52 nci, 54 üncü ve 57 nci maddelerinde belirtilen yükümlülüklere aykırı hareket edenler hakkında aykırılığı tespit edilen her bir işlem veya sözleşme için iki yüz Türk Lirası idari para cezası uygulanır

Bu maddelere göre ticaret bakanlığına başvuru yapilabilir. İldeki ilçedeki ticaret müdürlüğüne sormak lazım . Ben de ekran görüntüsü var . yalnız benim pili göndermediler .

Alıntıları Göster
    Öztürkler bisiklet, bisiklet iç lastiğini yollamadı şubat ayında utanmadan fiyatı değiştirip ilana devam etti. Ürünü firma iptal etti . N11 hiçbirşey yapmadı sadece KARACA mevzusu değil olay N11 satıcıları koruyor !!!

• Adam yanlış fiyat girmiş sonrasında iptal etmiş , uzatmanın gereği yok, zararına neden mal satışı yapsın , bu milleti anlamak güç ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Adam yanlış fiyat girmiş sonrasında iptal etmiş , uzatmanın gereği yok, zararına neden mal satışı yapsın , bu milleti anlamak güç ,
    Bir olur 2 olur . millet enayi mı . parayı topla hesabında beklet işlet sonra yanlış olmuş . n11 de böyle aylık binlerce tl hesapta bekleyip isletse ki zaten isletiyordur bedavadan para oh ne ala

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    2 hafta boyunca yanlış fiyat mı olur. Başka bahane bulman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neolayım -- 20 Mart 2019; 14:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Adam yanlış fiyat girmiş sonrasında iptal etmiş , uzatmanın gereği yok, zararına neden mal satışı yapsın , bu milleti anlamak güç ,
    defalarca bu fiyattan satışa çıkıyor.

Hepsiburada da 2 sefer

n11 de 4 seferdir 49,95 ten satılıyor. Burada hatadan ziyade art niyet olarak görüyorum. n11 efendi aradığında hangi tarihte defalarca satışa çıktığını da belirtirim. İnsanları salak yerine koymaktansa 25-30 lira altlimitsiz versinler herkes keyfine baksın.

Eğer bu tutumları devam ederse THH'ne gider oradan ürünü alırız kendileri bilir .
  • Yanılmıyorsam bu ürünün aynısı bizim kullandığımız çaydanlık.
    Bardağa doldurduğunuz kadar demi dışarı döküyor.
    Ürettikten sonra denememişler.
    Tavsiye etmem.
  • sikayetvar a yazdım, Karacadan aradılar.. N11 e şikayetinizi iletin diyorlar.

Firma mağaza adı olarak " Karaca " adını kullanıp, satış sözleşmesinde Cookplus.com.com. Ticaret A. Ş. Olarak geçmektedir. cookplus.com sitesinde de; "Cookplus.com.com bir Karaca A.Ş. Markasıdır." yazmaktadır.
    Satış yaparken Karaca markasını ve bilinirliğini kullanıp, şikayet olduğunda tanımıyorlar.

N11 otomatik cevap dışında, bir çözüm yolunuz mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manager79 -- 20 Mart 2019; 15:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manager79

sikayetvar a yazdım, Karacadan aradılar.. N11 e şikayetinizi iletin diyorlar.

Firma mağaza adı olarak " Karaca " adını kullanıp, satış sözleşmesinde Cookplus.com.com. Ticaret A. Ş. Olarak geçmektedir. cookplus.com sitesinde de; "Cookplus.com.com bir Karaca A.Ş. Markasıdır." yazmaktadır.
    Satış yaparken Karaca markasını ve bilinirliğini kullanıp, şikayet olduğunda tanımıyorlar.

N11 otomatik cevap dışında, bir çözüm yolunuz mevcut mu?
    Tüketici Hakem Heyetinden anlar bunlar
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    ara ara bu fiyatlardan satış yapılıyor trendyol hb n11

• n11 N kullanıcısına yanıt
    N11 Ve Karaca kadar anlayışsız firma görmedim Çaydanlık satın aldık ve stokta ürün 5 adet vardı 3 adet satın aldık daha sonra ürün kargo olmadı ve bizi aradılar ayın 25i kargo olacak ürünleriniz denildi ve bugünde tekrar aradılar siparişiniz iptal edildi istesenizde istemezsenizde iptal olacak iptal edildi diyor N11 bu ne rezilliktir bu nasıl birşey Karaca ürünü temin etmedi diyor banane kardeşim ben N11 üzerinden satın aldım Karaca ile senin aranda olan birşey bizi ne ilgilendirir sne mağdur olan müşterine böylemi davranıyorsun Sizi asla tercih etmeyeceğim Ve Karacada bitti benim için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana ürünleri kargoaldılar bugün elime geçer yazarım eksik varmı sorun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msevik

Bana ürünleri kargoaldılar bugün elime geçer yazarım eksik varmı sorun varmı ?
    Sadece üstünü göndermesinler ..
    N11 çözüm bulacaktı ta ki konu biten fırsatlara taşınıncaya kadar.
    N11 mı şikayet etti acaba konu yanlış yerde diye ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.