Şimdi Ara

Karaca Çaydanlık tekrar satışta 49.95 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
16.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İptal edilince otomatik stok artıyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Madem tekrardan stoğa sokuyorlar ben almadım ürünü önceden ama alanlar 15'lik çeke hayır desin versin THH'ye alsın ürününü.
    Tüketici hakem heyetine versinler. Flo aynısı yaptı günlerce ayakkabı sattı keen bot ne oldu hiçbirşey. Ama 17.60 tl mektup masrafı verdiler. Herkes şikayet etsin en azından oradan darbe yesinler. Adamlar ucuz reklam peşindeler !!!!

Flo ve instreet bu furyayı başlattı ucuz ürünle google aramalarda öne geçiyorlar, sitelerinde de o ürünleri burakıyorlar.Sanki o fiyata ürün satıldı imajı veriyorlar. Ülkede hak hukuk olmayınca herkes üçkağıtçı oldu !!!!
  • Ben iptal etmeyecem yarın da e devletten thh başvurusu yapayım. Hayır hem elimizde yok deyip hemde satışta tutmak nasıl birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

LAZOFLU allah da seni güldürsün
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    İnstreet den ayakkabı almıştım sonrasında iptal edildi.hakem heyetinde 3 aydır.geçen hafta hakem heyetinden bayan aradı; ücretini iade ettiler mi diye sordu, evet yapıldı ama ürünü benim isteğim dışında iptal edildi dedim. Cevap olarak; iade edildiyse yapacak bir durum yok ,büyük ihtimal lehinize bir karar çıkmaz dedi.bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • De sana onun da kılıfını uydurdular vay anasını.

• Geçenlerde hepsiburadadan 49.95e almıştım bikaç gün sonra iptal etmişler başka bi satıcıdan tedarik edip gönderdiler. Hepsiburada müşteri memnuniyeti çok iyi. Gelen çaydanlığın faturasında 179 tl yazıyo.

• satıcı onayladı,ne gönderecek bakalım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool_boy10

satıcı onayladı,ne gönderecek bakalım?
    Muhtemelen sadece üstü

• HB'den aldim. Siparisler iptal edildi.

• N11den aldim. İptal etmiyorlar. Benim iptal etmemi bekliyorlar. 15 lira karaca magazasinda gecerli kupon vereceklermis. Kalsin dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: famdoc

N11den aldim. İptal etmiyorlar. Benim iptal etmemi bekliyorlar. 15 lira karaca magazasinda gecerli kupon vereceklermis. Kalsin dedim.
    Dün aldım n11 den satıcı onayladı.

• cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim urunu de onaylamisti. Ama gondermiyor.

• N11 den aldığım ürün halen gönderilmedi 15 tl çekleri kalsın dedim bende. Alıp ürünü gelen varsa şu satıcının telefon bilgilerini paylaşabilir mi amaçları neymiş soralım. Özelden paylaşmak iyi olabilir.

• adem_2c kullanıcısına yanıt
    Satış sözleşmesinin üst kısmında yazıyordu hocam, belki orda yazabilir.

• ürün bende var kullanıyorum almayın arkadaşlar...iyi değil ve damlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

İnstreet den ayakkabı almıştım sonrasında iptal edildi.hakem heyetinde 3 aydır.geçen hafta hakem heyetinden bayan aradı; ücretini iade ettiler mi diye sordu, evet yapıldı ama ürünü benim isteğim dışında iptal edildi dedim. Cevap olarak; iade edildiyse yapacak bir durum yok ,büyük ihtimal lehinize bir karar çıkmaz dedi.bakalım sonuç ne olacak.
    Ah hb olacakki adam gibi mağaza yine geçen çocuga bir ayakkabı arıyorum 30 tl heryerde 60 70 arası tabii uyanık instreet ucuz girip fiyatı müşteri çekecek.. 30 tlye aldım 6 gün paket hazırlanıyor sonrası hb aradı bunlar temin edemiyor çek verelim 10 tl dedi kızdım felan ama hbnin müşteri hizmetleride baya kibar neyse ok dedik. Akabinde hemen bir şikayet var 50 tl çeki yapıştırdılar. İllaki instetreetten acisini cikartmistır hb.. hb gibi müşterisine sahip çıkanı yok.

• n11den 1 martta aldığımı hala göndermediler

• Sikayetvar’a da yazin beyler. Sikayet sayilari artsin. N11 musade ediyor bu namussuzlara.

• Kocaili Gölcükte ucuzluk pazarı diye bir site ve dükkan fotolarından anladığım kadarıyla japon pazarı tarzı ezik biri. İptal edin gidin bından bir halt olmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.