Şimdi Ara

Karaca Çaydanlık tekrar satışta 49.95 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
16.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trak39

beni müşteri hizmetleriniz aradı , yine 15 tl karaca’da kullanmak üzere teklif etti , kabul etmediğini tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyleyince siz bilirsiniz dedi , size iletişim bilgilerimizi verince ne değişecek
    açıklar mısınız n11 !?
    Güya ilgileniyorlar . ben geçen pil aldım n11 bana stok yokmuş diyor satıcı ise fiyat yanlıştı o fiyata bu ürün olur mu diyor . sonra satıcı aynı ürünü başka listede satmaya devam ediyor ki biz yorum yapamayalım . satıcının alışverişi reddetme gibi bir olanağı varmış n11 de.
    Zaten son alışverişlerimden 3 u sorunlu geçti n11 de .
    Birinde kargo ücretsiz ürüne kargo almışlar evdekilerden , birinde şampuan patlamış biz evdeyken üst komşuya bırakıp gitmişler . tabi kargo alındığı için kargo şirketi umrunda olmadı diğerin de satıcı aisverisi reddetmiş hem de açıklama bile yapmadan ...
    Ben de reddedilen alışveriş için thh gittim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba beyoglu25,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • N11 ve bu firma ne yapmaya çalışıyor. 2 sinide tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim. Şimdi n11 ile online görüştüm 25 ini bekleyin diyor dalga mı geçiyorsunuz . Ürünlerim gelmesin reklam özdenetim kurulunada şikayet edeceğim !!!! Tüketici hakem heyeti ile kalmayacağım, THH şikayetlerinden ceza alınmıyor sadece 17 kusur tl posta masrafı ödüyorlar. Reklam özdenetim kurulundan okalı bir ceza yiyinde görün bakalım !!! Olmayan ürünlere bedava reklam yapacaksınız müşteriyi salak yerine koyacaksınız N11 VE KARACA ikilisi
  • www.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

E devlet üzerinden giderek başvuruyu yapabilirsiniz. Satış sözlemesini n11 hesabım kısmından görüp, yazdır dediğinizde (normalde inmiyor) sol tarafta pdf olarak kaydet çıkacak, ona basıp bilgisayara kaydedin. Daha sonra tüketici hakem heyeti sitesine yükleyerek, satıcı bilgilerini girerek başvuruyu yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Güya ilgileniyorlar . ben geçen pil aldım n11 bana stok yokmuş diyor satıcı ise fiyat yanlıştı o fiyata bu ürün olur mu diyor . sonra satıcı aynı ürünü başka listede satmaya devam ediyor ki biz yorum yapamayalım . satıcının alışverişi reddetme gibi bir olanağı varmış n11 de.
    Zaten son alışverişlerimden 3 u sorunlu geçti n11 de .
    Birinde kargo ücretsiz ürüne kargo almışlar evdekilerden , birinde şampuan patlamış biz evdeyken üst komşuya bırakıp gitmişler . tabi kargo alındığı için kargo şirketi umrunda olmadı diğerin de satıcı aisverisi reddetmiş hem de açıklama bile yapmadan ...
    Ben de reddedilen alışveriş için thh gittim .

Alıntıları Göster
    ÖztürkBisiklet
    LOOP İç Lastik - AV40 - 700 x 25 - 35 LOOP İç Lastik - AV40 - 700 x 25 - 35
    3 Adet

firma aynısını bana yaptı. N11 firmayı korudu. Ürünü stok yok dedi ve fiyat değiştirip satmaya başladı !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba nasiledekkinasilola,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
    Tamamen rezil bir şirketsiniz, numaramı özel mesajdan gönderdim.
    Karaca ile ortak çalışıyorsunuz diyebilirim.
    Bu ürün ilk satışa çıktığı zaman ben kendi hesabımdan aldım, 15 TL çocuk kandırır gibi çek önerdiniz, kabul etmedim. Sipariş Tarihi : 15/03/2019 da tekrar satışa açtınız, eşimin hesabından tekrar aldım ve anında onaylandı sipariş. (Sipariş Kodu : 209196493683)
    Soruyorum size, madem gönderilmeyecek sipariş neden tekrar satışa sunuldu?
    Madem gönderilmeyecek sipariş neden 19 gündür bekletiliyor?
    Madem gönderilmeyecek sipariş neden başkalarının alıp mağdur olmasına sebep oldunuz?
    Mesela ben, banka puanı kullandım, siparişimi inceleyin (Sipariş Kodu : 209551357680) axesss puanın geçerlilik süresi 7 gün oluyor genelde, satış iptal olursa 100 TL puanım yanacak,19 gün bekletilip, 100 TL zarara girelim öyle mi? Dün müşteri hizmetlerini aradım, anlattım, çocuk hiçbir aksiyon alamıyoruz diyor. Diyorum neden ben mağdur oluyorum, haklısınız ama başka işlem yapamyız diyor, ne işlem yaptın ki diyorum, bu yönde bilgi aldım diyor, üstüne gidince beklemeye aldı ve telefonu suratıma kapattı. Siz busunuz.
    Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 19 Mart 2019; 11:41:20 >

• n11 N kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atıldı konu ile ilgili

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 yetkilisinden YARDIM almayın yardım site üzerinden olur şimdi burada şikayetler çoğalınca yardımcı olalım ayağı yapılıyor 1 yıldır alışverişim yok n11 den .

• Şikayet var dan karaca züccaciye için şikayet açtım beni karacadan aradılar . karaca ismiyle hb n11 gibi yerler de satış yapan satıcı ile ilgileri yokmuş da bilmem neymiş . o zaman sizin isminizi nasıl kullanıyor madem ben de acayim bir karaca isminde mağaza ben de satayım dedim o zaman aralarında özel sözleşme var demeye başladı .
    Karaca ile ilgili şikayet kaydı acın bakın bakalım ne diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Şikayet var dan karaca züccaciye için şikayet açtım beni karacadan aradılar . karaca ismiyle hb n11 gibi yerler de satış yapan satıcı ile ilgileri yokmuş da bilmem neymiş . o zaman sizin isminizi nasıl kullanıyor madem ben de acayim bir karaca isminde mağaza ben de satayım dedim o zaman aralarında özel sözleşme var demeye başladı .
    Karaca ile ilgili şikayet kaydı acın bakın bakalım ne diyecekler
    Böyle bir durum nasıl olabilir ki? Satış sözleşmesindeki tüm bilgilerle karacanın bilgileri aynı ve mavi tik var, doğrulanmış yani karaca olduğu n11 tarafından?

Karaca Çaydanlık tekrar satışta 49.95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris_im -- 19 Mart 2019; 13:33:15 >

• iyi ki almamışım içime sinmemişti kesin bi bit yeniği vardır dedim öyle oldu
  • Gittim iptal talebi yaptım, çaydanlığı batsın.

• hakses H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hakses,

n11.com
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Merhaba fearless_X,

n11.com
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    Merhaba izzet43,

n11.com
  • Bende aldim, gelmezse n11 zaten gözümden düşmüştü, yerini saglamlastiracak

• iyide n11 aracı firma.

karaca zaten dandik marka benim hanım da çeyiz diye karacadan almış hepsi dökülüyor 2. senesinde.
  • hasmeram H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hasmeram,

n11.com
  • bende geçen hafta aldım teslim
    Yurtiçi
    En geç 25 Mart Pazartesi günü kargoya verilir.
    yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.