Şimdi Ara

Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.307
Cevap
5
Favori
81.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehonomi yine uçacak, hadi bahalım yeğenlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Sağ üstteki şapkalı dayı muhtemelen yanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ağustos 2020; 15:37:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş siyaset.işi değil emeği geçen herkese Allah razı olsun..

Yarın başka hükümet gelir kaldığı yerden aramaya devam eder yeni rezerv ler bulunur..

Helal olsun diyorum..

Dip not ekliyim benim için bu yörünge değişimi olucak devasal büyük bir değişim değil.. cari açığımızı düşürür çünkü en büyük etken cari açıkta enerji.. ama yörünge değişitricek bir şey değil bence..

Tekrar dan çok iyi bir şey memlekete hayırlı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaqu

Berat Albayrak ne alaka maliye bakanının ne işi var Fatih sondaj gemisinde bozulan itibarı toparlama çabaları

zamanında enerji bakanıydı terfi aldı ya ? maliye bakanı olarak.

• Olabilir bilmiyorum ama insanlar artık bu ülkenin yararına olan bir şeye bile sevinmiyor aksine üzülüyor açıkcası benim takıldığım nokta o. Psikolojileri iyi değil bence.

• TC vatandaşı olmak istemişler bide Müslüman yapıverin onları  

• Memleketimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail58000

Yorumlara bak yazık gerçekten . Çalışan mühendisler görse kahrolurlar . Bir ülkü için mücadele ediyorsun burda götü karşıya karşıya senin mücadeleni alçakça kucumsuyorlar . İstediğiniz kadar kudurun bu insanların emekleri heba olmayacak . Bütün emek veren vatansever insanlarımıza teşekkür ediyorum kimin emeği varsa teşekkür ediyorum .

yahu sırf 2023'de size vereceğiz demesi bile akpnin son kozlarını oynadığının bir kanıtı. sırf bir sonraki seçimi de kurtarabilmek adına son kozlarını oynadıklarını görmek bu kadar zor olmamalı. yıllardır karadeniz'de gaz muhabbeti var zaten. şimdi bu sene ilk defa böyle cumhurbaşkanı tarafından söylendi, o yüzden olay oldu.

amaç da bu zaten. ben asla inanmıyorum. önümüzdeki seçimi de doğalgaz 1 lira olacak goygoyuyla yürütecekler ve sonra hayda bakayım bir 5 sene daha akp. hani yani diyelim gazı çıkardık türk insanı için değişen hiç bir şey olmayacak. ne biz ucuza alıcaz, ne bizim cebimize girecek o paralar.

ayasofya fazla etkili olmayınca rte tüm tuşlara basmaya karar verdi

ben akpyi çözeli çok oluyor. hep aynı teraneler

2011'de de yerli uçak göklerdeydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Ağustos 2020; 15:40:32 >

• yuc71 Y kullanıcısına yanıt

Allahuakbar  

• Ayasofyayı açtığı için büyük kuvvet buldu Erdoğan ülkedeki hainleri geç dünyadaki hiçbir güç durduramaz onu.

• Umarım vatandaş olarak daha ucuza alabiliriz gazı,bekleyip görelim

• Kaç saray yapılır arkadaşlar sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Yine Allah ağızlarından eksik olmuyor

"buda" mı desinler ne istersin

• hataları çok büyük beklenti yaratmak oldu ,ab de gaz satıcakmışız gibi hava oldu, yoksa yaratmasalar piyasa daha olumlu etkilenirdi ,bulunan gaz rakamı tabiki iyi ama dün kendi kanallarında 800-1 milyar+ dönüyordu niye boyle yaptılar hayret... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ağustos 2020; 15:42:8 >
  • Sekman Pistonu kullanıcısına yanıt

TOGG'u diyorsun değil mi hocam :) aynısını şuanda kabul ettik çünkü motor'u alman firması bosh, kasa tasarımını ve dizaynını italyanlar yapacak. Bizde yerli araba diye satacağız İnşAllah.

İnternette şuan 12 senede 9. kez kuyu bulduğumuz konusunda bilgiler var. Sanırım bu ilk değilmiş umarım sonu yine o 8 tanesi gibi hurafe çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Kaç saray yapılır arkadaşlar sizce
    Rezerv kaynağı Beştepe ve Ahlat ile hatta Okluk tarafına doğru boru hattı ile dağıtılacakmış.

• Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt

Aynen eskiden sondaj gemin vardı zaten geziyorlardı akdenizde karadenizde.  

• Haykıran Bıngıldak kullanıcısına yanıt

Denizin dibine iki günde tesis kurup ülkemize yayabilecek sistem var da bunlar mı yapmıyor. Biraz mantıklı olun be zaman alacak tabiiki bunları yapmak.

Bu ülkede biz yaşıyoruz. Buna milli mesele olarak bakın. Doğalgaz, petrol ülkemizde çıksa bizim ekonomimize faydası olacak, evimizin ekonomisine faydası olacak. Bırakın siyasi görüşü..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.