Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2023 de de Akp başımızda olacak hayırlı olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tabiiki inşallah doğru düzgün kaliteli bir gazdır. Bundan millet olarak hepimiz yararlanırız. Zaten akla mantığa ters bir şey var. Kuzey ülkelerde doğalgaz, petrol var, doğumuzda, güneydoğu ülkelerde, güneyde, hepsinde var ama ne hikmetse etrafımızda heryerde varken bizim ülkemizde hiç bir şey yok. Bu safsatadan başka bir şey değil. Benim kuzenim de petrol mühendisi ve güneydoğuda heryerde sonaj açıyorlar ve çok kaliteli petrol olduğunu söylüyor.
İnşallah ülkemizin tüm zenginlikleri ortaya çıkar da gerçekten refaha ulaşacak bir ülke ve o ülkenin vatandaşı oluruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadtespite gel
O değilde, "tam şimdi bunu ortaya koyalım ve bu vaad ile propangamız sağlamlaşır, seçmen kesimimiz konsolide olur" diye düşünmüş olmaları kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ağustos 2020; 15:51:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: vamp
Kışın doğalgaz fiyatlarına bakarız ona göre değerlendiririz2023 te cikaricaz dio hocam
Hayırlı olsun ; Uzun vadede güzel gelişme
ötv Kaldırdık deseydi yerine başka bir vergi çeşidi gelmeyecek olsa güzel olurdu
Mujde ile birlikte altinda dolarda seviye atladi👏👏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 21 Ağustos 2020; 15:51:33 >
quote:
Orijinalden alıntı: gbzlim
Doğalgaz bulduk diye sevin(e)meyen tek ülke olarak tarihe geçtik herhalde. Adamlar sırf Erdoğan gitsin diye ülke yararına her şeye karşı çıkıyor. Doğalgaz bulduk diye sevineceği yerde Erdoğan secimi kazandi diye üzülen bir kesimin neden ülkede hic bir zaman iktidar olamamasını anlamak zor olmamaliNeden sevinemiyoruz bir düşün bakalım sivri zeka ? Bu adamlar seçim öncesi 1000 tane müjdeli haber verdi. Hangisinde vatandaşın cebine para, içine huzur girdi ? Sence güven mi kaldı, refah mı kaldı ? Neyine sevinelim ?
-
Yazim da bir tane parti pirti şahıs ismi geçiyor mu çok mu zor anlamak ? Eleştirini teorilerini yaz bu adamlara teşekkür et yeter bıktık ya heves bırakımıyorsunuz insanda ! Akparti teşkilatı mi çalışıyor orada !
Sen istediğin kadar pis siyasetine pis kokuşmuş zihniyetine alet et fayda görürsün ama ben o kahramanlarimiza inanıyorum başaracaklar .
Tarih sizleri yazmayacak emek verip mücadele eden o ulvi insanları yazacak .
Tekrardan vatanımıza milletimize hayırlı olsun .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cari fazla vericez falan dedi Berat yine boş hayal sattı ama bu olayı sadece AKP show yaptı olarak görmeyin. Hep söyledim Türk hükümeti ile Türk askeri ayrıdır diye bu olayda aynı orda çalışan bakanlık personelinin siyasetle işi yok emeğe saygı gösterin biraz da mutlu olun biryerlerden başlamak gerek.
-
bu ülke hayvancılık ,tahıl , meyve sebze cenneti iken bile artık ucuza alamıyoruz.ciddi ciddi ucuza doğalgaz geleceğini mi düşünüyorsunuz ? Sadece siyası ve seçime yönelik bir hamle. Gerçek olduğuna bile pek inancım yok.gerçekse bile cengiz limak içindir.
piyasaların gram umrumda olmadı ve gaza bastı yine
quote:
Orijinalden alıntı: gbzlim
Doğalgaz bulduk diye sevin(e)meyen tek ülke olarak tarihe geçtik herhalde. Adamlar sırf Erdoğan gitsin diye ülke yararına her şeye karşı çıkıyor. Doğalgaz bulduk diye sevineceği yerde Erdoğan secimi kazandi diye üzülen bir kesimin neden ülkede hic bir zaman iktidar olamamasını anlamak zor olmamalibana allah aşkına bu akpnin yapacağız diyipte yaptığı ve halkın da gerçekten yararına olan tek bir şey söylesene?
ben diyorum sana isterse 200000 ton milyar doğalgaz bul. senin hayatında hiç bir şey değişmeyecek. gene yandaş kesim yiyecek onları, yine kendileri gülecek. halk yine hüsran.
bunları insanlar yemiyor artık.
-
Trollemiyorsun işallah. Açıklamayı izlettirme bana şimdi pek vaktim yokquote:
Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo2023 te cikaricaz dio hocam
Alıntıları Göster
Haberi okudum çok mutlu oldum dedim birde foruma bakayım leş kargaları ne yazmışlar. Çokta şaşırmadım. Kininizden geberin.
"Muhalefet bulmadıysa sevinmeyiz biz.Cumhurbaşkanının dönemi değil de bizim dönem olsaydı böyle salya sümük saldırmazdık.Biz zaten vatan olarak değil koltuk sevdası olarak varız.Klavye başında asalak asalak oturmaktan beyin şeysi olmuşsak da yinede biz bu işlere inanmayız"
Ben akape li değilim ki beni de içine katıp boş yaptın. Düzgünce soru sorduk adam akıllı cevap ver saçmalığın lüzumu yok.
Yazık günah kimse anlamıyor diye bol keseden atıyorlar. Siz offshore'da yatırım yapmanın maliyetlerinden haberdar mısınız? Çıkarılabilir rezerv daha belli değilken buraya 2-3 milyar USD para bağlayacak adam bulunabileceğini mi sanıyorsunuz?
Bu rezerv gerçekse bile peşkeş çekilmesinden başka çare yok.
-
Biraz mantıklı oluyorum zaten o yüzden inanmıyorum.
2023 ten önce de çıkarılmayacak. Seçimlerde seçmenin durumuna göre çıkarılıp çıkarılmayacağına karar verilecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X