< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Karadeniz'de Bulunan Doğalgaz Rezervi [ANA KONU] (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Boş değil gerçek. bunun edebiyatını yapıp oy kasacaklar. Uzmanı değilim ama gaz çıkarmanın 3 sene süreceğini sanmıyorum.
Senin yorumuna özel söylemedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ott0man
Haberi okudum çok mutlu oldum dedim birde foruma bakayım leş kargaları ne yazmışlar. Çokta şaşırmadım. Kininizden geberin.Sabah gazetesi a haberi okudun coştun uctun çünkü istediğini sana verdiler.
Buraya geldin gerçekleri gördün kızdın çünkü gerçekler zoruna gidiyor çünkü siz saksakci kandırılan kişilersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
RTE secilmezse cikmyacak oyle anlasmislar gazla. gaz oyle demis yani. demis sen varsan cikarim
-
Piyasalar bence parlamenter sisteme dönüş bekliyordu da döviz “müjde” açıklanana kadar düşüş gösterdi. Açıklandıktan sonra gözümüzün önünde tırmandı yine.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadeğer bu doğalgaz da ayasofya gibi çok etkili olmazsa ben yakında bir altın rezervi bulduk müjdesi de bekliyorum. ama hani anlarsınız ya en erken 2023'de çıkartabilecekleri bir altın rezervi :)
Bu zihniyetle, değil 2023, 2123’ de bile bu ülkenin başına gelemezsiniz. Dünyanın doğalgazı bulunmuş, gelmiş burada siyaset yapıyorsunuz. Kudurun bakalım...
Diyelim Akp seçimleri kazanamadı
Doğazgaz çıkarılmayacak mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Toplu satış yapıp maksimum 10 milyar dolar gelir elde edilecektir.
Dostlar ben siyaseti sevmem, siyaset konuşmam çok fazla. Gönül verdiğim, körü körüne savunduğum bir siyasi partide yoktur. Ama bugün yaşanan bu gelişmelere biraz olsun siyasetin ötesinde bakmaya çalışın lütfen. 320 milyar metreküp sadece bir başlangıç. Eğer 9. sondajda bu bulunduysa, çevresinde veya daha derinlerde daha fazla gaz rezervi bulunabilir. Ve herşeyde öte hükumet olarak değil ülke olarak bunu kendi imkanlarımızla başarabilmiş durumdayız. Bu durum henüz bir başlangıç ve ülkemiz için yeni açılan bir kapı. Seçim çalışması olarak kullanılıyor olabilir bazı başarılar, doğru çünkü o işin siyaset kısmı. Siz büyük resme odaklanmaya çalışın. Orada gecesini gündüzüne katıp çalışan mühendislerimiz, teknisyenlerimiz için sadece emeklerinin karşılığı olarak bile olsa bir teşekkür hepimizin borcu. Çünkü onlar siyasi parti mensubu insanlar değil, işini iyi yapmış ve ülkemiz için güzel bir başlangıç olabilecek başarı elde etmiş insanlar. Onlar artık tecrübe sahibi ve gelecek nesillere bu tecrübelerini aktarabilecek, örnek olabilecekler. Onların eğittiği genç bireyler belki daha büyük başarılar elde edebilecek. Ben işi tamamen siyasetten arındırarak onlara ve bu çalışmalara vesile olmuş, destek olmuş herkese çok teşekkür ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hepimiz ucuz gaz kullanalım isteriz ama malesef müjde sadece düşük kurdan dolar toplayan yandaşlara yaradı.
-
Valla isterseler 100000 metreküp gaz bulsunlar, 2023'e kadar bu ekonomi böyle devam ederse bu adamların kazanma şansı yok.
Orada burada twitterda, instagramda yardım dilenen insanlarla dolu ülke. Kimse artık, ''durumumuz berbat ama bak gaz çıkacakmış, oyumuzu verelim reise'' demez bu dakikadan sonra.
-
Patlayin. Catlayin forum donanim cilar huhhaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: Victoriou_SEğer muhalefet çok iyi bir hamle yapmazsa ya da hükumet çok büyük bir hataya düşmezse, 3 yıl önceden 2023 seçimlerini Ak parti kazandı diyebiliriz.
aynen öyle
-
Hükümet iktidar da olduğu sürece ülkede yüzlerce kez yer altından birşey çıktı. Gelin Trakya da kapanan doğalgaz çukurlarıni görün.
Şimdi hedef Tekirdağ da Kaya gazı çıkarmak. Şimdiden Amerikalı şirketler ile anlaşmalar olacağı konuşuluyor.
Malum parti 2023 seçimini kazanamaz ise gelecek açıklamayı şimdiden bırakıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anaoglu
Diyelim Akp seçimleri kazanamadı
Doğazgaz çıkarılmayacak mıÇıkmayacak neyi anlamıyorsun? Gaz 2023 te kaybederseniz ben çıkmam demiş zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 207mBu zihniyetle, değil 2023, 2123’ de bile bu ülkenin başına gelemezsiniz. Dünyanın doğalgazı bulunmuş, gelmiş burada siyaset yapıyorsunuz. Kudurun bakalım...
Alıntıları Gösterinsanları kandırarak başta kalan bir iktidar yerine muhalif olmayı tercih ederim.
en azından biz her dakika ağzımıza allahın, kitabın adını alıp millete alenen yalanlar anlatmıyoruz yıllardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Ağustos 2020; 16:3:7 >
-
evet şimdi şimdi dh nın hazımsız güruhları 1 gün diyecektim ama çok uzun gelir 1 saatte enerji profu olur. Bu doğalgaz rezervinin bir işe yaramayacağından tut az olacağı 2023 e kadar çıkmayacağı vs gibi engin bilgi birikimler ile goygoyculuk yapmaya devam ederler :)
Ve hep bu video aklıma gelir :)
-
Ulu önderimiz bu müjdedwn sonra %48-49 mertebesinde olan oranını %54-55'lere kadar çıkarmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X